Eltime gıcık oluyorum

Kaynanalarında çoğunluğu eltileri birbirine karşı beraber olmadıkları zaman över rekabet yapar birbirleriye çekişsinler ama kendilerine iyi olsun ister,uyanık olmak lazım

evet aynen öyle.. ben çocuk dedim sallamadım benden 5yaş küçük gerçi. ben evlendiğimde yedi yıllık öğretmendim o hala uzatmalı okuyordu okulunu. kaynanam fettandır e bu da öyle.. ama benim terbiyem bu yönde olmadı hiç. sadece uyardım şimdi ikisi de birşey diyemiyorlar. ama senin dediğin gibi yapsam en baştan bu kadar sıkılmayacaktım belki de...

bana sanki biraz elti kıskanılıyor gibi geldi

kıskanmak kelimesi doğru mu bilemiyorum ama haksızlığa uğradığım kesin bu da bu duyguya yöneltmiş olabilir beni. ayrıntılar belki beni haklı gösterir ama anlatması uzun sürer. tek söyleyeceğim ben evlenirken tek derdim eşime kavuşmaktı ki bunun için mücadele ettim. başkasını görecek ya da uğraşacak durumda değildim. hatam içime atmaktı, şimdi katlanamıyorum. hep eşimi çok sevdiğimden sustum. ama evlenir evlenmez eşim gitti 2ay görevi vardı bense bunlarla yaşadım. hatam büyük yani. istenmedim sustum. düğün yapmadılar takı olmadı. sustum.ailemi bu yıla kadar sadece kız istemek için görmeye gittiler.ses etmedim.
şimdi bu yıl evlendi eltim sadece maddiyatı değil de aileme bile aslında yapabilcekleri hürmetin yapılmadığını gördüm üzüldüm, kırıldım o kadar...

canım çok üzüldüm senin için eltin ve kayınvaliden birbirlierini bulmuşlar anlaşılan bence sen suskunluğunu aseletini bozma bırak onlar konuşsun gıybet yapsın arkandan eşinle geçimine bak sen ama onlar böyle vıcık vıcık devam ederlerse yakında kavga haberlerini dıuayrsın hiç üzülme

Sen doğru yapıyorsun herzaman kazanan sen olursun ikisi arasında yaşanacak en ufacık bir olayda birbirlerine sen bana onu dedin öbürkü sen bana bunu dedin kavgası yaşanacaktır kapını ört kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…