Eltim ve kv nasil davranmaliyim

Çocuk sizin düşünce sizin kim ne karisirms aynısını bana yapsalardi aynı anda o anda bozardm ikisinide haklılar ya da değiller " aaa hayirdr size ne oluyor böyle kaynana gelin benim hareketlerm, çocuğuma tavırlarm size neden bu kadar konu oldu derdim " insanları kabul etmek olduğu gibi neden bu kadar zorki

Evet pimpiriklisiniz ama bundan onlara ne? Size laf söyleme hakları yok, kendi çocuğunuzu istediğiniz gibi büyütürsünüz.

Tavırlarından rahatsız oluyorsanız çok görüşüp de canınızı sıkmayın.

Eltinize surda en fazla iki yıl sonra kv dedikodusunu yapmak için gelecek tersleyin durun daha yeni gelin kimin ne olduğunu bilmiyor laf olsun kv bni sevsin diye size cullaniyo . Hem çocuk sizin onlara ne bna da çok diyolar ama bu kv hoşuna gidiyor bu devirde herşeyime dikkat edilmesi gerk Der kv eltiniz de çocuğu olunca anlar sizi ama herşey için geç olmaz umarım kesinlikle samimi olamasin insallah sizinle

Tersleyin gitsin sizi uzeni siz de dusunmeyin cocuk sizin en iyisi bu annesi babasi bilir

Hayir ya oyle degil salincakta sallanirken hani gunes tam tepede bes dk duramadim basim yandi gecen gun gittim de. Mesela dort gibi cikartirim cocugu boyle oldumu
Nerede yaşıyorsunuz? Çocuk azcık güneş görsün vitamin alsın.

Biraz fazla pinpirikliyim bunu kabul ediyorum malesef elimde degil bu. Ama kimsenin asagilayici laf sokmasina gerek yok eltimin yani
Konu senin cocugunla ilgili açılsa seni haklı bulurdum....ama sen başkalarının cocugunu o saatte parka götürmeleri ile ilgili yorum yapmışsın ...tek fark onlar (KV,elti) senin yüzüne söylemiş

sana laf çarptığını hissetiğin zaman, direk sor kendisine, sakin bir ses tonuyla, bu lafı bana mı gönderdin de, en azından anladığını anlasın...

Bende diyorum sakinan gize çöp batar. Benim oğlanlar eve gelmiyor . Gelmesinler tv nin tabletin disardaki mikroplardan daha çok zararı var.

İnsan dışarıdaki çocuklara da istemsiz tepki verebiliyor, bende geçen birini gördüm, 3 yaşlarında bir çocuk, cadde kenarında, caddeye fırlama salak diye azalıyordu çocuğu, elini tut bagiracagina dedim istemsizce.
Ama güneş olayı biraz saçma olmuş gerçekten, havalar çok sıcak gitmiyor ki şu an..
Siz çocuğunuza istediğiniz gibi bakın, onu da çok kısıtlamadan..
Kimseyi de takmayin, he deyin geçin..
Mesela bende anneme tabi ki güveniyorum ama onunla malesef parka bırakamam, benim gibi kosturamaz sonuçta kaç yaşında kadın.
Takmayin kimseyi sizde, herkes konuşur..
Rahat olsanız bakmıyor derlerdi o zamanda.

Saol Allah razi olsun

Herkeste sicak lafima takmis
Canım çocuğunun üstüne titreyebilir,aşırı önlemler aliyor olabilirsin ...bu sadece seni bir yerden sonra da çocuğunu ilgilendirir ...ama bazi kişiler sürekli bu konuyu sesli olarak düşünuyorlar "hırka mi giydirsem,yelek mi vb...veya sürekli ne kadar iyi bir anne olduğunu ,ne kadar çok önlem aldığını anlatmak istiyor...inan böyle ortamda ben çok bunalıyorum ve karşımdaki kişiyi bozmamak için çaba harcıyorum ,bazense çıkıveriyor ağzımdan birşeyler ...

o eltin cocuk dogursunda konussun sizde yalniz gercekten fazla abartiyorsunuz en azindan caktirmayin onlara cocugunuzu tabiki en iyi sekilde koruyun kollayinda fazlada abartmayin arkadas geldi aklima ayyy bayginlik getiriyo kalin ceketini degistirirken bi hareketler ayy yel yedi ayy sen kendi cekitini sar ben ince ceketi cikarana kadar ikide bir agzina yemek tikmalar ayyy

Ağustos olsa çıkarılmaz ama şimdi çıkarılır parka bence eltine bak çocuğun olunca görürüm de benim de eltim abarttığımı düşünür ben de onların çok rahat davrandığını düşünürüm ben böyle rahat ediyorum derim sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…