• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimden nefret ediyorum

Benimki de öyle doğumdan sonra geldi bebek çok küçüük diyip durdu ben yeni doğum yapmışım yprgunum gerginim zaten çok küçük tutulmuyor diyor. Halbuki bebek 3,500 kendi bebeği doğduğunda 2300dü :) çok komik oluyorlar cidden gülüyorum sadece ve söylemiştm o zaman siizn bebek 2.300 dü ne çabuk unuttun diye kapak olmuştu
Aynen öyle bir tek dileğim var Eltim hastaneye gelmesin yeter ama eve gelecek en azından emzirdiğimi falan görmesin istiyorum onun sütü çok yararmış çocuklar hemen kilo alırmış çocuklara pantolonlar olmazmış şimdi başlayacaklar kvyle ben emzirince ay benim sütüm çoktu demeye gerçekten uyuz oluyorum ben onun çocuklarına bakarım sürekli ilgilenirim her gördüğümde hediyeler alırım herkes şu an bebek hazırlığı diye bişeyler getiriyor daha evime 20 liralık saatten başka bişey almışlığı vaki değil yani

Aynen öyle bir tek dileğim var Eltim hastaneye gelmesin yeter ama eve gelecek en azından emzirdiğimi falan görmesin istiyorum onun sütü çok yararmış çocuklar hemen kilo alırmış çocuklara pantolonlar olmazmış şimdi başlayacaklar kvyle ben emzirince ay benim sütüm çoktu demeye gerçekten uyuz oluyorum ben onun çocuklarına bakarım sürekli ilgilenirim her gördüğümde hediyeler alırım herkes şu an bebek hazırlığı diye bişeyler getiriyor daha evime 20 liralık saatten başka bişey almışlığı vaki değil yani
Boşverin doğumunuza az kalmış başka odaya geçin emzirin herkesin bebeği farklı herkes en iyi şekilde büyütmek ister çocuğunu kafanıza takmayın eltinizi en güzel gününüzde :)

Bu kadar nefret edecek ne yaptı size? Kavga mı ettiniz? Tek konu size buzdolabı olması mı?
Konu abartılı nefret içeriyor..

Bendede var bi tane kayınvalideme yaranmak beni dışlamak için elinden geleni yapar bir arada olduğumuzda beraber yapalım dediğim her şeye sen otur ben yaparım sen otur annemle yaparız ocağı siler anne ocağın gelin gibi oldu vb. bende her gittiğimde mutfağı toolarkrn silerim ama dillendirmem kayınvalidemde onu tutar o ilk gelin en kıymetli ben olayım derdinde anlatamassınız bu insanlara herkesin yeri farklı özellikleri farklı meziyetleri farklı vs diye ama nafile

Back
X