Eltim

Aslında çok değişik biri bazen soğuk bazen çok samimi davranıyor çözemiyorum.
Kayınvalideme benimle ilgili çokta güzel şeyler söylüyormuş.
Yani bende bilemedim, telefonla aramak istemiyorum ama bir mesaj göndermenin doğru olucağını düşünüyorum.
Aramızda bir soğukluk var kavga yada başka bişey yok.
Bu yüzden ne tarzda bişey yazmalıyım bilemedim kısa ama güzel olsun istiyorum yani işte yardım beklediğim konu tam olarak bu
anladım ama hiç bir elti diğer elti ile ilgili güzel sözler söylemez çok zor ya imkansız bence yaşınız kaç bilmiyorum ama cok küçük gibi geldiniz bana.
onlar hep göz boyamaktandır
bir iyi olup bir kötü olmasıda dengesiz olmasındandır oda bilmiyordur ne yaptıgını yarın evlenin sizide kıskanmaya baslar bu tip..
aranızı bozmak ister kv yakın olursunuz kıskanır vs.. herkesin yaşadıgı şeyler bunlar.
illa ki mesaj göndereyim derseniz de.. ögretmenler günün kutlu olsun deyin..
cevap gelince konuşmayı devam ettirin.. aranızdaki soguklugu dile getirin ve böyle olmasını istemediğini buzları eritmek istediğinizi söyleyin o halde.

Belki de görmemiştir ınstagramda görse ya reddeder ya kabul ederdi. Bence siz yazın sizden çıkmış olsun hala cevap yazmaz dönmezse artık onun bileceği iş demek ki çok kırılmış ve görüşmek istemiyor çokta ısrar etmemek lazım illa görüşmek zorunda değilsiniz.
Bende öyle düşünüyorum en azından yazayım gerisini o bilir artık. ben üstüme düşeni yapmış olurum. ama ne yazmalıyım öğretmenler günü kutlaması dışında birşeyler eklemek istiyorum

anladım ama hiç bir elti diğer elti ile ilgili güzel sözler söylemez çok zor ya imkansız bence yaşınız kaç bilmiyorum ama cok küçük gibi geldiniz bana.
onlar hep göz boyamaktandır
bir iyi olup bir kötü olmasıda dengesiz olmasındandır oda bilmiyordur ne yaptıgını yarın evlenin sizide kıskanmaya baslar bu tip..
aranızı bozmak ister kv yakın olursunuz kıskanır vs.. herkesin yaşadıgı şeyler bunlar.
illa ki mesaj göndereyim derseniz de.. ögretmenler günün kutlu olsun deyin..
cevap gelince konuşmayı devam ettirin.. aranızdaki soguklugu dile getirin ve böyle olmasını istemediğini buzları eritmek istediğinizi söyleyin o halde.
26 yaşındayım kendime de çocuk gibi geliyorum şuan :) diğer konularda böyle değilim ama bu kız benim kafamı karıştırıyor yani :) ben bankacıyım, o öğretmen zamanında mesleğimle bile küçümseme yapmıştı hatırlıyorum bunlara rağmen benim ypatığımı kimse yapmaz

çok istiyorsanız whatsapptan bir mesaj atabilirsiniz öğretmenler günün kutlu olsun diye ama diğer şeyleri sormayın bence.

Telefon numarası varsa telefon numarasına yazın doğrudan sade guzel birşey . Cevap verirse verir vermezse kalır .

Sosyal medya konusunu açmayın ama bence

26 yaşındayım kendime de çocuk gibi geliyorum şuan :) diğer konularda böyle değilim ama bu kız benim kafamı karıştırıyor yani :) ben bankacıyım, o öğretmen zamanında mesleğimle bile küçümseme yapmıştı hatırlıyorum bunlara rağmen benim ypatığımı kimse yapmaz
sizde benim gibi cok takıntı yapmıssınız bu eltiyi =)
elti kim dış kapının dış mandalı ben böyle düşününce rahatlıyorum =)
sizde cok takmamaya calısın illaki üstüme düşenide yapayım diyorsanız
dediğim gibi mesaj atın ve cevap gelincede söyleyin işte ne diyecek bakın bir tepkisine.

Yani bende mesela X abla öğretmenler günün kutlu olsun :) Seni ekliyorum ama görmüyorsun heralde filan demek istedim

Sosyal medyayi karıştırmayın. Kabul etmediyse etmedi. Cok mu onemli, nedir yani? Zaten siz silmissiniz, kabul etmese cok da sasirtici olmaz.
Siz evlenip o sehre gidene kadar bu konuyu kapatın bence.

İşte 1 ay önce kaybetti annesini
4 gün oldu istek göndereli.
Telefondan da atabilirim ama ben gördüğünü görmek istiyorum bu benim için önemli
Annemde ona başı sağolsun mesajı göndermişti telefonu onda olmadığı için ona cevap verdi ama benim takıldığım nokta bu
Ama unutup güzelce devam etmek istiyorum tabiki

iyi de belki de girmiyordun instagrama vs vs

ben 6 ay önce annesini kaybetti 3 ay sonra istek gönderdiniz falan sanmıştım

süreler çok kısa bir anne kaybı için

ayrıca da 4 gün o platformlara girmemiş olma ihtimali yok mu

cidden bu işlerden anlamıyorum ama ne bileyim yeri geliyor insan yoğunluktan oturamıyor bile acil olmayan şeylere zamanı olmayabilir

ay bırakın kızı demek ki sizle yakın olmak gibi bi niyeti yok. neden çabalıyosunuz?
Hah ağzın bal yesin.
Benim de var bi tane böyle eltim, ya uzak dur konuşmak istemiyorum yeter, neden uzak durmak bu kadar zor anlam veremiyorum! Mesaj atma, arayı düzeltme insanlar istemiyor neden zorluyorsunuz her şeyi? Çok da lazımdı öğretmenler gününü kutlamanız!
Belki hiçbir şekilde suratınızı dahi görmek istemiyordur. Ben öyleyim mesela, suratını dahi görmek istemiyorum ama ısrarla arayı düzeltelim derdinde o da! Çok sinir bozucu.

bu arada 11 yıllık evliyim

eltimin de kaynımın da telefon numarası yok bende

nişanlı iken de yoktu hiç olmadı

eltimle evlerimiz 10 dakika mesafede en son 7,5 yıl önce gördüm

küs vs değiliz kavgamız vs olmadı

tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış der geçerim

bu kadar büyütmeyin kavganız vs yoksa kadın belki kendisi soğuktur ya da sizi sevmemiştir veya daha tanıyacak sonra karar verecektir vs vs

Çok samimi olmanıza gerek yok, şahsen ben eltimle öyleyim. Burnumdan getirmişti evliliğimin ilk yıllarını, şimdi ne kadar uzak o kadar iyi diyorum. Yıllarca görmesem özlemem. Sms ile kutlayın çok üzerine düşmeyin

Ben aramı düzeltmek istediğim biri olduğunda mesaj atmayı değil de aramayı tercih ederim. Sesin sıcaklığı insana enerji verir diye düşünürüm. Gerekli adımları atmissiniz aslında karşılık da gelmemiş ama bu son adım olabilir. elinizden geleni tam anlamıyla yapmış olursunuz gerisi ona kalacak.

images (55).webp

İnst.,face, messenger ne gerek var dümdüz arayın. Açmazsa daha da zorlamaya gerek yok..

Sosyal medyadan üstelemek yerine arayın telefonla derim. Yoksa içiniz rahat etmez. Mesajları gördü mü görmedi mi, gördü de dikkate mi almadı cevap mı vermek istemedi gibi bir sürü soru işareti olur. Kafanız dolar taşar boş yere. Hem bu kadar üstelemek itici yapar kişiyi. Bir kere arayın, durumu anlayın. Baktınız görüşmek istemiyor bırakırsınız peşini.
Aradığınız zaman da, arayı açamayalkm haberleşelim, geçenlerde seni sosyal medyadan da eklemiştim görmedin sanırım falan denebilir bence.

Canım istemedi sildim, şimdi de görüşmek istiyorum ekledim diye bir şey yok.
Öyle şey mi olur canım, her şey sizin isteklerinize göre olmaz.
Eklemeyebilir gayet normal. Ben olsam bende eklemem.
Ayrıca eltim çok yakınını kaybetse annem ona mesaj atmaz, benimle birlikte yanlarında olur.
Siz iyi niyetinizi göstermek istiyorsanız mesaj değil ama arayarak kutlayabilirsiniz.

Aramak varken?? Telefon ile yani. Merhaba nasilsin demek cok daha kolay

Kadını silen sizsiniz, geri eklemiyor diye triplere giren de siz. Biraz dengesiz misiniz acaba?

Kızlar merhaba ben size birşey danışmak istiyorum o yüzden üye oldum
Ben 1 yıldır nişanlıyım ve bir eltim var benden 5 yaş büyük
Biz ilk nisanlandigimiz dönemde biraz sorunlar yaşamıştık o da bana ters gitmişti bende ona öyle.
Ama o geçen ay annesini kaybetti bende çok üzüldüm bütün cenaze günü sonrası ve öncesinde hep yanında oldum ama yine soğuktu aramız tabi ama bana ters bisey yapmadı
Ben o günden sonra instagramdan silmiştim onu ama sonra ekledim o günden sonra ama cevap vermedi yani kabulde etmedi red de etmedi
Daha önce heralde dmden ona attigim bir mesajı geri çevirmiş çünkü öyle olunca bidaha gönderdiğim mesajları da görmüyor ya doğum gününü kutlamıştım görmedi cunku ve çok aktiftir
Şimdi biliyorsunuz bugün öğretmenler günü ve eltim öğretmen ben şimdi ona güzel bir mesaj atıp aramızı düzeltmek istiyorum bugün de vesile olsun diye ama bir kaç gün öncesi isteğime karşılık vermemesi kafami karıştırdı daha sonra bende geri çektim takip isteğini
Farkli sehirlerdeyiz bide
Sizce ne yazmaliyim instagramdan görmediği için messengerdan yazicam gördüğünü görebileyim diye ama istek gönderip kabul etmemesini de sormak istiyorjm açıkçası ve aramızdaki soguklugun bitmesini istiyorum sizce nasıl bir mesaj atmaliyim?
Normal telefonla arayıp kutlamayı deneseniz o zaman kafanızda soru işaretleri kalmaz ;)

Bu kadar ısrar neden? Siz mi hatalıydınız yaşananlarda?
Bence bir insanı bu kadar şımartmak yersiz. Bu kadar adıma hala gelmiyorsa bırakın ne hali varsa görsün..

Back
X