- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
Aynı şeyleri söyleyip duruyorsun iki konuyu birbirinden ayırt edemiyorsun. Soylede hayatının dersini al..Ben neden soylesem mi soylemesem mi diyorum biliyormusunuz kisa zaman once cocugumu doktora goturdum ailemle ustelik ve sehirdisind a aman endiselenmesin diye solemedim ona o an ertesi gun soledim alt tarafı diye nerdeyse bosaniyorduk benden iyiliğim icin bile olsa biseler saklayabilme kapasiten varmis guvenemem sana diye neler atlattik...simdi tabi dusunurum eltimin bosbogazligi yuzunden neden cekeyim bunları
O hastane mevzusunda o kadar yiprandim ki dogru belkide ayni kefeye koyuyorum ben soledigimde x ban bole soyledi derim ha eltim inkar edermi bilmiyorum ama ben x soledi dersem esim bana inanir ama ortalik cok krisirAynı şeyleri söyleyip duruyorsun iki konuyu birbirinden ayırt edemiyorsun. Soylede hayatının dersini al..
Bakın. Hayatta bazi şeyler vardır bu insanların özelidir. Ben zannetmiyorum çocuklar başkasından olsun. O zaman kadın önceden bı evlilik yapmış çocukta yok saklamak istemiş saklamış. Kaç yaşına gelmiş eşiniz bı annane Babannem falan bı komşu hiç mi demezdi senin baban başka diye. Bı eltinizmi kahin yani. Bu durumda kv nin ozeli açık etmeniz günahtır. Hatta belki o bile yalan. Onu rencide eder çocuklarına karşı kendini kötü hisseder. Tut ki sizin çocuklar başkasından senaryonuz doğru bu durumda da bu çok çok büyük bir mevzu bunu yıllarca çocuklardan saklayan anne baba açıklamalı. Eşiniz biseylere saklama konusunda bu kadar tepki veriyorsa bir güven sorunu var demekki. O zaman siz hayatınızı korku içinde mi yaşayacaksınız. İstiyorsanız söyleyin ben böyle bişey duydum saklama dedin diye söylüyorum diyin gerisini o düşünsün aile karışım burda başka konular açın. Ben olsam soylemezdimO hastane mevzusunda o kadar yiprandim ki dogru belkide ayni kefeye koyuyorum ben soledigimde x ban bole soyledi derim ha eltim inkar edermi bilmiyorum ama ben x soledi dersem esim bana inanir ama ortalik cok krisir
siz sadece ortalıgı bulandırmaya çalışıyorsunuz.Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
Bakın. Hayatta bazi şeyler vardır bu insanların özelidir. Ben zannetmiyorum çocuklar başkasından olsun. O zaman kadın önceden bı evlilik yapmış çocukta yok saklamak istemiş saklamış. Kaç yaşına gelmiş eşiniz bı annane Babannem falan bı komşu hiç mi demezdi senin baban başka diye. Bı eltinizmi kahin yani. Bu durumda kv nin ozeli açık etmeniz günahtır. Hatta belki o bile yalan. Onu rencide eder çocuklarına karşı kendini kötü hisseder. Tut ki sizin çocuklar başkasından senaryonuz doğru bu durumda da bu çok çok büyük bir mevzu bunu yıllarca çocuklardan saklayan anne baba açıklamalı. Eşiniz biseylere saklama konusunda bu kadar tepki veriyorsa bir güven sorunu var demekki. O zaman siz hayatınızı korku içinde mi yaşayacaksınız. İstiyorsanız söyleyin ben böyle bişey duydum saklama dedin diye söylüyorum diyin gerisini o düşünsün aile karışım burda başka konular açın.
Haklısıniz zaten diyemem bile biseyi aslinda bizim esimle asla guven problemimiz yoktu ta ki hastane olayina kadar o da ole der zaten belkide cok güvendiginde ay30 benden ne olursa olsun bise gizlemez diye dusundugumden hayal kirikligina ugradim diye olayi abarttikca abartti simdide o yuzden endiselendim
Haklisiniz zaten soleyemem.esimle aramizda asla guven problemi yoktu ta ki hastane olayı olana kadar o da der hatta belkide asiri guvendigimden ay30 benden bise saklamaz dedigimden hayal kirikligina ugradim dedi abartti...o yuzden endiselendim bende bole bisede de o anlamaz ozelinize karismak istemedim seni dusundum falan o duz mantik bana demeliydin der dururBakın. Hayatta bazi şeyler vardır bu insanların özelidir. Ben zannetmiyorum çocuklar başkasından olsun. O zaman kadın önceden bı evlilik yapmış çocukta yok saklamak istemiş saklamış. Kaç yaşına gelmiş eşiniz bı annane Babannem falan bı komşu hiç mi demezdi senin baban başka diye. Bı eltinizmi kahin yani. Bu durumda kv nin ozeli açık etmeniz günahtır. Hatta belki o bile yalan. Onu rencide eder çocuklarına karşı kendini kötü hisseder. Tut ki sizin çocuklar başkasından senaryonuz doğru bu durumda da bu çok çok büyük bir mevzu bunu yıllarca çocuklardan saklayan anne baba açıklamalı. Eşiniz biseylere saklama konusunda bu kadar tepki veriyorsa bir güven sorunu var demekki. O zaman siz hayatınızı korku içinde mi yaşayacaksınız. İstiyorsanız söyleyin ben böyle bişey duydum saklama dedin diye söylüyorum diyin gerisini o düşünsün aile karışım burda başka konular açın. Ben olsam soylemezdim
Ortaya çıkacak olursa böyle birşeyden benim haberim yok, kendini kurtarmak için iftira atıyor der geçersin.Tamam solememem gerektigini anladim fakat bole bise ortaya cikarsa yada bosbogaz eltim baska birine de sir diye bu soler ve ay30 da biliyor derse ne yapayim sizce cunku baska birilerine daha bole sacmalarsa illa biri diycek x bole diyor diye yayilacak ve benime bildigim o zaman ortaya cikacak
Hey ajan Ay30 bond, seni sıkı bir görev bekliyor,yakalanırsan bu sırrı işkence altında senden almaya çalışacaklar, biliyorsun. Asla ama asla onlara bilgi vermemelisin. Boynundaki tuğra kolyesinin üzerinde fark etmediğin bir tuş var ve bu tuşa basınca tek atışlık silaha dönüyor.
Dayanamayacak olursan, tanrı yardımcın olsun, ölmek var sırrı vermek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?