Eltimden nefret ediyorum

Schatzii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2018
155
76
98
29
selam arkadaşlar,
Eltim olacak kişi masum görünmeye çalışan saf ayağına yatan görümceme kayınvalideme yamanmaya çalışan çocuğumun hareketlerini bile kıskanan kendi çocuğuyla kıyaslayıp duran biri. Kayınvalidemin görümcemim yanında bana çok iyi davranır ikimizin tek olduğu yerlerde buzdolabı mübarek. Eşimle eşimin akrabalarına gitsek kuyruk gibi peşimizden gelirler tek merakından sinir oluyorum

Maalesef uzak durmaya çalışsak da nereye gittiğimizi duysalar peşimizden geliyorlar
Anladım. Fizikselden ziyade tavrınız mesafeli olursa belki fark eder ona göre davranir.
Gerçi her ailenin farklı yapısı var ama açıkça görüşmek istemediğinizi söyleseniz?

Bende elti melti yokta o tarz bi insan tipi var hayatımda.
O tarz kişiler benim kafamda ne yaparlarsa yapsınlar ömür boyu cahil olarak kalacaklar. Hiç bir uğraşı olmayan,dedikoducu,kıskanç,hasedinden kendini geliştiremediği gibi milletide kendine benzetmeye çalışan insan tipi.
Bazen o kafayla nasıl hayatta kalıyorlar diye merak ediyorum.
Sizide kendine benzetmeye çalışmasına izin vermeyin, mesafeli ve normal olun. Haksızlık yapmayın , size yapıldığındada susmayın cevabını verin. Ama boş tartışmaya girmeyin onun tuzağına düşüp tabii.

Anladım. Fizikselden ziyade tavrınız mesafeli olursa belki fark eder ona göre davranir.
Gerçi her ailenin farklı yapısı var ama açıkça görüşmek istemediğinizi söyleseniz?
Biraz rol yapan bir insan ve her şeyi hemen kayınvalideme söyleyen. Kayınvalidemlerle çok iyiyiz çok şükür eğer görüşmek istemiyorum dersem kayınvalidem üzülür kızım neden diye maalesef eltim de iyi rol yapıyor üzgün numarası yapar

Bende elti melti yokta o tarz bi insan tipi var hayatımda.
O tarz kişiler benim kafamda ne yaparlarsa yapsınlar ömür boyu cahil olarak kalacaklar. Hiç bir uğraşı olmayan,dedikoducu,kıskanç,hasedinden kendini geliştiremediği gibi milletide kendine benzetmeye çalışan insan tipi.
Bazen o kafayla nasıl hayatta kalıyorlar diye merak ediyorum.
Sizide kendine benzetmeye çalışmasına izin vermeyin, mesafeli ve normal olun. Haksızlık yapmayın , size yapıldığındada susmayın cevabını verin. Ama boş tartışmaya girmeyin onun tuzağına düşüp tabii.
Evet eğer ben görüşmek istemiyorum desem ya da tartışmaya girsem bana karşı hemen kullanacak biri

Bende henüz olmayan eltimden nefret ediyorum:KK53:

Şey de
"Canım ya kalabalık ortamlarda samimi rolü yapıp tekli ortamlarda mahkeme duvarına bürünmek, kısacası 2 yüzlü olmak zor olmuyor mu ya az evde kal da dinlen:KK51:"

Duyurmayin siz de
Gizli gidin
Kv ye de gorumceye de soylemeyin.
Mesafe koymaktan baska care yok
Kayınvalidem söylüyor eğer ona demişsek kızım onlarla gidin diyor bize mecbur kalıyoruz. Bazen de tek kayınvalidemle bir yere gitmek istyoruz mesela ama damlıyorlar haber alınca maalwsef

Bende henüz olmayan eltimden nefret ediyorum:KK53:

Şey de
"Canım ya kalabalık ortamlarda samimi rolü yapıp tekli ortamlarda mahkeme duvarına bürünmek, kısacası 2 yüzlü olmak zor olmuyor mu ya az evde kal da dinlen:KK51:"
Ay yaa diyebilsem keşke böyle ama öyle yapım yok diyemem sanırım

Esinize söyleyin her gittiginiz yeri söylemesin. O ne ya
Eşim söylemiyor zaten kayınvalideme söylüyoruz napıyorsunuz fln dediğinde sonra bi bakıyoruz onlar da çıkmış gelmiş haber bile vermiyorlar geliyoruz diye sonra doğal olarak benim surat 5 karış oluyor bıktım artık. Bi de çocuğunu sürekli benimkiyle kıyaslayıp duruyor maşallah bile demez bakar kem gözleriyle nazar değdirir çocuğuma

Eşim söylemiyor zaten kayınvalideme söylüyoruz napıyorsunuz fln dediğinde sonra bi bakıyoruz onlar da çıkmış gelmiş haber bile vermiyorlar geliyoruz diye sonra doğal olarak benim surat 5 karış oluyor bıktım artık. Bi de çocuğunu sürekli benimkiyle kıyaslayıp duruyor maşallah bile demez bakar kem gözleriyle nazar değdirir çocuğuma
Yanında büyük nazar boncuklar taşı
Eltini her gördüğünde kendinin eşinin çocuğunun boynuna tak
Onu görünce şok olmuş gibi bak hemen nazar boncuklarını tak
Noluyo derse ay seni her gördüğümüzde başımıza birşey geliyor günümüz kötü geçiyor önlem alıyorum de.

Kvne de söyleme napıyorsunuz dediğinde geziyoruz de

Sizde haberleri geciktirerek aktarin. Kvde keske herseyi yetistirmese

selam arkadaşlar,
Eltim olacak kişi masum görünmeye çalışan saf ayağına yatan görümceme kayınvalideme yamanmaya çalışan çocuğumun hareketlerini bile kıskanan kendi çocuğuyla kıyaslayıp duran biri. Kayınvalidemin görümcemim yanında bana çok iyi davranır ikimizin tek olduğu yerlerde buzdolabı mübarek. Eşimle eşimin akrabalarına gitsek kuyruk gibi peşimizden gelirler tek merakından sinir oluyorum
Bende eltimden nefret ederim naparsam aynısı yapar kendi aklı yokmus gibi oyuzden numarasını falan sildim görüşmüyorum

Back
X