• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltime Nasil bir cevap vermeliyim sizce ?

yemeyıp ıcmeyıp baskalarının hayatlarını dedıkodu malzemesı yapacak degılım
bana bunun ıcın yemın ettırmen bıle cok sacma
bundan sonra en ıyısı bana boyle ozel seylerını anlatma zan altında kalmak benı rahatsız eder derım

zaten ben olsam bana boyle bırsey anlatmaya calıssa konuyu kapatırdım kımın kızının kımle konustugu benı ılgılendırmez derdım
kendı kızınıda bana anlatmasın banane dimi

tavrınızı koyun bence

Cevap verecek bir şey yok. Alt tarafı kimseye söyleme demiş, herkes herkese diyebilir. Elti diye sanki size saldırmış gibi cevap arıyorsunuz. Abartmayın.

Hic cevap vermeyin icten ice suphe kemirsin icini. Neymis baskasinin cocugu hakkinda ileri geri konusmak anlar belki ders olur.

Şimdi ben olayı tam anlayamadım siz kızının başka birine kacacagini söylediniz mi kendisine

Hic cevap verme
Yuz yuzeyken sorarsa da bana soylenen bende kalir etrafa yayin yapmam dersin

Kizlar eltimin 16 yasindaki kızı internetten bir erkekle tanışmış aile ici sorunlari olduğu içinde bu oglanla kacmayi dusunuyormus benimde bundan oglum araciligiyla haberim oldu.Aslinda olaylar baya karışık ama ben ozet geçeyim.Dun aradi biraz konuştuk eltim oyle bir insanki kendini aklamak icin baskasini kurban vermeye hazır.Hemen laf arasinda gorumcemin kızının da internetten bir oglanla görüştüğünü bana soyledi (yani bunu yapan bir tek benim kizim degil anlaminda)bugunde mesaj atmış en sevdiginin basinin üstüne lutfen kimseye soyleme kizimin olayini diye bende cok sinirlendim kendisi gibi beni agzi gevşek saniyor.Bir yandan da dalasmak istemiyorum çünkü cok kavgaci yapacağının sınırı olmayan bir insan.Siz olsaniz bu mesajina nasil şekilde cevap verirdiniz.

Benden laf çıkmaz deyip onu inandır.öyle de yap. Boşver sen. Gerisine karışma bence. Laf dalaşına girersen, yarın birgün birşey olursa senden şüphelenip daha çok kin besler

Hiç ilgilenmezdim cevap da vermezdim hiç bir şekilde hiç bir seyimide paylasmazdim bugün gorumcemin dedikodusunu yapan yarın benimkinide yapar

Kız kacacakmis, siz hala eltiye laf vereyim mi vermemeyeyim mi derdindesiniz
Kiz kacacakmis evet ama bana hala kizim kacmayacakti bize ders vermek istedi gibisinden laflar söylüyor halbuki kız kacma planını bile yapmıştı benim oglum aciklayincada ben kacmayacaktim diye oglumu yalanlamis olan bize oldu yani

Ayrica kacarsa kacsin umrumda degil

pis zihniyet kendileri çolukları çocukları her altı yer

onlar elalemin dedikodusunun derdine düşer

bu kadar dedikodu yapacağına az ilgilenseydin kızınla belki bu durumda olmazdı demek lazım
Milletin korkulu ruyasi kadın yaninda bu laf nereye gider diye dusunmekten konusamiyorum. hep baskalarini kinadim basima geldi diyor.

Aslında elticiğim şimdi işimi gücümü bırakıp senin bana şuan görümcenin kızını laf ettiğin gibi bende birazdan en yakın arkadaşıma telde anlatacağım ama çok samimiyim emin ol kimseye anlatmaz en yakınım derdim o_O

Cevap verecek bir şey yok. Alt tarafı kimseye söyleme demiş, herkes herkese diyebilir. Elti diye sanki size saldırmış gibi cevap arıyorsunuz. Abartmayın.
Aslinda boyle basit bir şekilde düşününce haklisiniz ama bu insan dedikoduculuguyla unlenmis birisi olduğu için bunu bana soylemesi çok sinir bozucu.Kendisi herkesin sırrını ortalikta konusuyor oyle oldugi için herkesi kendisi gibi saniyor

Kiz kacacakmis evet ama bana hala kizim kacmayacakti bize ders vermek istedi gibisinden laflar söylüyor halbuki kız kacma planını bile yapmıştı benim oglum aciklayincada ben kacmayacaktim diye oglumu yalanlamis olan bize oldu yani

Ayrica kacarsa kacsin umrumda degil
Olan size olmadı siz Vicdanen yapmanız gerekeni yaptiniz.kaçmayı düşünen kişi ne yapar eder kaçar günah sizden gitti

Back
X