Anlastiginiz biri ise bur kere mahsus bir hafta sonu davet edebilirsiniz sizin için geliyorsa yaptığınız ikrama bakmak bir çaya buyur edip pasta alıp fırına da bir börek gondeririseniz ikramınızda çeşitli olmuş olur meyve cerezde hazırlarsan göz de doldurur buyur ettikten sonra aynı şekilde davranırsa da mesafeni koy3 yil kadar once yeni bir ev aldik borc oduyoruz.ev alirken eltim ve kaynimada haber verdik ayip olmasin bize hic danismadilar demesinler diye.kaynim geldi evi gormeye eltim gelmedi.neyse ev alindi temizlige yardima geldi.ama hic bize oturmaya gelmezler hic arayip sormaz eltim ne zaman bir isi varsa o zaman arar.bende bu duruma uzuluyorum eskiden ben onu ara ara arardim halhatir ederdim.baktim kimse beni aramiyor bende aramalarimi kestim artik.gorumceme surekli gider ama.benim anladigim ozel davet bekliyorlarmis iyide ben onun evine kac kez gittim sahsen ozel davet edilmedim.eltim guzel yemek pasta vs.yapar.yemek konusunda iyidir evide her daim piril pirildir.ben calisiyorum sabah 6 da evden cikip 19:30 da eve giriyorum.cok yoruluyorum.hic guzel yemek vs.de yapamiyorum beceriksizim o konuda.cesaret edip dort dortluk bi sohra hazirlayip cagiramiyorum.gorumcem beceriklidir herhalde ondan surekli ona gidiyor bana gelmiyor.evlerimizde yakin aslinda cok uzuluyorum yakin olmayi isterdim.boyle sogukluk oluyor aileler arasinda.illa ozel davet mi gerekir onlara gidince kac kez sizde bir aksam buyrun gelin dedim ama tik yok.bide isi olunca aradiginda bize diyor hic gelip gitmiyorsunuz arayip sormuyorsunuz diye.ne yapmaliyim.aman bosver gelene kapi acik deyip bos mu vereyim.bilmiyorum.sevip deger verselerdi gelirlerdi diye de dusunuyorum.
aynen"Siz de bir aksam buyrun gelin" bir davet cumlesi degildir. Davet ozel yapilir. İlle yemek olmasina gerek yok. Elinizde telefon var acarsiniz "x merhaba yarin aksam sunu bunu yaptim yemekten sonra sizi caya bekliyorum" dersiniz.
Bunu bir defa bile yapmadiysaniz ayip sizdedir. Ben de ayni sebepten gorumceme selami sabahi kestim. ikide bir cikip gelerek kendini bana zorla agirlattiriyordu cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?