Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Massallah senle bende her konunun içindeyizAltın takmak gerekir bence. Amcası çocuğun eşiniz.
Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir
Eşim çok fazla karışmaz bu konulara bana bırakırEşiniz ne düşünüyor.
Eşim bana bırakır genel desiz değil de eşinizin düşünmesi gereken bir şey bence bu. Eşinizin kardeşiyle ilişkisi sizin elti ile olan ilişkinizden önemli diye diye düşünüyorum.
O ne diyor buna?
Eşim bana bırakır genel de
Senin kardeşin sen karar ver deyin, ustunuzden atın.Eşim çok fazla karışmaz bu konulara bana bırakır
Elti olunca arama, sorma bir çöp alma durumu dogmuyor zaten de..Kardesinizin oglu sunnet olsa ne takardiniz?Eltimin oğlu sünnet oluyor eltimle aramız çok iyi sayılmaz beni ne arar ne de sorar bir çöp almışlığı yok bana böyle bir insana ne yapmam gerekir oğlu doğduğunda çeyrek takmıştım şuanda altın takacak durumumuz yok ama sünnet oldu diye ne yapmam gerekir