• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim..

ela235

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
1.895
996
248
Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim . Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk Diger gun oturuyoduk yine bu eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma benin hayatima burnunu sokma diye saydirdim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..

Son düzenleme:
Sadece bu yazdıklarınıza istinaden söylüyorum başka konularınızı bilmiyorum; sizinle o dilde muhattap olmak istememistir. Çünkü karşsısında durduk yere havadan nem kapan bir kadın var. Tartışmamak içinde size hiiiç mesaj atmamış cevap vermemiş. Bence hatalı olan sizsiniz.

Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim esim evde yoktu tatile gitmisti. Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk dugune gidicez sende gel dediler kvnin komsusununmus dugun. Benimde kucuk bebegim var uyku duzeni bozulur dedim gitmedim. Oglumu uyuttum bende uyudum orada. Diger gun oturuyoduk yine bu defa eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Aksama dogru geldiler bende annemlere geciyim araba bulursam bebegi ozlediler dedim eltim hemen atladi araba bulamasanda taksi cagir diye. Neyse araba buldum gittim. Diger gun esim geldi beraber yine gittik yanlarina. Oturuyoduk konu konuyu acti baktim diyoki ben sunu yaparim esime bunu yaparim sende sabahlari kalk esine guzelce kahvaltisini hazirla soyle boyle yap. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim kv benden su bile isteyemez yani o derece tabiki sebepleri var neyse.. sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma bundan sonra sen kendi esine neler yapabilirsin bunlati dusun benin hayatima burnunu sokma vs gibisinden saydirdim ama altinada bu konubkapansin bundan dolayi kirginlik yasamayalim sadece durman gereken yeri bil siyebyazdim dedim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esim onu havaalanina gotururken esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..
Üslubunuz sert kaçmış.

Ben kaba oldugumu dusunmuyorum bence insanlarin icinde bana akil vermeye calismasi kaba bi davranisti

Evet tartismak istememis olabilir ama esime soyledigini bana soyleyebilirdi diye dusunuyorum yanlis anladin vs o zaman zaten sorun cozulurdu ki zaten bence sorun yok biraz patavatsiz mevzu o anlik degil o mevzu buyutulecek bi sey degil ama onunu almazsam fazlasini yapicagini dusundum. Aslinda benim insanlara genel yaklasimim bu sanirim duvarlarimi asmasinlar diye herkese tavrimi bastan gosteriyorum once sakince anlazlarsa sert bi dille

Ben kaba oldugumu dusunmuyorum bence insanlarin icinde bana akil vermeye calismasi kaba bi davranisti
Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Ego ego nereye kadar :KK14:

Onun yaptigi patavatsizlik ama seninki ciddi olcude saygisizlik

Bir de kaynanam benden su bile isteyemez diyosun. Kocan ne kadar uzuluyodur. Sen niye aileye bu kadar dusmansin
Dusman degilim saygi gosteriyorum ama sevmiiyorum gecmiste olan seylerden dolayi.

Ozur
Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Egi ego nereye kadar :KK14:
Ozur dilemediki. Ayrica o cevap vermeyip hanim hanimcik oluyosa ama siz ben olsam ordq dur bakalim diyerek cevap verirdim diyosunuz. Siz nesiniz olmadi siz hanim hanimcik degilmissiniz..

Ozur

Ozur dilemediki. Ayrica o cevap vermeyip hanim hanimcik oluyosa ama siz ben olsam ordq dur bakalim diyerek cevap verirdim diyosunuz. Siz nesiniz olmadi siz hanim hanimcik degilmissiniz..
Değilim valla bana durduk yere böyle konuşsaydınız bende lafımı esirgemezdim :KK4:. İstesemde tutamazdım. Oyüzden kıskandımda biraz sûkunetini

Ee madem yazdığınız cevabı biliyorsunuz buraya neden yazdınız kusura bakmayın ben anlayamadım. Bakın geldi benden özür diledi mi demek istediniz. Ne kadar iyi niyetliymiş karşı taraf hanım hanımcık cidden, ben olsam hop orda dur bi bakalım derdim. Ego ego nereye kadar :KK14:
ayrica ben kabamiyim diye sormadim tamam?

Kayınvalideniz sizden su bile isteyemez mi..
Övünür gibi yazmışsınız bir de.
Eltiniz de sabırlı kadınmış vesselam.

Evet tartismak istememis olabilir ama esime soyledigini bana soyleyebilirdi diye dusunuyorum yanlis anladin vs o zaman zaten sorun cozulurdu ki zaten bence sorun yok biraz patavatsiz mevzu o anlik degil o mevzu buyutulecek bi sey degil ama onunu almazsam fazlasini yapicagini dusundum. Aslinda benim insanlara genel yaklasimim bu sanirim duvarlarimi asmasinlar diye herkese tavrimi bastan gosteriyorum once sakince anlazlarsa sert bi dille

Bu tavrı göstermek değil saygısızlık... İnsanların içinde öyle söylemen hoş kaçmadı deseniz de anlardı bence hatta özür bile dileyebilirdi. sınırlarını bil, kendine gel tarzı şeyler haklıyı bile haksız yapar. Onca hakaretten sonra kadın ne demeye özür dilesin ki sizden?

Kayınvalideniz sizden su bile isteyemez mi..
Övünür gibi yazmışsınız bir de.
Eltiniz de sabırlı kadınmış vesselam.
Bunu ovunmek icin degul aradaki mesafeyi anlatmak icin yazdim yani eltim ne kadar soguk oldugumu bilir manasinda

gene kibar kadınmış beni yanlış anladı üzüldüm demiş ben olsam büyük olay çıkartır rezil ederdim seni kim kime haddini bildiriyor görürdün, sınırları çizmek kendine saygı duydurmak insanlara köpek muamelesi yapmakla olmaz. o saygıyı sen hakedeceksin.

senle ailede kimse muhatap olmuyorsa bil ki saygı duyduklarından değil bulaşmamak içindir.

Back
X