• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ve oyunlari

E artık kafan rahatladı demektir. Takma, üzülme. Eşinle iyi ol. O ne yaparsa yapsın. Günlük hayatında düşünme, hakkında konuşma. Uzak olsun.
evet öyle oldu
ama kayinvalidemin tavri beni cok üzdü
elimde degil kötü sözlerini unutamiyorum
istedigim sadece biraz saygi idi

İyi de herşeyin yeri zamanı yok mu sizce ? Şahsen kardeşim bile olsa eşimle mıç mıç olamam belli ki eltisi rahatsız edecek kadar ileri gitmiş ...
Ben olurum, bu yüzden bana ters gelmedi. Malum yetişme tarzı, çevre, toplum, karakter. Farklı farklıyız. Şimdi aynı konumda olsak ve ben de size gelsem, eşiyle çok ciddi duruyorlar aman, görümcesi bir akıl ver, yakınlaşsınlar, samimiyet severiz eşimle biz desem? Benim açımdan tam tersi işte bu konuda da.

Yanlış anlamayın ama siz kimsenin işini kolaylaştırmayacaktınız. Siz ne zorlukla karşılaşmışsanız oda aynısını yaşayacaktı ki anlayacaktı sizi.
Ben hatayı sizde buldum. Gereğinden fazla iyi olmuşsunuz.
Ayrıca eltiniz isterse kocasının ağzına düşer bu kısım kimseyi ilgilendirmez.
Tavsiyem şu olur. İlk karşılaşmada herkesin içinde diyeceksiniz ki ven geldim 40 yaşıma artık hayatımı yaşayacağım. Birazda o gelin hizmet etsin uğraşsın. Bu konuları kapatın. Kocanızla ilişkinize zarar vermeyin

evet öyle oldu
ama kayinvalidemin tavri beni cok üzdü
elimde degil kötü sözlerini unutamiyorum
istedigim sadece biraz saygi idi
Elti ne dedi ne anlattı bilemeyiz. Kv de benim gibi düşünmüş olabilir. Veya araya yalan da girmiş olabilir. Zamana bırak. Anlarlar neyin ne olduğunu.

Ben olurum, bu yüzden bana ters gelmedi. Malum yetişme tarzı, çevre, toplum, karakter. Farklı farklıyız. Şimdi aynı konumda olsak ve ben de size gelsem, eşiyle çok ciddi duruyorlar aman, görümcesi bir akıl ver, yakınlaşsınlar, samimiyet severiz eşimle biz desem? Benim açımdan tam tersi işte bu konuda da.
Görümce olayında hem fikiriz ama demekki ciddi rahatsızlk verilmiş. Yani dans müziğinde kimse halay çekmiyor o mesele. Mesela sizin rahat bir ortamınız var sizde rahatsiniz ciddi bir ortamda kimse kocişinin boynuna sarılıp dudaklarına yapışmaz herhalde dimi bu da o mesele işte. Neyse öyle işte :)

Hatalısınız. 3. Şahısların davranıslarına karışamazsınız. Kocasının ağzına düşüyorsa sizene.

Bir de görümceye doldurmaya çalışmışsınız.

Aradan o kadar zaman geçmiş hâlâ deşiyorsunuz. Tatile gittiniz kaynanıza mevzuyu açmaya ne gerek var. Üstelik eşiniz anlatmamanızı rica etmişken.

sen de pek iyi niyetli gbi gelmedin bana. pardon da sanane kocasiyla arasindaki yakinliktan da gorumcene soyluyosun? kendi kazdigin kuyuya dusmussun birazcik. onu kotu yapmaya calisirken sen olmussyn kotu.
ben iyi niyetli olmasaydim onun pek cok terbiyesizligini kocasina söylerdim
kocasiyla arasini acardim ama ben hep erkekler duymasin olaylar büyümesin diye üstünü kapattim ama hata etmisim
eger bir kuyu kazmissam merak etmeyin elbet icine düserim
kocasiyla yakinligi beni ilgilendirmez ama hepimiz evliyiz
cok özür dilerim o zaman ailelerimizin ,arkadaslarimizin yaninda her halti diyelim öyle mi
edep yahu dedim hata mi ettim

Görümce olayında hem fikiriz ama demekki ciddi rahatsızlk verilmiş. Yani dans müziğinde kimse halay çekmiyor o mesele. Mesela sizin rahat bir ortamınız var sizde rahatsiniz ciddi bir ortamda kimse kocişinin boynuna sarılıp dudaklarına yapışmaz herhalde dimi bu da o mesele işte. Neyse öyle işte :)
Aşırı relax bi insanım, uzatmayacağım :) Olan olmuş zaten. Konu sahibinin yapması gereken tek şey eşine yansıtmaması der, karışmamasını önerir, susmaya yeltenirim :)

kocasiyla arasini acardim ama ben hep erkekler duymasin olaylar büyümesin diye üstünü kapattim ama hata etmisim
cok özür dilerim o zaman ailelerimizin ,arkadaslarimizin yaninda her halti diyelim öyle mi
walla hata etmissin. sana ve esine ters gelen tarzlari varsa en fazla gorusmezsin. ilkokul seviyesi gorumceyi gazlamalar da neyin nesi? ayrica ne demek kocasiyla arasini acardim? ne munasebet? ne bu ozguven? insallah senin kocanla aran acilmasin sen yuvana coluguna cocguna eşine bak.

Bundan sonra yapacağınız tek şey karışmamak evinize almamak ve gidip görmemek ... Eğer eltiniz kötü ise elbet yüzünü gösterir. Lütfen müdahale etmeyin uzaktan izleyin.

Hatalısınız. 3. Şahısların davranıslarına karışamazsınız. Kocasının ağzına düşüyorsa sizene.

Bir de görümceye doldurmaya çalışmışsınız.

Aradan o kadar zaman geçmiş hâlâ deşiyorsunuz. Tatile gittiniz kaynanıza mevzuyu açmaya ne gerek var. Üstelik eşiniz anlatmamanızı rica etmişken.
görümceye dedim ki olayin ne oldugunu söyleme sadece ona de ki biraz hareketlerine dikkat et,genel anlamda uyarmasini istedim ama hata etmisim bunu ben de gec anladim ama kötü bir niyetim yoktu
kaynanama bne anlatmadim ama elti kavga olgugu siralarda anlatmis zaten ve keske oldugu gibi anlatsa
canim ben kaynanama söylemezdim yine ama bana karsi tavirli gibi hissettim ve o nedenle bildigini anladim
dogruyu anlatmak istedim ama zaten dinlemedi

walla hata etmissin. sana ve esine ters gelen tarzlari varsa en fazla gorusmezsin. ilkokul seviyesi gorumceyi gazlamalar da neyin nesi? ayrica ne demek kocasiyla arasini acardim? ne munasebet? ne bu ozguven? insallah senin kocanla aran acilmasin sen yuvana coluguna cocguna eşine bak.
sözler yanlis yerlere gidiyor
tavsiyen icin tesekkür ederim
benim de kocamla aram acilabilir dogru
hayat bu hersey olabilir

görümceye dedim ki olayin ne oldugunu söyleme sadece ona de ki biraz hareketlerine dikkat et,genel anlamda uyarmasini istedim ama hata etmisim bunu ben de gec anladim ama kötü bir niyetim yoktu
kaynanama bne anlatmadim ama elti kavga olgugu siralarda anlatmis zaten ve keske oldugu gibi anlatsa
canim ben kaynanama söylemezdim yine ama bana karsi tavirli gibi hissettim ve o nedenle bildigini anladim
dogruyu anlatmak istedim ama zaten dinlemedi
Artık olan olmuş unutun gitsin. Kafanıza takmaya değmez. Eşinizle aranız iyi olsun.
Gerisi boş

Bundan sonra yapacağınız tek şey karışmamak evinize almamak ve gidip görmemek ... Eğer eltiniz kötü ise elbet yüzünü gösterir. Lütfen müdahale etmeyin uzaktan izleyin.
haklisiniz dedigim gibi görüsmüyoruz
ama kültür ve yasam farki iste kardes atilmiyor
kaynim bazen esimin yanina gelip gidiyor yegenlerini görüyor
esim de bazen onlara gidiyor
ister istemez bazi seyler kulagima geliyor moralim bozuluyor

:KK48::KK53::sinirli:
canim benim ben de onu anlatmaya calisiyorum
ben hicbir seyine karismadigim gibi yardimci olmaya calistim ama o zaten elti eltiyi cekemez sözünü kendine siar edinmis gibi bana karsi tavirliydi
ben ne yapabilirim tam tersi o bana hesap soruyordu
yok aarkadsina gittin niye beni cagirmadin
ama bunlar sorun degil
kavgalarini özellikle esinin önünde yapiyor ve laf anlamiyor
kafasinda bir seye inanmis ve aksi bir seye ikna olmuyor
O zamn gorusme snde bnmde var oyle bir eltim uc eltiyiz biriyle knusmuyorm benm evime karstgi icin ortaligi bulandirdgi cirkeflik yaptgi icn kv kp knusmuyor birak ne halleri varsa gorsunler edepsz bileee

tavsiye ve elestirileriniz icin hepinize tesekkür ederim
elestirilerle kendi hatalarimi da görme firsatim oldu
beni tanimadiginiz icin tabi sizler de kendi cevre ve kültürünüze göre yazdiniz
arada kirici olanlar vardi ama yine de sagolun
inanin biraz rahatladim

Herkesle arana mesafe koy. Herkes inanmak istediğine inanır çünkü. Ve kimseye iyi olmaya çalışma.

haklisiniz dedigim gibi görüsmüyoruz
ama kültür ve yasam farki iste kardes atilmiyor
kaynim bazen esimin yanina gelip gidiyor yegenlerini görüyor
esim de bazen onlara gidiyor
ister istemez bazi seyler kulagima geliyor moralim bozuluyor
Kulak tıkamaktan başka çareniz var mı ? Eşinizle de konuşun laf getirmesin size madem öyle ... Ha çok daralırsanız o zaman herkes kartlarını açık oynacak ;)?

Back
X