Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yıllardır insanlıktan anlamayan eltim ağzına edince insan oluverdi. İnanılması zor ama inan böyle oldu, şimdi kedi gibi elticim canım nasılsın der :))) bazılarına böyle davranmak gerek eltinde bunlardan birisi. Kendi hayatına mutluluğuna bak. Eltini dert etme kendine, hayatta senden daha önemlisi yok. O kim oluyor ki? Sen kendini insanları mutlu etmek için neden heba ediyorsun ki? Daha çok yeni evlisin bir gün bu yükü kaldıramassın tükenirsin. Bırak başkaları yüzünden eşinlede kötü olursun sonra. Hayatına bak...
bu arada ne söylediniz ki size bu kadar düşman oldu bu kadın?
belki söylediğiniz size göre önemsizdir fakat o çok takılmıştır buna, onun için gurur kırıcı ağır bi sözdür, olamaz mı??
ben başka şehire gelin geldim kimsem yok zaten burada... neyse memleketime taitile gitmiştim bnunla da görüştüm giderken ben giyorum alahaısmarladık diye neyse. gittim kaç gün oldu aramadı]onra kocasının yanında aradı benim kontörüm yoktu abinden arıyorum sen de hiç demiyosun niye armadı beni bişey mi oldu dedi. ben tabi gıcık oldum kocasının yanında sen de hiç aramıyosun demene.[/COLOR].. ben de dedim ki yenge ben seni gördüm de geldim nerden bileyim ki kontörün var mı yok mu sen beni arayacaksın dedim... o büyük ya bu laf ağırına gitmiş meğer fırçalamışım onu(!)
sonra neyse bu beni aradı nasıl olsa bir gün sonra da ben aradım onu açmadı telini terbiyesiz kızmış ola bile açıp serin konuşabilirsi mesela. sonra ben tekrar evime geldim buraya gördüğü yerde konuşmadı mıy mıy konuştuç ben de başladım konuşmamaya gördüğümde ama işte eşi hastalandı eşimle gittik abisi görmeye eve... kendi hastalandı ameliyat olacak diye duyunca gemiş olsuna gittim yoksa ben de yalakalık etmiyorum... sonuçta onun yaptığı gibi kesip atamadım dost var düşman var niye böyle olsun ki dedim... gördüğüm yerde konuşmasak muhabbet etmesek de merhaba merhaba olması lazım diye düşündüm ama o öyle kalitesiz ki kim olursa olsun ortamda tanımıyor konuşmuyor çok farklı bir insan... hastalık olmasa kapısını asla açmazdım yine eşim üzülmesin diye yaptım onu da ne biliyim ya... yoksa barışmak mı asla ve aslaaa... biliyorum hiç birşeyi de haketmiyor ama ne bilyim kendi kalitesine karşı bende kalitesiz olmak istemiyorum işte... yalakalık olduğunu düşünüyordur belkide kendisi ne düşünrüse düşünsünnn ben onunla bir araya gelmem ki zaten özel hayatta. ev oturmaları tel görüşmeleri asla olamaz ben de kestim zaten dediğim gibi yine de insan bayramlarda zor durumlarda bir araya gelmeli diye düşündüm...
arkadaşların yorumlarını okuyunca çok şaşırdım herkes olumsuz yazmış bu kadar beklemiyordum açıkçası bir taneniz de çıkp olsun insanlık sende kalsın dememiş demek ki karşı taraf gerçekten hiç haketmiyormuş biliyordum da sizin hatırlatmanız farklı oldu[/QUOT
kocasını yanında demişde ne olmuş bu lafı bu lafı derken beelkide kötü niyeti yoktur
bence siz iyilik yapmaya değil kocan ve ailesinin gözüne girmeye çalışıyorsun
a bak ben arıyorum o hiç aramıyor sormuyor aklınca onu küçük düşürmeye çalışıyorsun
madem sen çok kaliteli eltinde çok kalitesiz görüşme eltinle kimsede zorlamıyor seni
ya benim ablam daha olsa benimle konuşmak istemiycek ben gidip asla konuşmam
siz neden bukadar takıyorsunuz kalitesiz eltini onu anlamadım
ben başka şehire gelin geldim kimsem yok zaten burada... neyse memleketime taitile gitmiştim bnunla da görüştüm giderken ben giyorum alahaısmarladık diye neyse. gittim kaç gün oldu aramadı]onra kocasının yanında aradı benim kontörüm yoktu abinden arıyorum sen de hiç demiyosun niye armadı beni bişey mi oldu dedi. ben tabi gıcık oldum kocasının yanında sen de hiç aramıyosun demene.[/COLOR].. ben de dedim ki yenge ben seni gördüm de geldim nerden bileyim ki kontörün var mı yok mu sen beni arayacaksın dedim... o büyük ya bu laf ağırına gitmiş meğer fırçalamışım onu(!)
sonra neyse bu beni aradı nasıl olsa bir gün sonra da ben aradım onu açmadı telini terbiyesiz kızmış ola bile açıp serin konuşabilirsi mesela. sonra ben tekrar evime geldim buraya gördüğü yerde konuşmadı mıy mıy konuştuç ben de başladım konuşmamaya gördüğümde ama işte eşi hastalandı eşimle gittik abisi görmeye eve... kendi hastalandı ameliyat olacak diye duyunca gemiş olsuna gittim yoksa ben de yalakalık etmiyorum... sonuçta onun yaptığı gibi kesip atamadım dost var düşman var niye böyle olsun ki dedim... gördüğüm yerde konuşmasak muhabbet etmesek de merhaba merhaba olması lazım diye düşündüm ama o öyle kalitesiz ki kim olursa olsun ortamda tanımıyor konuşmuyor çok farklı bir insan... hastalık olmasa kapısını asla açmazdım yine eşim üzülmesin diye yaptım onu da ne biliyim ya... yoksa barışmak mı asla ve aslaaa... biliyorum hiç birşeyi de haketmiyor ama ne bilyim kendi kalitesine karşı bende kalitesiz olmak istemiyorum işte... yalakalık olduğunu düşünüyordur belkide kendisi ne düşünrüse düşünsünnn ben onunla bir araya gelmem ki zaten özel hayatta. ev oturmaları tel görüşmeleri asla olamaz ben de kestim zaten dediğim gibi yine de insan bayramlarda zor durumlarda bir araya gelmeli diye düşündüm...
arkadaşların yorumlarını okuyunca çok şaşırdım herkes olumsuz yazmış bu kadar beklemiyordum açıkçası bir taneniz de çıkp olsun insanlık sende kalsın dememiş demek ki karşı taraf gerçekten hiç haketmiyormuş biliyordum da sizin hatırlatmanız farklı oldu[/QUOT
kocasını yanında demişde ne olmuş bu lafı bu lafı derken beelkide kötü niyeti yoktur
bence siz iyilik yapmaya değil kocan ve ailesinin gözüne girmeye çalışıyorsun
a bak ben arıyorum o hiç aramıyor sormuyor aklınca onu küçük düşürmeye çalışıyorsun
madem sen çok kaliteli eltinde çok kalitesiz görüşme eltinle kimsede zorlamıyor seni
ya benim ablam daha olsa benimle konuşmak istemiycek ben gidip asla konuşmam
siz neden bukadar takıyorsunuz kalitesiz eltini onu anlamadım
o kelimesine kızdım ondan önce de değişiklik vardı hareketlerinde zaten ben de dayanamadım bu sefer en son kocasının yanında sende aramıyorsun demesi hoşuma gitmedi... sonuçta onun beni araması lazım ailene vardın mı gözün aydın diye çünkü ben gitmeden onunla vedalaştım da gittim... neyse hadi kelimeme kızmış olabilir ertesi gün arıyorum açmıyor... halbu ki aç ya kızdığını ifade et ya da soğuk konuş mesafeli konuş... yani ufak bir kelimeye tüm ipleri kopardı attı... eşimin de teyzesinin kızı ne yaptıysam ine onun için yaptım onu pohpohlamadım sadece hastalık durumunda kapısını açtım asla da telden aramıyorum ki aramam zaten o açmama olayından sonra öyle işte... ben onu neden küçük duruma düşürmeye çalışayım ki zaten o yeterince küçülttü kendini bu kadar fazla kinle.... sonuçta aile bağı var benim onunla ilgim olmasa da arada eşim ve abisi var. eşim abisi hasta olduğunda evine gitmemelimiydi ya da ben onu yanlız mı yollamalıydım... ben sadece kaliteli davranmaya çalıştım eşim arada kaldı o üzüldü... şimdi o da benden yana çünkü elimden geleni yaptığımı o da gördü ben yaptıkça kapısını açtıkça o beni dışarda görüyor başkaları var yine konuşmuoyr illa ben konuşturacam onu ben de yapmıyorum ...
Tamam da bu sizin düşünceniz..
Eltiniz de dost düşman beni bağlamaz istemiyorsam istemiyorumdur diye düşünüyor olamaz mı?
ya bosver bundan sonra
yada acikca konus
bahane aramis resmen..
bu arada aranizda kac yas var eltinle
Canm sen zatn yapman gerekni yapmissin fazlasyla ...kus kalma ama tutupta oyle etrafinda dort donmeye gerek yok.. Sende o yokmus gibi dawran hic sallama kudursun oda![]()
sen yapman gerekeni yap
hastahaneyemi gidersin evinemi gidersin
gecmis olsun dileklerini sunarsin
en azindan gorsun kötü günde yalniz birakmadigini
kafanada takma
yuzsuzluk olarak algilamaz bence..
ancak iyi niyetin karsisinda ya yumusar yada
tam kudurur :)
eltine karşı hiçbir şekilde davranman gerekmiyor o seni sevmiyor ve bunu açıkça belli etmekten de çekinmiyor sen elinden geleni yapmışsın eşinde görmüştür bu çabanı bundan sonrası için yok eşimin hatırı var yok kaynım kırılmasın diye çabalama bence sende onu yok say ve bir daha ne evine git nede gördüğün yerde slm ver yokmuş gibi farzet
Kendisi gerçekten çok kinci ve içi fesatlık dedikodu dolu bir insan. gördüğü yerde de kalitesizliğini belli edip herkese benimle konuşmadığını belli etmeye çalışıyor. dost var düşman var demeden gördüğü yerde tanımadan yanımdan geçebiliyor. ..
gördüğüm yerde konuşmasak muhabbet etmesek de merhaba merhaba olması lazım diye düşündüm ama o öyle kalitesiz ki kim olursa olsun ortamda tanımıyor konuşmuyor çok farklı bir insan... hastalık olmasa kapısını asla açmazdım yine eşim üzülmesin diye yaptım onu da ne biliyim ya... yoksa barışmak mı asla ve aslaaa... biliyorum hiç birşeyi de haketmiyor ama ne bilyim kendi kalitesine karşı bende kalitesiz olmak istemiyorum işte..:
ben sadece kaliteli davranmaya çalıştım eşim arada kaldı o üzüldü... şimdi o da benden yana çünkü elimden geleni yaptığımı o da gördü ben yaptıkça kapısını açtıkça o beni dışarda görüyor başkaları var yine konuşmuoyr illa ben konuşturacam onu ben de yapmıyorum ...