Eltimin bana verdigi sir

Aynı şeyleri söyleyip duruyorsun iki konuyu birbirinden ayırt edemiyorsun. Soylede hayatının dersini al..

Aynı şeyleri söyleyip duruyorsun iki konuyu birbirinden ayırt edemiyorsun. Soylede hayatının dersini al..
O hastane mevzusunda o kadar yiprandim ki dogru belkide ayni kefeye koyuyorum ben soledigimde x ban bole soyledi derim ha eltim inkar edermi bilmiyorum ama ben x soledi dersem esim bana inanir ama ortalik cok krisir

Tamam solememem gerektigini anladim fakat bole bise ortaya cikarsa yada bosbogaz eltim baska birine de sir diye bu soler ve ay30 da biliyor derse ne yapayim sizce cunku baska birilerine daha bole sacmalarsa illa biri diycek x bole diyor diye yayilacak ve benime bildigim o zaman ortaya cikacak

O hastane mevzusunda o kadar yiprandim ki dogru belkide ayni kefeye koyuyorum ben soledigimde x ban bole soyledi derim ha eltim inkar edermi bilmiyorum ama ben x soledi dersem esim bana inanir ama ortalik cok krisir
Bakın. Hayatta bazi şeyler vardır bu insanların özelidir. Ben zannetmiyorum çocuklar başkasından olsun. O zaman kadın önceden bı evlilik yapmış çocukta yok saklamak istemiş saklamış. Kaç yaşına gelmiş eşiniz bı annane Babannem falan bı komşu hiç mi demezdi senin baban başka diye. Bı eltinizmi kahin yani. Bu durumda kv nin ozeli açık etmeniz günahtır. Hatta belki o bile yalan. Onu rencide eder çocuklarına karşı kendini kötü hisseder. Tut ki sizin çocuklar başkasından senaryonuz doğru bu durumda da bu çok çok büyük bir mevzu bunu yıllarca çocuklardan saklayan anne baba açıklamalı. Eşiniz biseylere saklama konusunda bu kadar tepki veriyorsa bir güven sorunu var demekki. O zaman siz hayatınızı korku içinde mi yaşayacaksınız. İstiyorsanız söyleyin ben böyle bişey duydum saklama dedin diye söylüyorum diyin gerisini o düşünsün aile karışım burda başka konular açın. Ben olsam soylemezdim

Kimseye soylemeyince şişiyor musunuz? Kacinci evliligi olursa olsun,size ne yav?

Allah aşkına başka derdiniz mi yok ya öyle bile olsa geçmiş gitmiş kaç seneler öncesi yabi eşinize deseniz ne olacak belki o da biliyordur ama konusunu açmamıştır gerek görmemiştir. Eltiniz durup dururken neden uydursun?sizin kimseden duymamış olmanız bunub yalan olduğunu göstermez. Benim anneannemle dedemiz de 2.evlilikleriymiş hiç konusu geçmezdi aklııx erince öğrenmiştik çünkü anneannemin ilk eşinden olan dayımın soyadı farklıydı hiç karıştırmayın eltinizi yalancı çıkaracaksınız diye eşiniz onun ilk evliliğinden olsa soyadı başka olurdu zaten demek ki çocuk yokken ayrılmış aile arasında bir durum yok size ne?

Söyleme . Zamanı gelince eltin sana söyledim derse a ben anlamamışım yanlış anlamışım dersin olur biter .
Kabak her türlü senin başına patlıyor zaten her konuda. Biraz kurnaz ol canım aaa.

siz sadece ortalıgı bulandırmaya çalışıyorsunuz.
eşiniz neden söylemedin derse annen orda söylemek isteseydi söylerdi dersin.
eşiniz biyolojik babası nerde gitsin ona hesap sorsun bize neden sahip çıkmadın elin adamı bize senden daha fazla babalık yaptı desin.

Haklisiniz zaten soleyemem.esimle aramizda asla guven problemi yoktu ta ki hastane olayı olana kadar o da der hatta belkide asiri guvendigimden ay30 benden bise saklamaz dedigimden hayal kirikligina ugradim dedi abartti...o yuzden endiselendim bende bole bisede de o anlamaz ozelinize karismak istemedim seni dusundum falan o duz mantik bana demeliydin der durur

Bu sır değil ki,bu kayinvalidenizin geçmişi.Zamaninda evlenmis olmamış ki ayrılmış sonra da simdi ki esiyle evlenmis.Hani ortada ilk evliliginden olan çoluk çocuğu torun torbasi olurda konusulur,bilinir gündemde olur.Ne desin kadin herkese durup dururken bunu soylemesi mi lazim.kapatmis gitmis konuyu sizde acarsaniz gereksiz bir konuyu hatirlattiginiz icin pek de olumlu karsilanmazsiniz.Ayrica eltinizin bildigini kocanizda biliyodur merak etmeyin çünkü ortada bir sır yok.

Madem bu gune kadar mesafeli olduğun eltiniz bir sir verdi ben bunda bir sey ararim. Araniz iyi samimi insanlar olsaniz hadi neyse. Ama 2.evlilik sir degildir ki normal bir seydir mutlaka eşinizden vs duyardınız.
Bence bir süre bekleyin bunu ne amaçla dedi cıkar kokusu

Derseniz günah keçisi olursunuz ve eltiniz kına yakar..

Bayram değil seyran değil enistem beni niye öptü durumu.

Eltinize mesafe çekin.

Ne eşine ne de Baska birine söyle onun oyununa gelme Eşinle aranızı bozmak istiyor.

Sır yayanlardan hiç hoşlanmam.
Ha 1 kişiye söyledin ha tüm şehre aynı şey.
Eşinize söylemeyin bence , hoş bir durum değil.

Ortaya çıkacak olursa böyle birşeyden benim haberim yok, kendini kurtarmak için iftira atıyor der geçersin.

Off çok güldüm

Konu sahibi eşiniz için fazla önemli bir bilgi değil bence bu, ben olsam "sırrı" söyleyen kişi olmak istemezdim. Eminim sizden başka bilenler de vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…