Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin ol sampiyon :)) daha elti yok ortada bu ne stres ?? Vah kiza diyorum somdiden
iyi niyetle yaklaşıp ne yaptınız mesela?merhaba hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyordum yeni üye olum. dertleşecek kimsem yok amacım içimi dökmek. nişanlanalı bikaç ay oldu. kayınvalidemle birlikte yaşayan bir eltim var. aşırı kıskanç ve komplekli bir kız. nişanlım yada ailesi bana en ufak bişey alsa kskançlıktan deliye dönüyor bunu niye aldınız ki ne gerek var ki böyle şeyler kullanılmıyor artık gibi yorumlar yapıyor. geçenlerde nişnlım bana telefon aldı diye (kendisi lohusa şu an ) lohusalık sendromunu bahane edip kıskançlıktan ağladı. bide akrabalara ve nişanlıma karşı melek gibi görünüyor banada alttan alta laf sokuyor nasıl tepki verili ne yapılıyr bilmiyorum çok rahatsız oluyorum nişanlım ve kv ile çaktırmadan konuştum bu konuyu louhusalık sendromu yaşıyor o yüzden böyle diyorlar. özellikle nişanlımın gözünde o bir melek. çok rahatsız oluyorum cidden
not: kv ona karşı çok daha iyi ve ona daha çok şey yapılmış bilezikleri falan almışlar bana bilezik almayacaklar eşim kendi çabalarıyla bir şeyler alıyor. kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler doğruymuş cidden bir ömür görüşmek zorunda kalcaz sinir bozucu benim için iyi niyetlede yaklaştım ama sivri dilinden bıktım onun
hic ugrasma kendi sucu kim dedi ona kvdeyle ayni eve gir diye. uzak durun aslada yakin oturmayinmerhaba hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyordum yeni üye olum. dertleşecek kimsem yok amacım içimi dökmek. nişanlanalı bikaç ay oldu. kayınvalidemle birlikte yaşayan bir eltim var. aşırı kıskanç ve komplekli bir kız. nişanlım yada ailesi bana en ufak bişey alsa kskançlıktan deliye dönüyor bunu niye aldınız ki ne gerek var ki böyle şeyler kullanılmıyor artık gibi yorumlar yapıyor. geçenlerde nişnlım bana telefon aldı diye (kendisi lohusa şu an ) lohusalık sendromunu bahane edip kıskançlıktan ağladı. bide akrabalara ve nişanlıma karşı melek gibi görünüyor banada alttan alta laf sokuyor nasıl tepki verili ne yapılıyr bilmiyorum çok rahatsız oluyorum nişanlım ve kv ile çaktırmadan konuştum bu konuyu louhusalık sendromu yaşıyor o yüzden böyle diyorlar. özellikle nişanlımın gözünde o bir melek. çok rahatsız oluyorum cidden
not: kv ona karşı çok daha iyi ve ona daha çok şey yapılmış bilezikleri falan almışlar bana bilezik almayacaklar eşim kendi çabalarıyla bir şeyler alıyor. kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler doğruymuş cidden bir ömür görüşmek zorunda kalcaz sinir bozucu benim için iyi niyetlede yaklaştım ama sivri dilinden bıktım onun
yasamasi. kanul etmeyseydi kendi sucusende kaynananla yasa kime takıcagını sasırırsın bence