- Konu Sahibi Vildan_mina
beni boşver körpecik kızınla ilgilen.yazık olmasın cocuga dersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar eltimin 16 yasindaki kızı internetten bir erkekle tanışmış aile ici sorunlari olduğu içinde bu oglanla kacmayi dusunuyormus benimde bundan oglum araciligiyla haberim oldu.Aslinda olaylar baya karışık ama ben ozet geçeyim.Dun aradi biraz konuştuk eltim oyle bir insanki kendini aklamak icin baskasini kurban vermeye hazır.Hemen laf arasinda gorumcemin kızının da internetten bir oglanla görüştüğünü bana soyledi (yani bunu yapan bir tek benim kizim degil anlaminda)bugunde mesaj atmış en sevdiginin basinin üstüne lutfen kimseye soyleme kizimin olayini diye bende cok sinirlendim kendisi gibi beni agzi gevşek saniyor.Bir yandan da dalasmak istemiyorum çünkü cok kavgaci yapacağının sınırı olmayan bir insan.Siz olsaniz bu mesajina nasil şekilde cevap verirdiniz.
Kiz kacacakmis evet ama bana hala kizim kacmayacakti bize ders vermek istedi gibisinden laflar söylüyor halbuki kız kacma planını bile yapmıştı benim oglum aciklayincada ben kacmayacaktim diye oglumu yalanlamis olan bize oldu yaniKız kacacakmis, siz hala eltiye laf vereyim mi vermemeyeyim mi derdindesiniz
Milletin korkulu ruyasi kadın yaninda bu laf nereye gider diye dusunmekten konusamiyorum. hep baskalarini kinadim basima geldi diyor.pis zihniyet kendileri çolukları çocukları her altı yer
onlar elalemin dedikodusunun derdine düşer
bu kadar dedikodu yapacağına az ilgilenseydin kızınla belki bu durumda olmazdı demek lazım
Aslinda boyle basit bir şekilde düşününce haklisiniz ama bu insan dedikoduculuguyla unlenmis birisi olduğu için bunu bana soylemesi çok sinir bozucu.Kendisi herkesin sırrını ortalikta konusuyor oyle oldugi için herkesi kendisi gibi saniyorCevap verecek bir şey yok. Alt tarafı kimseye söyleme demiş, herkes herkese diyebilir. Elti diye sanki size saldırmış gibi cevap arıyorsunuz. Abartmayın.
Olan size olmadı siz Vicdanen yapmanız gerekeni yaptiniz.kaçmayı düşünen kişi ne yapar eder kaçar günah sizden gittiKiz kacacakmis evet ama bana hala kizim kacmayacakti bize ders vermek istedi gibisinden laflar söylüyor halbuki kız kacma planını bile yapmıştı benim oglum aciklayincada ben kacmayacaktim diye oglumu yalanlamis olan bize oldu yani
Ayrica kacarsa kacsin umrumda degil