Eltim ve kıskançlığı (kızım)

Sensin çirkin deyip suratına bir tane patlatamadınız mı? Bir de yüzünüze söylüyor, ne arsız terbiyesiz bir insanmış

Hem kaba hem görgüsüz.
Tamam herkesin imkanları farklıdır ama dolap açıp göstermek görgüsüzlük değilde nedir?
Ayrıca 2.5 yaşındaki bebeğe çirkin demesi de çok kaba bir davranış.
Kısacası değil evine gitme,yüzüne bakıp selam dahi verilmemesi gereken biri eltiniz. Görüşmeyin mecbur kalmadıkça.

hem yanına gidip hem zorla gelip laf ediyor gibi davranmayın
görüşmeyin çok rahatsızsanız
bence sabredin güzel ayrılın ama yanına da gitmeyin

Ne şeytan ne pis kalpli insanlar var ya. Kalpleri zift pislik bağlamış. Cahillikten de önlerini göremiyorlar, yazık.Bı tarz insanlara ağızlarının paylarını vermeden anlamazlar , sabır kar etmez yani. Benden söylemesi..

neden gittin 2.5 yaşında kızın içinmi pes valla bu lafları işiteceğini bile bile gitmişsin kaşınmışsın gitme görüşme bu kadar basit

bu kadının evine bir daha gitme. kızın kuzeni için ağladığında kızını oyala dikkatini dağıt o kuzeniyle samimi olmazsa ölmez kızın öyle değil mi?

enayi gibi dinleme bu kadının edepsizliklerini.

Sabret..
Off tam salakmış ya. Sonradan görme.

Eşine anlatırsan rahatlarsın ama başka bir şey bekleme. Erkekler bu mevzularla ilgilenmez..
Benim çocuğuma çirkin diyecek kadınla görüşmem.

İsterse cümle alem eşimin durumunun sıkışık olduğunu bilsin, asla kalkıpta ben bir şey istedim de kocam almadı demem. Siz bide kalkıp böyle bir insana kocanızdan dert yanmışsınız. Kadına malzeme vermişsiniz.

Görüşmeyin, kimse zorla görüştürmüyor. Başka bi arkadaş bulun çocuğunuza. Evinizin derdini anlatıp üstüne bide dünya kadar laf yiyecekseniz, çocuk görüşmüş ne anlamı var?

Maddi yorumlarına gülün geçin yahu, hatta yüzüne gülün. Çocuğun giydiği hatam yediği helal derler, onu hatırlatın. Ay küçücük bebe kötü giyinse nolur, modellik yapmıyor ya. Çok saçma böyle şeylere önem vermek, hatta maddi durumunuz iyi değilse sizin yaptığınız da doğru değil. Eşofmanşa büyüsün zaten kaç yaşında allasen.

Çirkin dedirtmeyin ama, sensin çirkin deyin yüzüne terbiyesizlik etmesin.

Yani canım agzin var dilin var. Eltin dediğin kim allah askina ver agzinin payini. Belli ki seni ezik psikolojisine sokmaya çalışıyor. Kim ne hakla küçücük bir çocuğa yok çirkin yok bilmem ne diyebilir. Melek o kadar çirkini mi olur? Şahsen kim olursa olsun biri benim cocuguma (nazar degmesin diye çirkin diye severler, bu durum haric) ciddi ciddi yok çok çirkin bilmem ne dese cenemle onu orda ikiye bölerim.
Ayrıca herkesin geliri bir değil, herkes her an her esyasini degistiremeyebilir. Kendi durumu iyi diye sana hava atmaya çalışıyor.
Neden gorusuyorsun ki böyle bi insanla, kocaman kadinsin istemiyorum görüşmek diyerek zorunlu durumlar hariç iliskini kesebilirsin. Çokta takmamak lazım böyle seyleri, ver agzinin payini çek sınırını bitsin.

Allahın yarattığı insana nasıl olurda çirkin der ben böyle bi insanla görüşmezdim ayrıca çocuğun yediği helal giydiği haram derler ne diye küçücük çocuklara sürekli kıyafet alınır zaten çoğu giyilmeden küçücük kalıyor

Hadi diğer konular neyse de küçücük kıza çirkin dediğinde nasıl o andaki sohbetiniz devam edebiliyor? Niye okkalı bir şekilde agiznin payını vermiyorsun, niye dediğine pişman etmiyorsun, niye suratına tükürüp kalkıp gitmiyorsun? Belliki seni ezmeye çalışıyor ve sen de haddini bildirmezsen başarılı olduğunu düşünüp devam edecek.

Mrb kızlar eltime karı dedim diye çoğu tepki vermiş k.bakmayin nayif kişilere bayan hitabını yakistiriyorum içinden kıskançlık fışkıran görgüsüz ve edepsiz insanlara ben bayan diyemiyorum karı kelimesi oturuyor kendisine...
Tanısanız emin olun sizde hak verirdiniz bundan sonra görüşmeme kararı aldım zaten tlf görüşmeyiz görüntü olarakta görmesem iyi olucak...
Ama kızlar mayısta doğumun var kızına ben bakarım sen hastanedeyken diyor vermek istemiyorum sizce almanyada yaşayanlar bilgilendirsin bn kızımla hastanede kalsam nasil olur çünkü orda da çok güzel imkanlar var hastanelerinde eşimde hakkından gelmez bırakayım yanına

Bence siz kıskanıyorsunuz gibi geldi zaten kendi kızına da çirkin demiş ama bana güzel geliyor demiş. Ayrıca buzdolabım bozuldu falan niye giriyorsunuz ki bu konulara hem buzdolabınız gerçekten bozulduysa bunun idare etmesi olmaz ki soğutmaz nasıl eşiniz idare et dedi inandırıcı olmadı yani. Kalkıp dolabını gösterecek yok kıyafet dolu diyecek falan ayrıca güzel giydirmek için paraya gerek yok uyumlu giydirirsin pazarda bile güzel şeyler var durumları iyi diye biraz hasetlik ediyorsunuz bir karı nedir yaa yok o kelimeyi hakediyormuş siz çok naifsiniz maşallah size

Buzdolabı,kıyafet vs bilmem de.kızımın yanında art niyetli bi şekilde birisi çirkin bu kız dese!içimden Çıkan canavarın çirkinliğinden çok korkar.asıl çirkini gösteririm ona.

Birincisi buzdolabım buz tutuyor idare et bu kışın demesi o yuzden
Ikincisi benim cevremde çok kişi öyle hatta bi arkadaşım eltimdende zengin hiç bir zaman para konusu benim yanında açmadı parasıyla yaptıklarınıda aldiklarinida anlatmaz ben kimseyi kiskanmiyorumda gelip eltimimi kıskanacam ama kendisi kendinden başka kimseyi beğenmez şimdiye kadar görmedim yani...
Üçüncüsü kendi kızına başkaları çirkin diyormuş ama onun gözünde kızları çok güzelmiş bana demek istediği şu senin kızın çirkin ama senin gözünde güzel diyor
Daha detaya ineyim mi

eltinle görüşmek zorunda mısın
bu kadar rahatsızsan görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…