Slm kizlar benimkisi dert sayilmaz sadece yanlis mi yaptim onu merak ediyorum. Eltimle cok uzak sehirlerde yaasiyoruz. Kv ile ayni sehirde yasiyorum. Gecen gun buraya geldi kvde kaliyo geldiginde. bende gidip goreyim dedim . Ciktim gittim yanlarina biraz oturduk Diger gun oturuyoduk yine bu eltim biz carsiya gidicez dedi tmm dedim ne diyimki neyse gittiler. Cok sinirlendim beni tanir ne o ne kv nede digerleriyle samimi degilim cok mesafeliyim sesimi cikartmadim kalabaliktik diye yalniz yakalar konusurum dedim yalniz kalamadik bi turlu bende eve gecince msj attim hađdini asma benin hayatima burnunu sokma diye saydirdim(biraz patavatsiz cunku eltim onunu almazsam abartir ileride diye ozellikle yazdim o mesaji). Bi sey yazmadi. Bibkac saat sonra esime demiski elayi kirdim galiba beni yanlis anladi vs esim bana soylemedi mevzuyu bende eltime msj attigimi soylememistim ona. Gece oldu eltim esime bibsry soylemismi diye merak ettim cunku esimde bi huzursuzluk vardi bende dedim ben boyle boyle mesaj attim esim o zaman bana dedi haberim var bana anlatti felan biliuorum anladim dedim agzinda bakla islanmiyor mubaregin halbuki aramizda kapansin istemistim neyse konu kapandi. Yalniz ben suraya takildim eltim neden bana msj atip yada arayip seni kirdim mi beni yanlis anladin vs demedide esime anlatti ikincisi acaba mesaj atmasamiydim dedim kendi kendime uzuldum esimin soyledigine gore cok uzulmus eltim beni yanlis anladi demis defalarca..
Son düzenleme: