eltimde şimdi buna taktı

elmakurdu43

detaycı cadı
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
341
0
26
Antalya
ben bebek hazırlığı yapıyorum o da bende istiyorum diyor üstelik benim doktorum kontrolunde bana yaşımla ilgili laf sokmasından sonra ne bu acele anlamadım aynı zamanda doğuralım diye tutturdu ölecem sinirimden nasıl bir ailenin nelere maruz kalıyorum bi bu eksikti kocam zaten teknoloji hastası doyumsuz internet olsun pc olsun elinde bende hepsine hizmetçiyim ozaman herhalde...

ben bebek hazırlığı yapıyorum o da bende istiyorum diyor üstelik benim doktorum kontrolunde bana yaşımla ilgili laf sokmasından sonra ne bu acele anlamadım aynı zamanda doğuralım diye tutturdu ölecem sinirimden nasıl bir ailenin nelere maruz kalıyorum bi bu eksikti kocam zaten teknoloji hastası doyumsuz internet olsun pc olsun elinde bende hepsine hizmetçiyim ozaman herhalde...

olabilir canım. oda isteyebilir.. herkes hamile kalabilir.iş bebeği sağlıkla kucağına almaktır...

anlamayanlar için özet geçiyorum,

elti kıskanç
koca teknoloji düşkünü
aile de hizmetçi gibi kullanıyor

Bazı insan huzursuzlukla beslenir, siz de öylesiniz sanırım. Dertsin başınıza dert arıyorsunuz, ortada sebep falan yok.

hadi olsun demekle olmuyor ki hamilelik...
olsa bile Allah korusun sonu gelmiyor...

içinizi ferah tutun.

anladigim kadariyla konu sahibi arkadas hamile degil henuz..peki ama ya onunuzdeki 2-3 yil bebeginiz olmazsa??? hamile kalmak herkes icin ayni kolaylikta olmuyor maalesef. simdiden bunu etrafa yaymanin ne gibi bir artisi var size? anlayamiyorum bu tarz mahrem konularinizi eltinizin bilmesine. sonrada beni kiskaniyor bebek yapmak istiyor deniyor. bu kadar ozelinize girmesine siz izin vermissiniz, simdi kadin hamile kalmak istiyor diye neden suclu oluyor :19:

Eltinizin doğum yapmasıyla sizin eşinizin teknoloji manyağı olması ve o evde hizmetçi gibi hissetmeniz arasındaki bağlantıyı anlayamadım:ssz:

Son düzenleme:

ah ah terbiyesiz elti,şu yaptığına bak..oysa bebek sahibi olma hakkı sadece konu sahibine aittir..o nasıl bir cesaretle kalkışır buna!..sizin yaptığınız bu bencilliği anlayamıyorum,Allah size bir bebek nasip etmiş eltinizde özenmiş ve o da hamile kalmak istiyor olabilir.benim 2 elitm arasında 1,5 ay var..aynı anda hamile kaldılar sayılır ve hiç bu tarz garip tavırları olmadı.hatta ikiz gibi büyürler diye düşünüyporlar.böyle konuları gördükçe eltilerim,seviyorum sizi :))

ayrıca öyle bebek hazırlığı yapıyorum,ah bak hamile kaldım gibi olmuyor bu işler..önce içini temiz tutacaksın ki Allah o yüce kapıyı açsın sana!

Son düzenleme:
konu sahibinin açmış olduğu konulara biraz baktım da eltiden muzdaripmiş oyüzden bukadar kızmış. birini sevmedinmi onun her hareketi sözü batar insana :44:

anladigim kadariyla konu sahibi arkadas hamile degil henuz..peki ama ya onunuzdeki 2-3 yil bebeginiz olmazsa??? hamile kalmak herkes icin ayni kolaylikta olmuyor maalesef. simdiden bunu etrafa yaymanin ne gibi bir artisi var size? anlayamiyorum bu tarz mahrem konularinizi eltinizin bilmesine. sonrada beni kiskaniyor bebek yapmak istiyor deniyor. bu kadar ozelinize girmesine siz izin vermissiniz, simdi kadin hamile kalmak istiyor diye neden suclu oluyor :19:

ben mahrem konulardan konuşmak nefret ederim onlar ortada konuşuyolar muhtemelen kocam kardeşine dedi o da karısına ve de anne babasına bu kız her konuda yarışta bende keşke imkanım olsada göstersem bnm yatak odamın benzerini aldı aynısını bulamadı çünkü bu bi örnek ve ayrıca bu hatunun iftiralarına maruz kalan biriyim

ben mahrem konulardan konuşmak nefret ederim onlar ortada konuşuyolar muhtemelen kocam kardeşine dedi o da karısına ve de anne babasına bu kız her konuda yarışta bende keşke imkanım olsada göstersem bnm yatak odamın benzerini aldı aynısını bulamadı çünkü bu bi örnek ve ayrıca bu hatunun iftiralarına maruz kalan biriyim

bu durumda hain icinizden biri canim :34: yani kocan olur kendileri...eger ikinizin arasinda kalsaydi kimsenin haberi olmazdi. ugrastiginiz sure icindede dusunmuyoruz derdiniz olur biterdi. sanirim olay bebek olayi degil sadece surekli taklit edilmek kiskanilmak..

uzgunum kocanin cenesini tutmasi gerekirdi, kaldiki bu konuda hadi patavatsizlik yapmis...yarin oburgun neler olacak belki cocuklarinizla ilgili seyler olacak..yemeyip icmeyip abisine mi yetistirecek? :45:

yani şimdi normal mi bu istek?
kimin kime acele deme ya da beni bekle beraber doğuralım deme lüksü var ? sanki bekle de beraber gidelim pazara diyor.

arkadaşım sen de niye takıyorsun bu kadar. he de geç. Allah kime önce verirse onun ki önce olur. sen kafanı bunlarla yorma çalışmalara devam. ama eşinden ve ailesinden bu kadar mutsuzsan bebek fikri biraz sakıncalı olabilir tabii.

Son düzenleme:
Back
X