Parkta oynuyolardi ama asiri sicak oglenin onikisi onu demek istedimHava güneşli nasıl çıkartıyorlar çocukları derken ?
İyide hava 55 derece değil nihayetinde mis gibi bahar havası, şu park muhabbetinizle kaynanayı haklı bulacam sanırımParkta oynuyolardi ama asiri sicak oglenin onikisi onu demek istedim
Hayir ya oyle degil salincakta sallanirken hani gunes tam tepede bes dk duramadim basim yandi gecen gun gittim de. Mesela dort gibi cikartirim cocugu boyle oldumuİyide hava 55 derece değil nihayetinde mis gibi bahar havası, şu park muhabbetinizle kaynanayı haklı bulacam sanırım
Tm saolBen nasıl giydirsem acaba diye düşünürdüm ama seninki fazlaymış, zira yaz aylarında değiliz.
Eltine laf sokma değil direk söyleme zamanı gelmiş, bence elit hanım fazla havalanmadan ayar versen iyi olur, seni üzeceğe benziyor, taviz verme , kim olursa olsun, ben annesiyim bırakında kendi çocuğuma ben bakayım, senin çocuğun olduğunda da ben karışmam! Deyi ver
Evet haklisin bundan sonra bende ona gore davranacagim.Ayrıca kimseye fikir danışma! Direk kendilerinde söz hakkı var sanıyorlar. Sen yine bildiğini yap ama dillendirmeden, danışmadan , fikir almadan.
Çocukların yeterli d vitaminini alması için saat 10 ile 14 arası güneşte en az 20 dakika durması gerekiyor zaten.ben de mümkün olduğunca bu saatler aralığında çıkarmaya çalışıyorum yoksa 4 ten sonraki güneşin çok faydası olmuyor hem bizim hem çocuklar için.Hayir ya oyle degil salincakta sallanirken hani gunes tam tepede bes dk duramadim basim yandi gecen gun gittim de. Mesela dort gibi cikartirim cocugu boyle oldumu
Ahahahaha. Aynen katılıyorum. Çok güldüm yorumunuza.biri de o havada böyle yorum yapsa ben de aynı cevap verirdimİyide hava 55 derece değil nihayetinde mis gibi bahar havası, şu park muhabbetinizle kaynanayı haklı bulacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?