Her kişi yaptığından kendi sorumludur öncelikle..
Yaranmaya çalışıyor demişsiniz..Kaynananızın buna gıcık olmuyorsa,siz hiç olmamalısınız.
Ancak kendinizi yıpratmayla kalırsınız.Madem rahatsız oluyorsunuz bu durumdan..
Kendinizi soyutlayın onlardan..Çünkü gittikçe,gördükçe daha bir sinir yaparsınız..
Onlar vıcık vıcık yaşamaya devam etsinler..
Yeni gelin bende oldum ama tırnak ucu kadar yaranmaya çalışmadım eşimin ailesine.
Taş yerinde ağardır.Bakın siz beş senelik evlisiniz o bir..
Siz kendinizi ağırdan almaya devam edin derim.
ben çizgimi bozmuyorumda;
benden önce tanışmış onlarla bana evlendiğim zaman dediki" bak sana abla falan demem sen benden önce evlenmiş olabilirsin ama ben yıllardır çıkıyorum sen yenisin ona göre" dedi.
kayınvaldemde onun kaşına, gözene, hareketlerine kadar örnek gösterdi bana onun gibi olacaksın dedi. bayılıyor ona yalakalıklarına, olmayınca ben kötü oldum. şimdi oğlundan daha aşık ona hayretler içinde izliyorum sadece, istesemde olamam artık onlar gibi...
kaynananız onun gibi olmanızı söylediğinde "herkes başkadır ben kimseye benzemeye çalışmam", eltiniz onları söylediğinde de "abla demene gerek yok küçüklüğünü bil yeter" diye ağızlarının paylarını verseydiniz böyle olmazdı bence hiçbir şey. ağırlığınızı koyamamışsınız sanırım. aman kimse üzülmesin bişey olmasın diye düşünüp böyle kendi kendizi üzersiniz sonra.
benden önce tanışmış onlarla bana evlendiğim zaman dediki" bak sana abla falan demem sen benden önce evlenmiş olabilirsin ama ben yıllardır çıkıyorum sen yenisin ona göre" dedi.
kayınvaldemde onun kaşına, gözene, hareketlerine kadar örnek gösterdi bana onun gibi olacaksın dedi. bayılıyor ona yalakalıklarına, olmayınca ben kötü oldum. şimdi oğlundan daha aşık ona hayretler içinde izliyorum sadece, istesemde olamam artık onlar gibi...
benim gördüğüm okuduğum bu anlattığın tipte kayınvalide ve gelin modeli bir müddet sonra vıcık vıcık olmaktan kaynaklanan sevimsizlikle birbirlerinden rahatsız olmaya başlıyorlar ve en sonunda ikisi de birbirinden ayrı o beğenmedikleri geline koşup dert yanıyo. Allah ne bunları yaşatsın ne onların arasındaki muhabbeti bozsun diyelim biz :)
Kaynana ile eltin başbaşa olsun,boşver sen ama şu kesin ileri tartışma yaşayacaklar ,o vakit senin dostluğuna ihtiyaç duyacak o vakit sende onu yalnız bırak muhatap olma
bana sanki biraz elti kıskanılıyor gibi geldi
Yok canım ya,banada çok samimi geldi konu sahibi arkadaş.
Beş yıllık bir geçmişi var o ailede dile kolay.
Şimdi ikinci plana koyulunca her kadın gibi arkadaşında gücüne gidiyordur.
En az iki gelini olan bir kaynana ortalığı idare etmeyi bilecek.Ayırım yapmadan,eşitliği bozmadan
ikisinede dengeli davranacak.
Yok gelinlerden birini daha üstün tutarsa,üstüne üstlük diğerininde onun gibi olmasını isterse
buna her kadın çıldırabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?