Eltimden ailemden yedigim kazıklar yettttteeeeer

Bahmiryu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
14
5
1
31
Şöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim

Madem eltin laf taşıyor sen de tasayacak laf verme ona. Samimi de olma gerektiği kadar görüş olsun bitsin. Bu arada konuyla alakali değil ama 21 yaşında 1 buçuk yaşında çocuk hayal edemedim Allah bağışlasın maşallah

Evet maalesf biraz ailevi sorunlardan dolayi erken evlendim

Sen de samimi olma uzak dur

Uzagiz zaten kaynanmla oturuyo mecburen gitmek zorunda kalip onu gormek zorunda kaliyorum
seni cok iyi anliyorum fakat ailem beni kabul etmez derken bosanmayimi kastettin?
sakin boyle biseyi baskalari yuzunden yapma hele bide evladin var.
bende 23 yasindayim .5 yildir ayni seyleri cogu kez yasadim.en iyisi uzak olmak.
gidip gelmeyince o kadar tatli ve merak edilen kisi oluyorsun ki .bos ver degmez huzur kacirmaya.
gitmesen bile laf cikiyor "aman gelmio sorun ne gibi" bircok sey duyuluyo ama takmayinca iyice deli oluyolar.
misafir gibi git ve gereken saygiyi sadece esinin anne babasina goster ve ayni sekilde guler yuzunle evine don.
3 eltimede sadece bayramda gittim.o gunden sonra bir cok imali laflar geldi kulagima ama degmez cevap yollamaya bile.
beni seven ,merak eden, evinde gormek isteyen; arar, sorar, gelir evim belli, numaram belli.bu kadar basit.

haa birde markette bile gorsem hic bisey yokmus gibi tokalasirim selamlasirim.
biraz cocugunu severim olur biter.muhattap olmaya gerek yok.laf cikiyorsa tabii.
ne dusmanlik ederim ne de dostluk...ikisinin arasini bulmak gerek bazilari icin...

Cok tesekkur ederim yaa sana ama ailem uke olan sorunum ayrimcilik yuznden gercekten cok iyi bi taktik deniyecem

Yani eğer ortada taşınan bir laf varsa burda biraz sizin hatanız var gibi geldi bana.insanlara malZeme vermemek en iyisi.dertleşmek için konuşuyorsanız bunu ortak tanıdğınız insanlarla yapmayın.mesafeli olmak iyidir.hal hatır sorun ama bence kesinlikle ailevi sıkıntılarınızı paylaşmayın.

Kimseyi kimseye çekiştirme 1laf getirip de senin hakkında konuşursa felancada bunu söyledi diye , sende niçin o vakit susturmadında bana laf taşıyorsun amacın nedir dostumsan laf getirmezdin düşmanımsan burda yanımda işin ne diye bozmak lazım da işte yapabilecek aslan yürekli hatun olmak lazım oda nerdeee

ben esimin ailesi ile gorusmuyorum, ayni evde yasamak zorunda kalanlar disinda da gerekli haller disinda gorusen, suyunu cikaranlari anlamiyorum. yanlis anlamayin insanlara sirtinizi donun demek degil bu ancak her zaman takip mesafesini korumakta fayda vardir.

elti laf tasiyor. bu onun sorunu, eltiye laf vermek de sizin sorununuz.

bu ozelligini bildiginiz birinden hayatinizi sakinmaniz gerekir, tipki bir hirsizdan paranizi sakinir gibi.

Y
Yaaa tabiki laf tasiyor derkn den kastim su beni
Yaa laf tasimaktan kastim suuu benm kaynanamla konustugum seyi alir kafasında duzer sonra baskasina anlatir benim hakkimda konustugu seyler o kadar sacma ki yok bebegimi ona vermemism yok slm vermemisim falan

Demek ki küçük insanmış.küçük insanlar böyle şeylerle uğraşır.siz kafanızı bunların meşgul etmesine izin vermeyin.daha faydalı şeylerle uğrasın.bu sözleri size taşıyan insanlara cevap vwrmeyin gülün geçin.eltinizin sözünü size taşıyan sizin söznüzü de başkalrına taşır.ayrıca belki de eltiniz böyle seyler söylememiştir.kulaklarınızı tıkayın her seyi duymyın her şeyi görmeyin her şeyi söylemeyin.o zaman mutlu olursunuz

Aslinda oooba bnm cok iyiligim oldu evlenmeleei imkansizdi kay8nimla.ama arabuluculuk yapti dusunsenize nisan gunu kaynimin elini tutacagina bnm elimi tuttu ne olduysa bnm evime geldi bu arada onun evi yok dogum yapti fizigi bozuldu bn fitim hala çok sukur.yani konu aslinda bu su degil konu kiskancliktan ibaret ama huzur vermiyor ben gidince kaynanamlara yuzunu asiyor kaynimi dolduruyor abisine karsi kaynanimn tavirlati degisiyor

Ben
yerinizde olsam onun olduğu her ortamda konuşmaktan ziyade dua ederdim.kendine zarar verecek eltiniz.kaynananızla aranızı iyi tutun güler yüzünüzü eksik etmeyin ve eltiniz ya da başka biri aleyhine konuşmayın.o zaman kaynananızda cevrenizdekiler de sizin ne kadar kalender biri olduğunuzu anlayacaktır.ve kimse siZi onların gözünden düşüremeyecektir

Cok haklısınız ve bunu yaptım cook ise yaradi burdan yürünmeli diyorsunuz kaynanamla aram iyi bugun geldi yemek yaprim ona cok ta begendi hatta yatiya kalsin diye israr bile ettim o da giderkn benden mutesekkir olduğunu ve beni sevdiğini soyledi

İki çocuğu hayal et Can'ım hem de bir yaş ara ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…