- Konu Sahibi elmakurdu43
aLLAH YARDımcın olsun![]()
saol cümlemizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aLLAH YARDımcın olsun![]()
bu ne cüret benimle polemiğe giriyorsunuz size zorla yorum yazdırmıyoruz fikrinizi sormuyoruz bide sataşanlar çıktı hey allahım yaa aynı huydasınız sanırım size batan bişyler var galibaaa
birde unutmuşum bana batan yok ta size batan belli
hadi itiraf et kıskandığını senden daha mı güzel yoksa senden daha iyi yaşam standartlarına mı sahip
söyle bakalım![]()
Bu laflarınız hic meslek sahibi Bi bayanın edeceği laflar degil... Univ mezunuyum diye gecinirsinizya Heryerde...hakkını vermek lazım...konu sahibinin eltisi senmisin yoksa:))yaran var gibi konusmussun:)
polemiğe filan girdiğim yok sizin kıskançlığınızdan artık okuduğunuzu da anlamıyorsunuz
buraya konu açtıysanız olumlu olumsuz her türlü yoruma açık olmanız gerekir:)
fikrimizi sormuyorsanız neden konu açma gereği duydunuz
sizin gibi kızkançlığı hayat ilkesi edinmiş insancıkların tedavi edilmesi taraftarıyım yada gelin ben tedavi edeyim::)
mesleğimi araştırın eminim çok hoşunuza gidecek hahha![]()
birde unutmuşum bana batan yok ta size batan belli
hadi itiraf et kıskandığını senden daha mı güzel yoksa senden daha iyi yaşam standartlarına mı sahip
söyle bakalım![]()
canım bu site ne yazık ki böyle konu sahibinin istediği gibi yorum yaparsan sorun yok yapmazsan sana mı sordum yorum mu istedim derler neden konu açmışsa buraya sadece kendine destek aramak için açmış belli birşey bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle kıskançlık söz konusu...sen muhtemelen konu sahibinin 2. üyeliğisin çok ciddiyim:)
önüne kemik atan olmadı senin canım
hadi yoluna görmim bi daha![]()
ben bebek hazırlığı yapıyorum o da bende istiyorum diyor üstelik benim doktorum kontrolunde bana yaşımla ilgili laf sokmasından sonra ne bu acele anlamadım aynı zamanda doğuralım diye tutturdu ölecem sinirimden nasıl bir ailenin nelere maruz kalıyorum bi bu eksikti kocam zaten teknoloji hastası doyumsuz internet olsun pc olsun elinde bende hepsine hizmetçiyim ozaman herhalde...
sen muhtemelen konu sahibinin 2. üyeliğisin çok ciddiyim:)
önüne kemik atan olmadı senin canım
hadi yoluna görmim bi daha![]()
polemiğe filan girdiğim yok sizin kıskançlığınızdan artık okuduğunuzu da anlamıyorsunuz
buraya konu açtıysanız olumlu olumsuz her türlü yoruma açık olmanız gerekir:)
fikrimizi sormuyorsanız neden konu açma gereği duydunuz
sizin gibi kızkançlığı hayat ilkesi edinmiş insancıkların tedavi edilmesi taraftarıyım yada gelin ben tedavi edeyim::)
mesleğimi araştırın eminim çok hoşunuza gidecek hahha![]()
Ben çok merak ettim mesleğinizi. Allah Allah bir mesajından karşı tarafın karakterini yalayıp yutmuş gibi konuşuyor psikolog herhalde hemen çözümlemiş dedim, sonra bir psikolog empati kurmasını, insanlara nasıl yaklaşmasını bilir tanımadığı etmediği insanlara hakaret etmeye başlamaz durup dururken diye düşündüm ve cidden merakla araştırdım. Sonuç sizdeki gerginliğin sebebi tercih dönemiymiş belli oldu![]()
Canım bence malum kisinin mesleği psikolog degil awukat:)çenesinden belli degilmi:)ama eğer psikoloksa terzi kendi söküğünü dikemez lafını dogruluyo...
konu sahibine yaptığım yorumlardan dolayı neden cephe alıyorsunuz ki
size emedim bu lafları neden herkes üzerine alınıp yorum yapıyorsunuz_?
konu sahibine yaptığım yorumlardan dolayı neden cephe alıyorsunuz ki
size emedim bu lafları neden herkes üzerine alınıp yorum yapıyorsunuz_?
Konu sahibi en az 10 kere yazdı sorunun sadece hamilelik olmadiini...anca basiyo heralde kafançok biliyorsun sen
üstelik bir çok yorumm yapan da benim düşüncem de
kıskanç olduğunu düşünüyorlar
bi siz gibi 5-6 kişi var
eltisiyle aynı anda hamile kalacağım diye aklı çıkan birinden bahsediyoruz
lütfen ya
Konu sahibi en az 10 kere yazdı sorunun sadece hamilelik olmadiini...anca basiyo heralde kafan
ayy böle kıskanç insanlardan nefret ederim doğal olmak farklı olmak varken özenti olmak niyee :) bencede sizi kesin kıskanıyordurr peki sizden büyükmü küçükmü ?
Eltinizi sevmiyorsunuz ama onunla dr kontrolüne gidiyorsunuz :44::44: