onun yanında kocan sana aşırı iyi davransın sarmaş dolaş öpsün seni. sende çok cool takıl bir havalara gir. ıyyyyyy laf taşıyan insanlardan nefret ederim evimde istemem ama gurursuz gurursuz gelirler işte de. onunlada hiç konuşma sana bişey derse umursamaz havalı cevap ver iyice çatlasınŞöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim
Bunu cok begendim yapicm insonun yanında kocan sana aşırı iyi davransın sarmaş dolaş öpsün seni. sende çok cool takıl bir havalara gir. ıyyyyyy laf taşıyan insanlardan nefret ederim evimde istemem ama gurursuz gurursuz gelirler işte de. onunlada hiç konuşma sana bişey derse umursamaz havalı cevap ver iyice çatlasın
Ipligini pazara cikar snde o kizin cnm susmak cozum degilŞöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim
Şöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim
Şöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim
Ailevi sorunlarınız inşaallah çözülmüştür ama bence genç evliliğin esef duyulacak bi yanı yok belki de şanslı bi gençsin.. Çocuğunla aranda fazlaca bi yaş farkı olmayacak ilerde bunun tatlılığını göreceksin belki.. Hem birden fazla çocuk sahibi olup, çocukların büyüdüğünde sen daha genç ve dinç bi kadın olacaksın fazla yıpranmış olmayacaksın gençliğin verdiği enerjiyle belki.. Yaşıtların ilk çocuğunu büyütürken sen çocuklarının en zahmetli zamanlarını geride bırakacaksın, rahat rahat istediğin şeyi yapabileceksin belkiEvet maalesf biraz ailevi sorunlardan dolayi erken evlendim
MaalHic bisi konusmicaksin
Hatta mutsuzlukdan ölsen gülceksin bu tiplere.
Bazı fesatlar insanların mutsuzluklarından mutlu oluyolar malesef.
Yaa ben esimden cooook memnunum cok seviyorum onu o da beni seviyor bundan eminim cocugum bir bucuk yasini bitirdi onunla ben tum zamaninmi kaliteli geciriyorum ben.Ailevi sorunlarınız inşaallah çözülmüştür ama bence genç evliliğin esef duyulacak bi yanı yok belki de şanslı bi gençsin.. Çocuğunla aranda fazlaca bi yaş farkı olmayacak ilerde bunun tatlılığını göreceksin belki.. Hem birden fazla çocuk sahibi olup, çocukların büyüdüğünde sen daha genç ve dinç bi kadın olacaksın fazla yıpranmış olmayacaksın gençliğin verdiği enerjiyle belki.. Yaşıtların ilk çocuğunu büyütürken sen çocuklarının en zahmetli zamanlarını geride bırakacaksın, rahat rahat istediğin şeyi yapabileceksin belkiYeterince olgunsan genç evlilik iyidir iyi :)
He gelelim konuya... Sır, dedikodu,ailevi mevzulara hiç girme... Seviyeli ve mesafeli ol kimse etki edemez hayatına.. Kendini beğenmiş vs. diyebilirler en fazla :)
malzeme verme sende canımŞöyle başlayayım ben o kadar yakin olduklarımdan darbe yedim ki artik bana akraba degil dostlar dert ortaklari lazim dedim o yüzden buraya kaydoldum.21 yasindayim 2.5 yillik evliyim 1.5 yasinda oglum var ben ilk baslarda yeni evlendigimde 1 yila askin surede esimin ailesiyle sorunlarim yoktu ne zamn ki kucuk kayinim evlendi onun karisi hayatimi mahvetti..laf tasiyo kiskanclik diz boyu doldurus deseniz bi hayli fazla e zaten ailem beni oldugum gibi kabul etmez baba bi akıl verin yardim edin ne yapmaliyim
Y
Yaaa tabiki laf tasiyor derkn den kastim su beni
Yaa laf tasimaktan kastim suuu benm kaynanamla konustugum seyi alir kafasında duzer sonra baskasina anlatir benim hakkimda konustugu seyler o kadar sacma ki yok bebegimi ona vermemism yok slm vermemisim falan
incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler yaniY
Yaaa tabiki laf tasiyor derkn den kastim su beni
Yaa laf tasimaktan kastim suuu benm kaynanamla konustugum seyi alir kafasında duzer sonra baskasina anlatir benim hakkimda konustugu seyler o kadar sacma ki yok bebegimi ona vermemism yok slm vermemisim falan
woooww güzel taktikonun yanında kocan sana aşırı iyi davransın sarmaş dolaş öpsün seni. sende çok cool takıl bir havalara gir. ıyyyyyy laf taşıyan insanlardan nefret ederim evimde istemem ama gurursuz gurursuz gelirler işte de. onunlada hiç konuşma sana bişey derse umursamaz havalı cevap ver iyice çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?