• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim ve oyunlari

Görümcen sizin amiriniz mi ? Neden ona şikayet ediyorsun ? Bir problem varsa eltinle cozmelisin. Eltinin eşiyle samimiyeti seni fazla rahatsız etmiş . Kadının nikahlı kocası ,iletisimine yada ten temasının ölçüsüne müdahale edemezsin . Çok batıyorsa görüşmeyi kesersin olur biter .bide 12 yıllık emeğim çöpe gitti ,2 yıllık gelin yerimi aldı gibi soylemlerine büyük bir kahkaha attım . Neyin yarışına girdiniz ? Kim daha çok iş yaparsa yada gorumcesinin gözüne girerse o günü +5 puanla mi kapatıyor ? Hayat bir gündür o da bugündür .seni daha cok sevsinler diye kimsenin hizmetciligine adama kendini .kendi hayatını yaşa ..
öyle birşey değil.benim 10 yaşında çocuğum var.kocasının yanın oturmak için çocukla yarışiyor desem.ayrica kayinvalidemler uzaktalar .

öyle birşey değil.benim 10 yaşında çocuğum var.kocasının yanın oturmak için çocukla yarışiyor desem.ayrica kayinvalidemler uzaktalar .
Bence biraz hatalisin bu durumda . Her şekilde görmezden gelmen ,laf sokmadan kimsenin olmadığı bir yerde kibarca uyarman gerekirdi . Anlamıyorsa da görüşmeyi tamamen kesip, muhatap olmamak senin yararına olurdu .bu şekilde çok yüz göz olunmuş ve seviye dibe vurmuş ..

eleştiriye tahammülü yok o nedenle yok yere kavga çıksın istemedim.görümcemle arası iyiydi görümcem 35 yaşında evin en büyük kızı olgundur eltiye yol gösterir diye düşündüm.ona söylemekle yanlış yaptığımı kabul ettim zaten.

Insanlarin bir yol gostericiye ihtiyaci oldugunu da nereden cikardiniz?

Yanlis anlama ama sen kiskaniyor gibisin eltini.Eltin 24 yasinda kiz belki esiyle oyle seviyor yaninda oturmayi tenin tenine deymesini kocasinin yanina oturmasini sizin neden gozunuze batiyor .Evinizde olsun istemiyorsaniz apacik gelmemesini soyleyin.Kocasi degilmi ister yanina oturur ister kucagina..

Bence hic görüşme.zamanla herkes anlar kimin ne olduğunu.sen esinle arana iyi tut yeter.kaynana gorumce seni görür öbür gelini savunur onu görür sana hak verir.ortada gecinip sizi birbirinize kirdirirlar.kimsenin agzina laf vermeyin.dost degillermis demekki

Ağzının içine girer isterse sizi ilgilendirmez.. biz de eşimle daha dikkatliyizdir aile yanında ama görümcemler mıç mıç.. bize ne..

Eşiniz rahatsız madem o konuşcaktı.. siz eşinizin avukatı mısınız ki onun rahatsız olduğu konuda araya giriyorsunuz? Bi de tee görümceye anlatıyosunuz.. böyle bi durumu ben yaşasam " yeni gelinim eşimle de aram çok iyi.. yengem ve eşi mesafeli diye beni kıskanıyo fesatlık yapıyo " diye düşünürüm..

En büyük hatanız bu olmuş.. koca koca insanlar istedikleri gibi davranırlar.. kocanız için girmeyin böyle taşların altına.. ki adam sizden böyle bi şey istememiş de.. hafiften kıskançlık kokuları aldım bende

eleştiriye tahammülü yok o nedenle yok yere kavga çıksın istemedim.görümcemle arası iyiydi görümcem 35 yaşında evin en büyük kızı olgundur eltiye yol gösterir diye düşündüm.ona söylemekle yanlış yaptığımı kabul ettim zaten.
Işte yol gösterilecek bir mevzu değil bu ayrıca eşinin yanına da oturmak isteyebilir neden bundan rahatsız oluyorsunuz

Yanına oturuyo diye mi bu sorun?? Biz eşimle 4 buçuk yaşındaki oğlumuzun yanında elele oturuyoruz.. bazen ben eşimin dizine yatarım bazen o benim.. oğlumuz da gelir üstümüze çıkar :)) sevgiyi ilgiyi görsün.. nasıl sevilir sevgi nasıl hissetirilir görüyo diye mutlu da oluyoruz..

Sanki yanınızda öpüşüyolar sevişiyolar gibi anlatmışsınız.. enteresan.. bence siz de öyle olmalısınız inanın çok da mutlu olcaksınız.. siz mutlu olduğunuz için çocuğunuz da mutlu olcak ve huzur kendiliğinden gelcek.. hepimiz sevmeye sevilmeye ve bu sevgiyi görmeye muhtacız.. tabi sevgiyle besleniyosak..

Annem ve babam hala liseli asiklar gibidir. Yolda bile el ele yururler. Misafirlikte bile surekli dipdibe otururlar. Annemin buyuk eltisi yengem de onlari gordukce homurdanir durur :D Kendinin mutsuz bir evliligi olunca herkes mutsuz olsun ister cunku. Annemin ve babamin gulusmeleri ona diken gibi batar. Arada laf sokar sen kocacisin yalakasin falan diye. Annem de sallamaz bile...

Sizde yengemi gordum.

Annem ve babam hala liseli asiklar gibidir. Yolda bile el ele yururler. Misafirlikte bile surekli dipdibe otururlar. Annemin buyuk eltisi yengem de onlari gordukce homurdanir durur :KK70: Kendinin mutsuz bir evliligi olunca herkes mutsuz olsun ister cunku. Annemin ve babamin gulusmeleri ona diken gibi batar. Arada laf sokar sen kocacisin yalakasin falan diye. Annem de sallamaz bile...

Sizde yengemi gordum.
Siz benim görümcem misiniz diyesim geldi :D benim kayınvalde ve kayınpederim de aynı böyleler ve eşim öyle bi ortamda büyüdüğü için biçok erkek gibi afedersiniz odun değil çok şükür :))

Kayınvaldemin büyük eltisi de böyle.. şu dış kapı mandallarının her şeye maydanoz olması çok sinir bozucu gerçekten.. bu arada ailenize de kocaman bir maşallah diyim nazar değmesin..

Siz benim görümcem misiniz diyesim geldi :KK70: benim kayınvalde ve kayınpederim de aynı böyleler ve eşim öyle bi ortamda büyüdüğü için biçok erkek gibi afedersiniz odun değil çok şükür :))

Kayınvaldemin büyük eltisi de böyle.. şu dış kapı mandallarının her şeye maydanoz olması çok sinir bozucu gerçekten.. bu arada ailenize de kocaman bir maşallah diyim nazar değmesin..

Amin tum kumrulara maasallah ;)

Bu kadın felsefe fecir okuyor bence size gün doğdu çekilin kenara herkesle basbasa bırakın elbette doğru gün yüzüne çıkacak siz o günü bekleyin canim kendinizi kimseye ispatlamak zorunda değilsiniz zaten ne kadar uğraşsan artık gözlerinden düştün gün gelir hesap döner keser döner sap döner diye atasözü var.

Gelinlik emeği nedir ya.? Boşverin Allah aşkına,hiç muhattap olmayın.
Size tavır alanda alsın yani.
Annesiymiş,görümceymiş kim neye istiyorsa inansın.
Sizi 12 senede tanıyamamışlar demekki.
Sizi susturan tersleyen görümce eltinizi oturup dinlemiş,size sormamış bile bu böyle mi oldu diye,inanmış sözüne.
Eşinizle mutlu olmaya bakın. Gerisiylede ayda alemde bir görüşmek icab ederse görüşürsünüz. Mesafenizi bozmadan.

Siz büyük olduğunuz için kendinizce kaynanalık veya aile büyüğüyüm saygı hat safhada olmalı gibi bir tavır takınmışsınız. Yaş kaç olursa olsun eltiniz ve kaynınızın ayrı bir hayatı var. İstedikleri gibi yaşarlar. Beğenmiyorsanız görüşmezsiniz. Herkese siz haklı cıkasınız diye eltinizi kötülemişsiniz olmamış. Bir de gelinlik emeği nedir yahu.

Asla görüşme kv ile aynı ortamdayken bile görüşme. Ayrıcada karışma sanane görümceni arayıp nasihat verdiriyorsun yaptığı ayıp iyi veya kötü onu ilgilendirir

Yahu kadının fütürsuzluğundan kocasının içine düşecek olmasından osundan busundan size ne. Siz niye sırt pırt bu kadının olduğu ortamda oluyorsunuz. Hayır arkadaşın madem davetteymiş eltiyi de bunu bile bile de gitme sen.
Ayrıca kaynından karısını susturmasını beklemek de tuhaf bir davranış kocanız sizi susturabiliyor mu derler adama
Uzak durum bulaşmayın yorum yapmayın görüşmeyin işe girip çalışın çalışmıyorsanız. değerli vaktinizi bu tarz mahalle dedikodusu tadında harcamayın bir yerde bir emekliliğiniz olur belki

Siz büyük olduğunuz için kendinizce kaynanalık veya aile büyüğüyüm saygı hat safhada olmalı gibi bir tavır takınmışsınız. Yaş kaç olursa olsun eltiniz ve kaynınızın ayrı bir hayatı var. İstedikleri gibi yaşarlar. Beğenmiyorsanız görüşmezsiniz. Herkese siz haklı cıkasınız diye eltinizi kötülemişsiniz olmamış. Bir de gelinlik emeği nedir yahu.
:rapci:

esim görüyordu ve arkasindan sinirli sinirli konusuyordu ama krdesime kiyamam diyordu
ben ne diyebilirim ki yanimizda kocanin agzinin icine girme diyemedim
birkac kere laf cakmaya calistim ama umursamadi
evet haklisiniz görümceye söylemekler hata ettim
Size ne. Kocasi degil mi ister agzina girer ister agzina duser ister agzindan oper.bir de laf carptim ama anlamadi diyorsunuz. Baya baya kadinin kocasina olan ilgisini kiskanmis Kiskanclikciktan laf carpmissiniz. Kalkip gorumceye kotulemis dedikodusunu yapmissiniz.Kadinda altta kalmamis. Birde karismadim ki diyorsunuz baya baya karismissiniz.Hak etmissiniz herseyi kusura bakmayin. Ben olsam bende ayni cirkeflikle yanit verirdim.
Kendi adima kimsebin kocamla iliskimr karismasina izin vermem. Hele biri gidecek görümceme ay bunlar saygisiz surekli agzina giriyor falan diyecek herkesin icinde rezil eder birakirim. Kardesmis eltiymis filanda dinlemem.

Back
X