Eltimden nefret ediyorum

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Merhaba herkese ,

Benim sorunum eşimin ailesinin tavırları.Başta gayet iyi olan ilişkilerimiz aslında hiçte öyle değilmiş sonradan anladım.Yengesi ve abileri sürekli eşimi bana karsı doluruyor,faceten fotograflara bakıp arkadamdan konusuyolarmıs yok geziyo yok içki içiyo yok açık gıyınıyo,kayınpederime de söyleyip her yaptıgımı alehime kullanıyolar.

Mesela bir aile yemeğinde geç gittiğimde baska bi işimden dolayı iş yapmıyo kaçıyo gibi şeyler soyleyıp eşimi dolduruyolar,mesela eşim asla bana giyinip kuşanmıs gelmıssın demez bu onun lafı değil,anlıyorum ki konusulmus giyinip gelmiş iş yapmamak için dendiği için oda bana öyle söylüyo.

Bu yüzden çok kavga ediyoruz huzurumu bozuyolar,arkadan iş çevirip kv demin önünde melek rolü yapıyolar,ama arkamdan neler dönüyo.eşimin 3 erkek kardeşi var daha şimdiden büyük gelin mirasın tamamı bizim diyomus,en büyük ogulunun karısı ve diğer gelinde kendilerini babaya iyi göstermek için beni kötülüyolar.Düşünün ki eşim 6 kardeş sırf 2 ablasına miras vermemek için babasının beynini yediler adam şuan kızlara zırnık yok hepsi oğlanlara diyo,kızları aileden dışladılar,sıra bize geldi bizide ailenin dışına alıp herşeyde hak sahibi olmak istiyolar.Bunu artık hissediyorum.O kadar güzel göz boyuyolar ki kekler börekler yapılıyo her gün babayla anneyi elleriyle besleyip yalakalık yapıyolar.Düşünün ya kb ya masaj yapıyo kız babacım babacım diye ben kendi babama bile bu yalakalıgı yapmam o kadar samimiyetsiz ve yapmacık ki bunu görebiliyorum ama onlar anlamıyo melek gibi geliyolar.

Eşimede çok samimiler ben sana ellerimle yemekler yaparım,hasta oluyo ben sana hemen çay yapiym ben snki yapamıycam.Sürekli bu şekilde entrika dolu hareketler artık gidip gelmek istemiyorum,her seferinde sinirim bozuluyo.Napıcağımı şaşırdım.. =(Parada herşeyde onların olsun ben bu şeytanlıklarla ugrasmak istemiyorum.Ne huzur kaldı ne bişey,birine söylesem ara bozucu olucam çünkü kimse görmüyorr..

Canım onlar dolduruyor da senin eşin neden kanıyor ?

Canım daha 1 senelik evliyiz başta hiç görmüyodu ama şimdi görmeye başladı,onu arada bırakıyolar mesela ben gayet normal bi etek giyip gitsem sen godoş musun karının lafını dınlıyosun kılıbık falan deyip adamın sinirini bozuyolar,benle ailesi arasında kalıyo,onada çok üzülüyorum benide ezdirmiyo ama bunlarla nereye kadar baş edicez, mesela ben evde hastayım cıkamıycam o gün kahvaltıya gidemiyorum abisi diyo ki karını getiremedin mi noldu kılıbık mısın dedğini yaptıramıyo musun adam artık mal oldu iki arada bi derede.

Eşin sana laf diyen biri değilse seni de biliyorsa onlar giyinip gelmiş iş yapmamak için dediler diye niye sana diyor bunu. Hem öyle mirasın tamamı benim fian diyemezler yasalarda öyle bir hak yok çünkü evlatlıktan ve mirastan men edemiyor o eskidendi. Dav açıldığı ve kan bağı da olduğu anda miras eşit paylaşılır kızlarını da kayıramaz ama demek ki eşinizde buna müsade ediyor sizin nasıl kulağınıza geliyor konuşulanlar onu anlamadım yani tüm miras bizim, işte eşine bilmem ne diyorlarmış açık giyiniyorsun diye eşin mi anlatıyor sana nereden duyuyorsun iyi anlaşıyorlarda miras için olduğundan emin misin ve uzak mısın onlara başındna beri belki seni soğuk buluyorlardır eğer eşin duyup sana söylüyorsa veremedin mi cevaplarını beni sen tanıyorsun deyiver. Ha miras olaylarına gelince yasa da yolu var ama takılmayın böyle şeylere eşinizle evinizdeki huzurunuza bakın eşin seni tanıyor mu karışıyor mu ona bak ama ben olsa yüzlerine söylerdim neden bana böyle şeyler diyorsunuz arkamdan neyimi gördünüz derdim eşimin yanında neden beni eşime kötülüyorsunuz sürekli derdim yani.

Bir arkadaş yazmıştı forumda "Adamın adam olduğu yerde kadın her zaman hanımefendidir" diye. Sizin hanımların sahiplerinde iş yok ki sağa sola kişneyip duruyorlar.

Eltinden neden nefret ediyosun anlamadım halbuki eşinden nefret etmen gerekirdi.
Millet hep konuşur bu hep olan şey o yüzden buna şaşırman yersiz olur.
Ancak koskoca adam olup evlenip, eşine laf söz edenlerin ağzını kapatamayan üstüne dolduruşa gelen bi'adam daha çok nefret duygusu oluşturmalı sanki.

O benim eşim, giyinirken size mi soracak, eşimin adını ağzınıza almayın diyemiyorsa millet hiç susmaz, sen de böyle üzüldüğünle kalırsın.

iş kocanda bitiyo bu durumda..
konuşmalarına izin vermemeli...
sen onu doldurduklarının farkında olduğunu eşine anlatmalısın..

Canım daha 1 senelik evliyiz başta hiç görmüyodu ama şimdi görmeye başladı,onu arada bırakıyolar mesela ben gayet normal bi etek giyip gitsem sen godoş musun karının lafını dınlıyosun kılıbık falan deyip adamın sinirini bozuyolar,benle ailesi arasında kalıyo,onada çok üzülüyorum benide ezdirmiyo ama bunlarla nereye kadar baş edicez, mesela ben evde hastayım cıkamıycam o gün kahvaltıya gidemiyorum abisi diyo ki karını getiremedin mi noldu kılıbık mısın dedğini yaptıramıyo musun adam artık mal oldu iki arada bi derede.

Onlar da neymiş öyle .
Sen eşini mutlu et o senin yanında mutlu olsun .
Sana ne derse desin alttan al bir süre .
Asla ailesini kötüleme .
Hatta eşinin yanında çok çok iyi davran ailesine .

Ne tesadüf ben de eltimden nefret ediyorum.:1:.En çok da iki yüzlü melek tavırlarından... Aynen benim eltim de anlattığın cinsten...Kayınbaba ve kayınvalidenin yanında adeta bir melek ...Hatta bu kadar olamaz diyorum...Bir görsen aynı senin eltin...Bir yıkama yağlama....Onların yanında bana canım cicim diyor...Yalnız kalınca ise hayattta benimle konuşmaz yani o kadar iki yüzlü yani...Ben de 1 yıllık evliyim..Aynı şekilde bana da eşim ilk zamanlar hiç inanmadı.Sorma neler çektim:2: Öyle sinir bozucu bir durum ki en samimi ve dürüst sensin ama inanılmayan yine sensin... En kötüsü sinirler kaldırmıyor bile... Ben artık ne olursa olsun kesin tavrımı koydum...Hiçbir şekilde eltimle görüşmek istemediğimi eşime söyledim... Sinirlerin kaldırmaz böyle insanları...Dürüst olursun olduğuna bin pişman olursun... Bence en güzeli kendinden ve evliliğinden olabildiğince uzak tutmak...Tabi ne kadar uzak tutabilirsen:34:

bence eşindede suç var bir ağızlarını kapatamıyormu.size ne benim ailemden.. eşim sizi ne ilgilendirir ben kendi ailemden siz kendi ailenizden sorumlusunuz beni ilgilendirir sizi ne ilgilendiriyor diyemiyormu.boşverin uzak olun en iyisi.. facedende onları silin duvarınızı,resimlerinizide arkadaşınız olmayanlara gizleyin..ozaman fitneleyecekleri haberleri alamadıkları için çatlarlar.

Sorun eltiniz kayınvalideniz değil ki sorun eşiniz. Onları susturmayı beceremiyorsa yapacak birşey yok.

kimse kimsenin hakkini alamaz arkadasim sen rahat ol. Sakli pay denen birsey var..her kimin malinin ustune yatmaya kalkisirlarsa Allaha sukur hukuk yanimizda...dava acarak hakkiniza duseni alabilirsiniz.

Kızlar cevaplarınız için saolun eşim benim yanımda çok şükür,beni kötüleyene de cevaplarını veriyo ama ister istemez bu baskıya bu rezilliğe bi yere kadar dayanır ınsan en kötüsü de herkesin içinde çok iyi davranıp arkamdan yapması.Ben ne desem kimseye kendimi inandıramam çünkü neden yalaaka ve yılışık değilim öyle olan kazanıyor heralde bu devirde,O kadar zeki ve uyanık ki sırf beni gıcık etmek için herkesın içinde yemeğe çagrıyo bende görüşmek istemıyorum bi bahaneyle gitmediğimde bakın ben ne kadar iyiyim evime davet edıyorum ama o gelmiyo benle ne alıp veremedıgı var diyo insanlara...

of cehalet kötü, cahille birlikte olmak daha kötü. ne iğrenç eltiniz varmış. kp bir ayağı çukurda olsa bile ne iğrenç hesaplar bunlar. ayrıca şeriat ile yönetilmiyor bu ülke, kız-erkek çocuklar arasında miras eşit bölünür, baba aksini vasiyet etse bile kızlar dava açar söke söke haklarını da alırlar. bunun çok örneği var. he ben, babam bunu uygun görmüş deyip babasının bıraktığına razı olanları da gördüm bu terch meselesi o zaman kanun buna müdahele etmez. allaha şükür kanunlar çok ince düşünülmüş. örneğin kp vefatından evvel evini büyük oğlunun üzerine yapsa, kp öldükten sonra kızkardeşleri dava açsa o evdeki haklarını alırlar. bazı şeyler doğum hakkıdır, kanun da bunu gözetir vesselam.

not: derdiniz bu değil farkındayım ama aydınlatmak istedim belki siz de görümcelerinizi aydınlatırsınız lazım olunca.

benim 6 yıllık bir ilişkm var ben istanbul sevgilim ise ankarada yasıyordu ama sürekli benım için istanbula geliyordu.daha sonra benım universite işi oldu ankaraya geldim..eltim olacak kadında 6 aylık evlıydı yanlış hatırlamıyosam.evleri dublex o ustte kalıyo kaynanası alt katta.sevgilim annesi annemin kuzenı ben ona hala dıyorum.neyse ben gurbete ögrenciyim diye sagolsun halam yemeklere kalmalara falan davet eder.ama ben her gittiğimde eltim olacak kadın surat asıp çocuk gibi küsüyodu zaten kız kendinden nefret ettirdi kimse sevmez görgüsüzün biridir.daha sonra bu bir oldu iki oldu üç oldu belkı bın oldu halam artık dayanamadı bana ben senı gelın olarak görmuyom su an benım canım parcam yegenımsın istedgın zamana gelıp gdersın burası senınde evın dedı ama ben bunu kabul etmedım.kısa anlatıyorum olay cok uzun çünkü..halam gelınıyle knustu nıye bole davranıyosun ayıp deglmı kocaman kadınsın kendnı bılmen gerekıyo artık falan dıye knustu gelini ne derse begenırsınız allah benım belamı versın elımde degıl kıskanıyorum bak benım kımlıgımde kocamın soyadı var o kız kımmıs nolursa olsun ben aılemde 7.kişiyi istemiyorum ben yaşadıgım sürece onlar evlenemıycek intar ederim bıdaha gelırse evden çeker giderim falan dedi bu olayı buyuttu buyuttu kendı annesıgılede tasıdı ama benım hc bı sucum yok yemın ederm hc bse yapmıyorum ogrencı evınde ne denlı yemek olur kı karnım doydun dıye kadın çagryo onuda bılıyorum her derdime kosuyo ben sevgilimle zaten kendı evımde de görüsüyorum o sorun değil ben oraya halam ıcın gdiyorum onun engellı oglu benı cok sever mutlu olsun dıye hediyelerle gidiyorum ama bu kızın bu sekılde konusması benı cok üzüyo halam zaten istemeyerek aldı onu oglu sevıyo dıye ama artık abımde allah belasını versın nerden buldum boyle görmemişi bıktım artık salagın tekı cocuk gibi diyo..halam kocası falan benı cok severler.halam çok ilgilenir benımle ama benım katımda gelınıyle ılgılenıyodu o halama vurdu engellı ogluna bagrdı snra halamın kocasını cınnet gecırttı.kımse sevmıyo kısacası ama ogulları ıcın katlanıyolar bu arada kız bana iftirada attı.herkes kimin noldugunu bildiği için onu takmadılar ben 1.5 yıla muhendis olucam o lıse mezunu ben onla ılk tanstgmda hep gel en azndan kpss gir ayaklaraının ustunde dur dedım sanane ben kocamın hanımı olcam ddı ben zaten muhendıs olnca tornacıların hanımı olcam dımı gerzekalıı demeyı cok ıstedım dıyemedım..ben çok iyi firmada iş falan buldum onun yanında bunu soledim hala bız evlenıp farklı bi şehirde yasıycaz inş dedm o cok bzuldu smdi tuttrmus ben unıversteye gtcem başka sehre gtcem bıde bı kıskanclığı hastalık gbı oldu artk sizden istediğim nolur bana akıl verin halam enıstem sevgılım bana bagryolar burası senın evın onu takma yok şöyle yok böyle diyolar ama benım kafa karısık eger gitmezsem o mutlu olcak dedıgım oldu dcek gtsem ben rahat olmıcam bıde demıstı halam sen bole mı yenge olcan seneye nişan olcak oda beni öldü bilsinler o nişanda bende olmıycam çok korkuyom aslında engel olur zıtlaşmıyım diyorum ama allah görüyo diyorum snrada :( bişeyler söleyin benım ne yapmam gerekıyoo

Merhaba herkese ,

Benim sorunum eşimin ailesinin tavırları.Başta gayet iyi olan ilişkilerimiz aslında hiçte öyle değilmiş sonradan anladım.Yengesi ve abileri sürekli eşimi bana karsı doluruyor,faceten fotograflara bakıp arkadamdan konusuyolarmıs yok geziyo yok içki içiyo yok açık gıyınıyo,kayınpederime de söyleyip her yaptıgımı alehime kullanıyolar.

Mesela bir aile yemeğinde geç gittiğimde baska bi işimden dolayı iş yapmıyo kaçıyo gibi şeyler soyleyıp eşimi dolduruyolar,mesela eşim asla bana giyinip kuşanmıs gelmıssın demez bu onun lafı değil,anlıyorum ki konusulmus giyinip gelmiş iş yapmamak için dendiği için oda bana öyle söylüyo.

Bu yüzden çok kavga ediyoruz huzurumu bozuyolar,arkadan iş çevirip kv demin önünde melek rolü yapıyolar,ama arkamdan neler dönüyo.eşimin 3 erkek kardeşi var daha şimdiden büyük gelin mirasın tamamı bizim diyomus,en büyük ogulunun karısı ve diğer gelinde kendilerini babaya iyi göstermek için beni kötülüyolar.Düşünün ki eşim 6 kardeş sırf 2 ablasına miras vermemek için babasının beynini yediler adam şuan kızlara zırnık yok hepsi oğlanlara diyo,kızları aileden dışladılar,sıra bize geldi bizide ailenin dışına alıp herşeyde hak sahibi olmak istiyolar.Bunu artık hissediyorum.O kadar güzel göz boyuyolar ki kekler börekler yapılıyo her gün babayla anneyi elleriyle besleyip yalakalık yapıyolar.Düşünün ya kb ya masaj yapıyo kız babacım babacım diye ben kendi babama bile bu yalakalıgı yapmam o kadar samimiyetsiz ve yapmacık ki bunu görebiliyorum ama onlar anlamıyo melek gibi geliyolar.

Eşimede çok samimiler ben sana ellerimle yemekler yaparım,hasta oluyo ben sana hemen çay yapiym ben snki yapamıycam.Sürekli bu şekilde entrika dolu hareketler artık gidip gelmek istemiyorum,her seferinde sinirim bozuluyo.Napıcağımı şaşırdım.. =(Parada herşeyde onların olsun ben bu şeytanlıklarla ugrasmak istemiyorum.Ne huzur kaldı ne bişey,birine söylesem ara bozucu olucam çünkü kimse görmüyorr..

BU ZMANDA ELTİ ŞÖLE BİR KENARA DURSUN ANAM İNSAN İNSANI BİLE KISKANIYOR VARMI DAHA ÖTESİ:47:
HELE ELTİLER ANLAŞANLARA :nazar: DİYORUM YANİ BRAVO HELAL OLSUN DARISI BİZİMDE BAŞIMIZA

HEP AYNI DURUM AYNI SENARYO ÖRÜYOLAR BAŞIMIZA KOCAMIZ KARIŞMAZ O MUTLU AMA KAYNANA MUTSUZ NİYE GELİN MUTLU ÇÜNKÜ HUZURLU OĞLUDA MUTLU ÇÜNKÜ DOKUNUYO ONLARA MUTLULUĞUMUZ:47:

AMA BU HAYAT SADECE EŞTEN İBARET DEYİL YANİ SIRF EŞLE YÜRÜMÜYO
:20: EŞİN AİLESİ EN BÜYÜK ROL OYNUYO VE EVLİLİĞİ KİMİ ZAMAN UÇURUMA SÜRÜKLÜYO:4:
LAF SOKUŞTURMALAR FİTNE FESAT KONUŞMALAR DOLDURMALAR HEPSİ VAR MESAFENİ KORU
:45:
EZDİRME HAKLI OLDUĞUN HER YERDE SAVUN ATTIĞIN ADIMDAN EMİNSEN SONUNA KADAR SAVUN KENDİNİ VE AĞIZLARINA LAF VERME ÇÜNKÜ ZAMAN ÖYLE KÖTÜ Kİ KİM BİRİNİN AÇIĞINI YAKALAYIM DA ONU YUVASINDAN EDEYİM MUTLULUĞUNDAN EDEYİM ÇABASIN DA CANIM

Back
X