• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi boğmak istiyorum!!!

Bence üstüne oynamış zarf atmış ve sende yemissin, doğumdan sonra oluşan ruh hali degisikligi normaldir. Esin eltin için sana kusecekse hiç durmasin zaten. Lohusaligina vereceklerdir bu durumu. Ne yaptın da delirttin bu kadını diyen yok mu? Peki. Sorarlarsa söyle ve onunla muhattap olma sonucta aranızda ne gectigini ikiniz bilmiyorsunuz. Sessiz kal ona karsi

Mawi87
Çok haklısın önemli olan boşvermek.bütün gün evde olunca ister istemez takıyo insan işte.zaten umursamaz olmayı başarabildiğim gün ödüllendiricem kendimi :-)

Bence üstüne oynamış zarf atmış ve sende yemissin, doğumdan sonra oluşan ruh hali degisikligi. Sessiz kal ona karsi
Hemde afiyetle yemişim.yok eşim o yüzden küsmez.eğer eltimle ikinci bir kavga yaparsam.annem bidaha yüzüme bakmaz diyo. O yüzden sesimi çıkaramıyorum

Yok senin yaptığın lohusa depresyonuna girmiyor Üzgünüm
Postpartum psikoz aşamasındakiler o intihar edenler ki çok nadir görülür

Lohusa depresyonu geçiren anneler böyle "yaa ne yapsam da kimse farketmese :) " demezler o çok farklı bir şeydir

Seninki normal her kadında gorulen annelik hüznü denilen durum
Burada da fren mekanizması devreye girer
Fren dediğimiz olay da yetisirken kazandigimiz insanı duygular

Lohusa olayina sığınma
Bilene denk gelirsin rezil olursun
Senin yaptığınin adı saygısızlık
ben o eşiğe gelmiştim işte ama allaha şükür öyle bi hataya düşmedim

Back
X