ELTİM

deniz2230

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
10
3
6
26
Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir

Çeyrek alamazsanız eğer gram altın alın. Aslında siz hiç karışmayın eşiniz bilsin bu işi. Çocuğu mutlu edecek güzel bir oyuncak bile alınabilir .

Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir

siz değil de eşinizin düşünmesi gereken bir şey bence bu. Eşinizin kardeşiyle ilişkisi sizin elti ile olan ilişkinizden önemli diye diye düşünüyorum.
O ne diyor buna?

Eltilik bir mevzu değil ki isterse sana selam sabahı olmasın. Çocuk eşinin yeğeni. Bi çeyrek takmaktır genele vurunca yapılması gereken ama durumunuz yoksa gram olur başka bi hediye olur orası artık eşine kalmış.

Bizde sünnet düğünü olmadığı takdirde bişey takılmaz genelde yani aman aman illa altın takılacak bi konuda değil.

He illa boş olmaz diyorsan en güzeli bebeğin ihtiyacı ne varsa sorun onu alın gidin uygun olanından .Durumunuz yok madem 👍🏻

Açıkçası düğün yapmadıkları için çocuğa güzel Bi hediye almak daha mantıklı bence çocuk sevinsin en azından

Elti olunca arama, sorma bir çöp alma durumu dogmuyor zaten de..Kardesinizin oglu sunnet olsa ne takardiniz?
Eşiniz size birakiyorsa bu sekilde düsünün derim.

Back
X