• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimden bıktım

ağlasın konuşsun ne takıyosun ki, ben anlamadım. direkt seni mi muhatap alıyor.

ağlasın konuşsun ne takıyosun ki, ben anlamadım. direkt seni mi muhatap alıyor.
evet mesela şöyle ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı bence

Konunda katıldığım tek şey gerçekten kuma gemisi yürüyor ama elti gemisi yürümüyor.Ancak genelde hep yazanlar iyi elti oluyor karşı taraf kötü elti.Bence iki taraf ta genelde birbirini sevmiyor,lafları,hareketleri birbirine batıyor rahatsız ediyor.Benim de eltim var ben iyi olmaya çalıştıkça o uzak durdu.Şimdi o da benim umurumda değil.

evet mesela şöyle ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı bence

bunu herkes söyler ki. sırf size değildir. bence biraz duymazdan gelin.

Konunda katıldığım tek şey gerçekten kuma gemisi yürüyor ama elti gemisi yürümüyor.Ancak genelde hep yazanlar iyi elti oluyor karşı taraf kötü elti.Bence iki taraf ta genelde birbirini sevmiyor,lafları,hareketleri birbirine batıyor rahatsız ediyor.Benim de eltim var ben iyi olmaya çalıştıkça o uzak durdu.Şimdi o da benim umurumda değil.
bende ilk öyle davrandım yaşlarımız yakın arkadaş gibi olmaya çalıştım ama o bu ailenin en iyi en fedakar gelini benim edalarında o yüzden mesafe koydum

bende ilk öyle davrandım yaşlarımız yakın arkadaş gibi olmaya çalıştım ama o bu ailenin en iyi en fedakar gelini benim edalarında o yüzden mesafe koydum
O yakınlığı görmüyor,samimiyetine de inanmıyorsan en iyisi mesafe koymak.Çünkü fazla yüz göz olunca iyice suyu çıkıyor.

Çok ayıp bence yaptığınız. Karşınızda kayınvalidesiyle yaşayan, yeni doğum yapmış, çalışmak isteyen, parası olsun isteyen bir kadın var. Derdi siz falan değilsiniz bence. Hatta tam tersi, sizin derdiniz o. Yok ona bilezikler alındı, bana alınmadı falan.

ortada hiç bir sebep yoktu durduk yere kasıla kasıla ağladı hani kadınların kıskançlık krizinden ağladığı anlar olur ya filmlerde işte öyle. zaten kendi işinin parasının olmadığından dert yanıyor sürekli

Çok ayıp bence yaptığınız. Karşınızda kayınvalidesiyle yaşayan, yeni doğum yapmış, çalışmak isteyen, parası olsun isteyen bir kadın var. Derdi siz falan değilsiniz bence. Hatta tam tersi, sizin derdiniz o. Yok ona bilezikler alındı, bana alınmadı falan.
derdi ben değilsem niye herşeyimi eleştirme laf sokma ihtiyacı hissediyor ki ?

ama o bu ailenin en iyi en fedakar gelini benim edalarında o yüzden mesafe koydum
Bak kendi agzinla söylüyorsun, bi yarış var..
Bu doğal bi his. Damatlar bile birbirlerini kıskanır ama bizim kadar belli etmiyorlar.

Sizi iyi niyetli bulamadım kusura bakmayın.
İçten ice kiskandigini dusunmek hosumuza gidiyor belli ki.
Kayınvalidesiyle yaşamaktan zaten bunalmış yeni anne olmuş bir kadına daha anlayışlı olmanız gerekirken telefonunuzu falan gözüne sokmaniz hos mu?
Kadıncağız belli ki zor durumda ve mutsuz aman daha fazla uzmeyeyim diyeceginize bazı şeyleri ulu orta yapmanız hoş değil.
Kiskaniyor mu bilemedim belki de sadece mutsuz bir kadındır ama kıskandırmak isteyen br elti adayı var sanki.
Biraz empati ve sevecenlikle yaklasmaniz ve kadının gözüne hediyelerinizi sokmamanizi öneririm.
Zira kayınvalideniz muhtemelen evlenmeden önce ona da melekti ama simdi aynı evdr neler yapıyordur bu döner size de gelir. Ona göre davranmaniz daha doğru

Yaa kaynanasıyla yaşayan, çalışmayan, lohusa biri var. Yani bilmiyorum, ben yerinizde olsaydım, 'beni kıskanıyooooo' şımarıklığı yapmak yerine, ona yardımcı olmaya çalışırdım. Telefon için ağladı mı, kayınvalidemle konuşur, aramızda para toplayalım, hediye alalım falan derdim. Öyle içli içli ağlaması zoruma giderdi. İyi insan olmak, iyilik düşünmek bu kadar zor bir şey değil.

derdi ben değilsem niye herşeyimi eleştirme laf sokma ihtiyacı hissediyor ki ?

Sizi iyi niyetli bulamadım kusura bakmayın.
İçten ice kiskandigini dusunmek hosumuza gidiyor belli ki.
Kayınvalidesiyle yaşamaktan zaten bunalmış yeni anne olmuş bir kadına daha anlayışlı olmanız gerekirken telefonunuzu falan gözüne sokmaniz hos mu?
Kadıncağız belli ki zor durumda ve mutsuz aman daha fazla uzmeyeyim diyeceginize bazı şeyleri ulu orta yapmanız hoş değil.
Kiskaniyor mu bilemedim belki de sadece mutsuz bir kadındır ama kıskandırmak isteyen br elti adayı var sanki.
Biraz empati ve sevecenlikle yaklasmaniz ve kadının gözüne hediyelerinizi sokmamanizi öneririm.
Zira kayınvalideniz muhtemelen evlenmeden önce ona da melekti ama simdi aynı evdr neler yapıyordur bu döner size de gelir. Ona göre davranmaniz daha doğru
Heah, ağzın bal yesin kardeşim..

Herkesin gözünde melek sende öyle ol kimse yokken lafını sok yani onun oynadığı gibi...

merhaba hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyordum yeni üye olum. dertleşecek kimsem yok amacım içimi dökmek. nişanlanalı bikaç ay oldu. kayınvalidemle birlikte yaşayan bir eltim var. aşırı kıskanç ve komplekli bir kız. nişanlım yada ailesi bana en ufak bişey alsa kskançlıktan deliye dönüyor bunu niye aldınız ki ne gerek var ki böyle şeyler kullanılmıyor artık gibi yorumlar yapıyor. geçenlerde nişnlım bana telefon aldı diye (kendisi lohusa şu an ) lohusalık sendromunu bahane edip kıskançlıktan ağladı. bide akrabalara ve nişanlıma karşı melek gibi görünüyor banada alttan alta laf sokuyor nasıl tepki verili ne yapılıyr bilmiyorum çok rahatsız oluyorum nişanlım ve kv ile çaktırmadan konuştum bu konuyu louhusalık sendromu yaşıyor o yüzden böyle diyorlar. özellikle nişanlımın gözünde o bir melek. çok rahatsız oluyorum cidden
not: kv ona karşı çok daha iyi ve ona daha çok şey yapılmış bilezikleri falan almışlar bana bilezik almayacaklar eşim kendi çabalarıyla bir şeyler alıyor. kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler doğruymuş cidden bir ömür görüşmek zorunda kalcaz sinir bozucu benim için iyi niyetlede yaklaştım ama sivri dilinden bıktım onun
seninki kıskançmış benim ki tamamen psiko manyak birşey düşün,Kıskançlıgından karşısındakini öldürecek derecede ve artık mesafeyi koruyorum eşimde anladı ne mal oldugunu hatta kardeşiyle işleri aynıyken şuan işleri bile ayırdı kardeşiyle bile bir olmak istemedi düşün yani ama karı koca manyak bizimki sende uzak dur mesafeli ol fazla konuşma onun hakkında o senin hakkınfa konuşursa o göze batsın sen degil

Canim buraya boyle bi konu actiysan " omo son kiskaniyorsoooooooon" gibi yorumlara hazirlkli ol..cunku bende elti kiskancligi yasayan biriyim..ama kk uyelerine gore kiskanan benim :))) seni anca benim gibi ayni sorunu yasayan bi insan anlar..tavsiyem se boyle sacma sendromlar yasiyorsa ve nisAnlinin Aldigi telefonu bile kiskaniyorsa sonuna kadar kiskandir..o kadin hakediyormus

Canim buraya boyle bi konu actiysan " omo son kiskaniyorsoooooooon" gibi yorumlara hazirlkli ol..cunku bende elti kiskancligi yasayan biriyim..ama kk uyelerine gore kiskanan benim :))) seni anca benim gibi ayni sorunu yasayan bi insan anlar..tavsiyem se boyle sacma sendromlar yasiyorsa ve nisAnlinin Aldigi telefonu bile kiskaniyorsa sonuna kadar kiskandir..o kadin hakediyormus
öyle valla hemen başlamışlar sen onu kıskanıyosun diye. alttan almaya saygılı olmaya çalışıyorum nişanlımın hatrı var diye. ama insan bıkıyor artık cidden

Bir oturup ağırlığımca altın alsalar istemem. Kendini alınanlar konusunda Eltinle bir tutma. Zamanla herşey düzelir ve aranızdaki önyargılar yıkılır inşallah.

• Beğen
Reactions: anu
Daha nisan olmus, birlikte geçirilen zaman belli, ortak anılar kisitli, ne yaşanmış ki "eltimden biktim" deniyor.

Herkes kendi yaşadığını bilir. Siz inş bi evlenin de, derdiniz eltinin kıskançlığı olsun.

Yalnız kv de kesinlikle kriz yönetebilen akıllı biri değil ki, bu şeylere mahal veriyor.

Son düzenleme:
Yaa kaynanasıyla yaşayan, çalışmayan, lohusa biri var. Yani bilmiyorum, ben yerinizde olsaydım, 'beni kıskanıyooooo' şımarıklığı yapmak yerine, ona yardımcı olmaya çalışırdım. Telefon için ağladı mı, kayınvalidemle konuşur, aramızda para toplayalım, hediye alalım falan derdim. Öyle içli içli ağlaması zoruma giderdi. İyi insan olmak, iyilik düşünmek bu kadar zor bir şey değil.

Cok guzel yazmissiniz gercekten sizi takdir ettim. Konu sahibi arkadasim lohusalik gercekten cok zorlu bir donem insanlara karsi anlayisli olmak zor degil bence siz de tirmandiriyorsunuz bu arkadasin yazdiklarini dikkate alin ve kiskandigini degil belki size imrendigini dusunun siz bir evin gelinlerisiniz o evin iki kizi sayilirsiniz abla kardes bile yeri geliyor bazen anlasamiyor biraz ilimli olmak size huzur getirir

Back
X