Eltime Nasil bir cevap vermeliyim sizce ?

Vildan_mina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
427
350
33
Kizlar eltimin 16 yasindaki kızı internetten bir erkekle tanışmış aile ici sorunlari olduğu içinde bu oglanla kacmayi dusunuyormus benimde bundan oglum araciligiyla haberim oldu.Aslinda olaylar baya karışık ama ben ozet geçeyim.Dun aradi biraz konuştuk eltim oyle bir insanki kendini aklamak icin baskasini kurban vermeye hazır.Hemen laf arasinda gorumcemin kızının da internetten bir oglanla görüştüğünü bana soyledi (yani bunu yapan bir tek benim kizim degil anlaminda)bugunde mesaj atmış en sevdiginin basinin üstüne lutfen kimseye soyleme kizimin olayini diye bende cok sinirlendim kendisi gibi beni agzi gevşek saniyor.Bir yandan da dalasmak istemiyorum çünkü cok kavgaci yapacağının sınırı olmayan bir insan.Siz olsaniz bu mesajina nasil şekilde cevap verirdiniz.

Gerçekten bazı insanlara iyilik yaramıyor
Kacsaydi da gorseydi gununu
Bosverin ne halleri varsa görsünler

kişi kendinden bilirmiş işi derdim

Ohoo çok geç artık belediyeye ilan verdim anons geçecekler derdim ben Eltinizde pek fene boşboğaz ona kendinizle ilgili birşey sakın ama sakın paylaşmayın derim.

hiç Karışma derim

cok kizarim boyle seylere beni taniyamamissin ayip ettin kimsenin yaptigini dilime dolamam gibi seyler soyleyin cvp vermezseniz yarin duyuldugunda oklar size donebilir tez vakit kendinizi savunun

- beni tanımış olsaydın bana bu mesajı yazmış olmuş olmazdın kaldıki ister görümcenin kızı yada komşum kızı olsun hiç bir genç kızın ardından dedikodu konuşmayı seven biri değilim iyi niyetimden şüphe etmiş olman beni gerçekten maalesef üzdü....derdim

Bence eşinizle paylaşın..
Eğer kız giderse sizin de bilmeniz nedeniyle sorumlulu tutabilecek zihniyette bir kadın..
Biliyordun da niye söylemedin denmesin size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…