Eltim

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Kızlar merhaba ben size birşey danışmak istiyorum o yüzden üye oldum
Ben 1 yıldır nişanlıyım ve bir eltim var benden 5 yaş büyük
Biz ilk nisanlandigimiz dönemde biraz sorunlar yaşamıştık o da bana ters gitmişti bende ona öyle.
Ama o geçen ay annesini kaybetti bende çok üzüldüm bütün cenaze günü sonrası ve öncesinde hep yanında oldum ama yine soğuktu aramız tabi ama bana ters bisey yapmadı
Ben o günden sonra instagramdan silmiştim onu ama sonra ekledim o günden sonra ama cevap vermedi yani kabulde etmedi red de etmedi
Daha önce heralde dmden ona attigim bir mesajı geri çevirmiş çünkü öyle olunca bidaha gönderdiğim mesajları da görmüyor ya doğum gününü kutlamıştım görmedi cunku ve çok aktiftir
Şimdi biliyorsunuz bugün öğretmenler günü ve eltim öğretmen ben şimdi ona güzel bir mesaj atıp aramızı düzeltmek istiyorum bugün de vesile olsun diye ama bir kaç gün öncesi isteğime karşılık vermemesi kafami karıştırdı daha sonra bende geri çektim takip isteğini
Farkli sehirlerdeyiz bide
Sizce ne yazmaliyim instagramdan görmediği için messengerdan yazicam gördüğünü görebileyim diye ama istek gönderip kabul etmemesini de sormak istiyorjm açıkçası ve aramızdaki soguklugun bitmesini istiyorum sizce nasıl bir mesaj atmaliyim?

isteği annesini kaybettikten ne kadar sonra gönderdiniz

bakmamıştır bile kadın belki de

ben sosyal medya kullanmam çok da bu illerden anlamam da

madem mesaj atacaksınız telefonuna atsanız olmuyor mu

eski usul mesaj yani

neden İnsagram Messenger vs vs diyorsunuz

mesaj atın watsaptan yazın olsun bitsin

eklemesi vs gerekmeyen mecralar varken beni ekledi eklemedili bir şeye ne gerek var ki

bence de neden sosyal medya üzerine atıyorsunuz telefon numarası mı yok sizde birde msj atmak yerine aramanız bence daha bir samimi
şimdi nişanlınızı düşünün kendinizi onun yerine koyun annesini kaybetmiş zaten ablasıyla sizin aranızda kalması evliliğinizi ne kadar sağlam temele bağlayacak bence yaşınız küçük olduğu için gelin özrünüzü dileyin o büyüklük yapmaz sizinle yine de konuşmazsa siz elinizden geleni yapmış olursunuz

Niye siliyorsunuz ki? Hadi sildiniz, sonra niye geri ekliyorsunuz? Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yaşıniz kucuk gibi davraniyorsunuz.
Ayrica niye ınstagramdan mesaj atiyorsunuz? Konusmak, buzlari eritmek istiyorsaniz telefon denilen bir sey var. Arayin direkt. Hadi sesli konusmak gerdi diyelim, whatsapptan yazin.
Gercekten degisik davranmışsiniz bence.

Niye siliyorsunuz ki? Hadi sildiniz, sonra niye geri ekliyorsunuz? Kac yasindasiniz bilmiyorum ama yaşıniz kucuk gibi davraniyorsunuz.
Ayrica niye ınstagramdan mesaj atiyorsunuz? Konusmak, buzlari eritmek istiyorsaniz telefon denilen bir sey var. Arayin direkt. Hadi sesli konusmak gerdi diyelim, whatsapptan yazin.
Gercekten degisik davranmışsiniz bence.
1 yıl önce silmiştim, 1 hafta önce de geri ekledim. Yani arka arkaya olan şeyler değil bunlar.
Benim özür dilenicek bişeyim olmadığı için direkt özür dilerim demek istemiyorum
Benim niyetim hem öğretmenler gününü kutlamak hemde aradakı buzları eritmek
Arayarak konuşmak hiç histemiyorum biz birbirimizi daha önce hiç aramadık çünkü bir şey varsa mesaj atıp söylerdik

ay bırakın kızı demek ki sizle yakın olmak gibi bi niyeti yok. neden çabalıyosunuz?
Soğuk olmaya devam etmek istemediğim için. Yani kötü bir niyetle değil benim 3 ay sonra düğünüm var ve onunla aynı şehirde çok yakında oturucam buzların erimesi gerektiğini düşündüm yoksa o şekilde nasıl yürütelim

Soğuk olmaya devam etmek istemediğim için. Yani kötü bir niyetle değil benim 3 ay sonra düğünüm var ve onunla aynı şehirde çok yakında oturucam buzların erimesi gerektiğini düşündüm yoksa o şekilde nasıl yürütelim

tamam da karşı taraf istemiyorsa çabalamanın ne manası var. hem mesafe her zaman iyidir. kızın size bi zararı yoksa bence boşa uğraşıyosunuz. soğuksa soğuktur.

isteği annesini kaybettikten ne kadar sonra gönderdiniz

bakmamıştır bile kadın belki de

ben sosyal medya kullanmam çok da bu illerden anlamam da

madem mesaj atacaksınız telefonuna atsanız olmuyor mu

eski usul mesaj yani

neden İnsagram Messenger vs vs diyorsunuz

mesaj atın watsaptan yazın olsun bitsin

eklemesi vs gerekmeyen mecralar varken beni ekledi eklemedili bir şeye ne gerek var ki
İşte 1 ay önce kaybetti annesini
4 gün oldu istek göndereli.
Telefondan da atabilirim ama ben gördüğünü görmek istiyorum bu benim için önemli
Annemde ona başı sağolsun mesajı göndermişti telefonu onda olmadığı için ona cevap verdi ama benim takıldığım nokta bu
Ama unutup güzelce devam etmek istiyorum tabiki

1 yıl önce silmiştim, 1 hafta önce de geri ekledim. Yani arka arkaya olan şeyler değil bunlar.
Benim özür dilenicek bişeyim olmadığı için direkt özür dilerim demek istemiyorum
Benim niyetim hem öğretmenler gününü kutlamak hemde aradakı buzları eritmek
Arayarak konuşmak hiç histemiyorum biz birbirimizi daha önce hiç aramadık çünkü bir şey varsa mesaj atıp söylerdik

Arka arkaya oldugu icin sacma bulmadim zaten. Silmek zaten sacma. Ama sildiyseniz de araniz duzelmeden tekrar istek gondermek daha sacma. Her neyse olan olmus ve siz duzeltmek istiyorsaniz bence whatsapptan yazin. Ama sadece ogretmenler gününü kutlamakla kalmayin mesela iste aramizdaki gerginlik beni rahatsız ediyor, ben seninle eskiyi silip yeni bir sayfa acmak istiyorum gibi bir sey de yazin ki en azindan niyetinizi anlasin. Cevap vermezse bundan sonra da bir daha bir hamlede bulunmayin. Demek ki sizinle gorusmek istemiyor diye düşünün.

niye canım evlenirken sadece iki kişi evlenmiyor evlendiğinde tüm sülale ile ama özellikle anne baba abla abi kim varsa evleniyorsun ben evlenirken ben aşığım seviyorum ne yapayım aileler anlaşmasada olur beni istemesinler beni oğulları istiyor nasılsa dedim aynı şekilde evlenmek için aileme rest çektim başta da herşey iyidi ama sonra herşey değişti
sen yapman gerekeni yap ara yine tepki vermezse boşverirsin

Arayı düzeltmek istiyorsan bunu yüzyüze konuşmalısın.Mesajla samimiyetini geçiremezsin karşı tarafa.

Bugün sadece öğretmenler gününü kutla.Diğer konuşmayı karşılıklı gelene kadar ertele.

Siz daha evli degilmissiniz ve annesini kaybedeli 1 ay olmus. Bence hic zamani degil. Evlenip o sehre gidince bir gun cayini icmeye gidip o zaman konusursunuz. Simdi ters tepebilir.

1. cok meşhur bir laf vardır ' kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş ' bunu hiç aklınızdan çıkarmayın
2. şu an nişanlısınız daha tam anlamıyla evlilik nedir bilmiyorsunuz bu konuları aile mevzuları idare etmesini hiç birşeyi bilmiyorsunuz yarın evlenince tokat gibi gelecek bunlar önünüze çok ama çok zor bu mevzular elti görümce kv kp..
3. Bence mesafeli olmaya devam edin yakın olacağım diye bir çaba göstermeyin bence mesafe iyidir emin olun.
yarın iki gün sonra cok büyük proplemler cıkabilir yakın oldugunuz için..
3. illaki aramız düzelsin istiyorsanız bence face book inst. whatsapp vs yerine direk arayın söyleyin birşeyler.. ögretmenler gününü kutlayın ve sohbetin devamını getirin.. aramızın böyle olmasına üzülüyorum vs gibi annesini yeni kaybetmiş psikolojik olarak iyi değildir..
evlenincede düzeltebilirsiniz aranızı zaten yakın olacakmıssınız bir çay içmeye gidersiniz evinize davet edersiniz vs.
4. belkide kadın sizi sevmedi ısınamadı yahut kendince kıskanclıga girdi şu an uzak durmak yakın olmak istemiyor.. zorla kendinizi sevdiremessiniz siz madem öyle bir adım atın eger halen aynıysa bırakın ne hali varsa görsün.
son olarak eşim üzülmesin yakın olayım şöyle olayım böyle olayım derseniz en çok üzülen ve ezilen siz olursunuz
mutluluklar dilerim.

Arka arkaya oldugu icin sacma bulmadim zaten. Silmek zaten sacma. Ama sildiyseniz de araniz duzelmeden tekrar istek gondermek daha sacma. Her neyse olan olmus ve siz duzeltmek istiyorsaniz bence whatsapptan yazin. Ama sadece ogretmenler gününü kutlamakla kalmayin mesela iste aramizdaki gerginlik beni rahatsız ediyor, ben seninle eskiyi silip yeni bir sayfa acmak istiyorum gibi bir sey de yazin ki en azindan niyetinizi anlasin. Cevap vermezse bundan sonra da bir daha bir hamlede bulunmayin. Demek ki sizinle gorusmek istemiyor diye düşünün.
Yani bende mesela X abla öğretmenler günün kutlu olsun :) Seni ekliyorum ama görmüyorsun heralde filan demek istedim

1. cok meşhur bir laf vardır ' kuma gemisi yürür elti gemisi yürümezmiş ' bunu hiç aklınızdan çıkarmayın
2. şu an nişanlısınız daha tam anlamıyla evlilik nedir bilmiyorsunuz bu konuları aile mevzuları idare etmesini hiç birşeyi bilmiyorsunuz yarın evlenince tokat gibi gelecek bunlar önünüze çok ama çok zor bu mevzular elti görümce kv kp..
3. Bence mesafeli olmaya devam edin yakın olacağım diye bir çaba göstermeyin bence mesafe iyidir emin olun.
yarın iki gün sonra cok büyük proplemler cıkabilir yakın oldugunuz için..
3. illaki aramız düzelsin istiyorsanız bence face book inst. whatsapp vs yerine direk arayın söyleyin birşeyler..
4. belkide kadın sizi sevmedi ısınamadı yahut kendince kıskanclıga girdi şu an uzak durmak yakın olmak istemiyor.. zorla kendinizi sevdiremessiniz
son olarak eşim üzülmesin yakın olayım şöyle olayım böyle olayım derseniz en çok üzülen ve ezilen siz olursunuz
mutluluklar dilerim.
Aslında çok değişik biri bazen soğuk bazen çok samimi davranıyor çözemiyorum.
Kayınvalideme benimle ilgili çokta güzel şeyler söylüyormuş.
Yani bende bilemedim, telefonla aramak istemiyorum ama bir mesaj göndermenin doğru olucağını düşünüyorum.
Aramızda bir soğukluk var kavga yada başka bişey yok.
Bu yüzden ne tarzda bişey yazmalıyım bilemedim kısa ama güzel olsun istiyorum yani işte yardım beklediğim konu tam olarak bu

Belki de görmemiştir ınstagramda görse ya reddeder ya kabul ederdi. Bence siz yazın sizden çıkmış olsun hala cevap yazmaz dönmezse artık onun bileceği iş demek ki çok kırılmış ve görüşmek istemiyor çokta ısrar etmemek lazım illa görüşmek zorunda değilsiniz.

Back
X