• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimden bıktım

Valla ben kaynanayla yaşadıktan sonra bana dünyaları alsalar gözümde olmaz. Bence çok basit yaklaşıyorsunuz olaya aa bak onun teli eski bana yeni alındı beni kıskandı. Bu mudur yani? Bu arada hayatımda kıskançlıktan kasıla kasıla ağlayan birini de görmedim

Valla ben kaynanayla yaşadıktan sonra bana dünyaları alsalar gözümde olmaz. Bence çok basit yaklaşıyorsunuz olaya aa bak onun teli eski bana yeni alındı beni kıskandı. Bu mudur yani? Bu arada hayatımda kıskançlıktan kasıla kasıla ağlayan birini de görmedim
ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı bence

Iyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruz

Depresyondaki insana değil eltisi, kendi varlığı bile batar.
Şu halde konu sahibini tınladığını bile zannetmem eltisinin. Bence kendi halleriyle uğraşıyor kadıncağız.
Tepesinde kv filan...

Bence sen abartiyorsun yavrucum.
Bana alınınca kıskanıyor, ağlıyor yok bilmem ne..

O hiçbirşey görmemişse, ona yapılmamışsa dahi bunlar, sen neden dert edindin anlamadım..
Sana yapılana mani mi oluyor?

Lohusa imiş bi de. Gün gelir hesap döner, bu kadar önyargılı ve hatta açık konusucam kendini beğenmiş olma. O kötüyse bırak insanlar o yargıya varsin.

Iyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruz
ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı bence

Depresyondaki insana değil eltisi, kendi varlığı bile batar.
Şu halde konu sahibini tınladığını bile zannetmem eltisinin. Bence kendi halleriyle uğraşıyor kadıncağız.
Tepesinde kv filan...
Bence de zaten birlik yaşıyor dediği anda acıdım kadına kötü bir lahusalık yaşıyınca kendim adına haliyle üzüldüm kadına

Bence yapmak istiyor makyaj yapmasına eşi izin vermeyince üstünü böyle kapatıyor

şimdiden karakterini çözdüğüne göre yapacakların belli. o bir laf sokarsa sen iki laf sok, sana yanlış bir hareket yaparsa aynı hareketi sende ona yap, kim ne der diye düşünme, sen üzüleceğine o üzülsün.

Ben eltime büyük bi muhabbet duymuyorum. O da bana aynı şekilde. Ama minimum huzursuzlukla yasiyoruz.. Annem, kuma gemisi yürür de, elti gemisi yürümez der. Püf noktası, mesafe bence.

Klasik bi elti kıskançlığı varsa bile, diyelim lohusa depresyonu da var, kv siyle aynı evde yaşayan bi gelinden bahsediyoruz, o zaman siz de bu şeyleri kendinize saklayın. Telefon mu aldı nisanlin, illa duyurmak mi lazım? Kv bi şey alsa yapsa bunu aranızda konuşun yaşayın bitsin. Nisanlin da, kv de, sen de hassas olun.

Son düzenleme:
Back
X