- 24 Mart 2025
- 277
- 20
- 13
Merhabalar hanımlar ilk defa ailevi bir konu açtım artık gece gece kendimi üzmekten size danışmak istiyorum kimse yanlış anlamasın bari siz anlayın beni Eltim kıskanıyor,kiskaniyurmuş ta ben bugün anladım evet önceden anlardım ama zoruma gitmezdi ve şimdi biri bana dese düşmanın o yılanı gösteririm o derece nefret ediyorum nasıl davranmam gerek zaten ona karşı 2 aydır mesafaleyim kendisi yengeme söylemiş neden Red ediyur beni sürekli diye duyduma göre mutlu oldum demmeki fark etmiş ama hala devam ediyur sinsiliğine sırf ben kaynanamla konuşmuyorum kendisi konusyur onların arkasında bir sürü laf sokuyur ama yüzlerine başka sürekli eşimin iyi olduğunu işte şanslı olduğumu söylüyor bana akıl veriyur yuvama karşı işte eşinin hatrina konus kaynanala gel köye kaynamada aram bozuk sürekli sikayet ediyrud eşime beni diye küstük işte ama Eltim çocuğunu eşini bırakıp kayinima kaçtı ailesi Red etti onu şimdi bana hep şey diyur sen şanslısin baban var abin var herkes korkuyur sizden sürekli dört gözlü hayatıma bende sanırdım iyi biri ama değilmiş yemin ederim ki kaynanam gitti kovdu onu kaynanam evime geldi dedi benim sıram bitti bakmayacam ama hep orda hep memelekete kayinlarimin gözüne giriyur eşim de dahil ama kimse onu bilmiyur sadece eltiler tanıyor onu şimdide köyde yine yalakalık annemde babamda kızdı bana mesafe koy konuşma o ortalığı karisityru diye siz olsanız ne yaparsınız zaten uzak duruyorum ama istiyorum ki eşim gerçek yüzünü görsün