- Konu Sahibi Fatma124578
Merhaba arkadaşlar.eltim yeni doğum yaptı yani yeni dediğim 3 ay önce .Dün misafirleri gelecekti bende ikigundur yardıma gidiyorum.hazirliklarini yaptım.cocuguna baktım helal hoş olsun.Kendisi birşey dokunmuyor kısır yaptım yanındaki tava hafifi sıcaktı mutfak bezinin birini alıp onunla tutarak tepsiye boşaltım.mutfak bezi dolap kapağının üzerinde asılıydı o sıra iş yaparken bezi fırının üzerine koydum.bana oradan alaycı bir tavırla ne yapıyorsun onun yeri orası dgl fln gibi hoş olmayan gereksiz bir laf söyledi bende bu kadar işin arasında o an onu dusunemeyecegiimi.isim bitince yerine koyacagimizi söyledim.sonra bir iki parça ocağın kenarına kısır dökülmüş haliyle.o kadar az mı dikkatli bakmadan görünmez bile.kalkis diyor ki bu ne böle heryer kısır oldu.her yeri kısır yaptım ben böyle alışkın değilim.dedi.zoruma giden iki gündür uykudan fedakarlık Edip hadi bebeği var yetiştirmez diye kalkıp gidip 8 çeşit tatlı kurabiye.pogaca vs tek başıma yapıp bir gün önce de çocuğuna baktım temizliğini yapsın diye .Kız bana bir havlu ve o kadar yapılan işi görmeyip saygısızca kalkıp mutfak havlusu doğru yerde konulmadı diye aşırı tepki göstermesi canımı çok sıktı.iki gün önce bendelerdi herşeyimi kendim yaptım.ve kimse bana yardım etmedi serviste de dahi.zaten kimseden de yardım istemedim ama yardım etselerdi minnet duyardım.Ki ben bir iş yaparken de dizenliyimdir.ama defalarca kullanacağım bir şey i o an nerede olduğu benim için önemli değildir.İş bitince yerine konur.ki ev sahibinin hiçbir şeye dokunmayipta sanki parayla adam tutmuş gibi davranışları beni derinden sarstı
2 çeşit yaparsınız da 8 çeşit nedir ya
kendinizi hizmetçi yerine koymuşsunuz
ki kıymet değer bilmeyen birisi için
3 ay önce yapmış doğumu kendisi ne hazırladı size yardım etti mi hiç
madem beğenmiyosun yaptığım işimi kendin yapsaydın beni hiç sokmasaydın mutfağa deseydiniz
eltiniz bi ilginç siz de öyle
bu da size ders olur bi daha karışmassınız hiç bişeyine