Eltin bu kadar çok biliyorsa ve eminseIste zaten esimde onun pesine dusecek eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla
eltim belkide cocuklar diger adamdandir diyor kucukdurler cunku hatırlamazlar diyor yil hesabi yapınca yani esim bole bisede travma gecirir valla
Ya siz sakamisiniz ben mezemi yapiyorum insanlarin hayatini benn degil eltim aramizda kalsin dedi ve anlatti ben sasirdim ve yorum dahi yapamadım ne mezesi benim tek dusuncem esime solemelimiyim solemiyim mi yoksa bole bise varsa hic bilmek istemezdim bile eltim bana bunu niye soledi bu kadar mesafeliyken onuda anlamadim ben olsam ona asla solemezdim
hayır amaç ne?
eşine bir faydası var mı bu bilginin yada hayatını falan mı kurtaracak?
tamamen bencillik. bana kızar diye.
Aynen banada bı sinir geldi bu konudan. Yani kocama soylemezsem kızar diyor. Ben kocama böyle bişey söylesem kızar bana. Size ne der yani. insanın bı duruşu olur hayatta her laf konuşulmaz. O eltiyede ayrı sinir oldum bide çocuklar ondan mı diye fikir yürütmesi falan akıllara zarar yaniBi sinir geldi bana hanım ne olmuş ikinci evliliğiyse milletle mi aldatmış sanki o eşinizin annesi ayrıca nasıl zihniyet taşıyorsunuz anlamıyorum ben ya taşlayın kadını olmadı nasıl ikinci evliliğini yaparsın ilk evliliği olan bir adamla diye
“Eltim birinden duydum diye dedikodu yapmaya çalıştı, ben de ciddiye almadım”Valla ben hic inanmadim zaten herkes ailede kayinvalidemin cocuklarin dogum hikayelerini anlatir ama benim uzuldugum nokta bole bise varsa ve ortaya çıkarsa ay 30 da biliyo dediginde esim illa bana nasil solemezsin nasil gizlersin yine demek benden biseler gizleyebiliyorsuna donecek
Aynen banada bı sinir geldi bu konudan. Yani kocama soylemezsem kızar diyor. Ben kocama böyle bişey söylesem kızar bana. Size ne der yani. insanın bı duruşu olur hayatta her laf konuşulmaz. O eltiyede ayrı sinir oldum bide çocuklar ondan mı diye fikir yürütmesi falan akıllara zarar yani
Söyleme net. Ortalığı karıştırmayın. Duyarsa senin bildiğini ben inanmadım dedikodu yapıyor sandım de gecBen x bole bole soyledi derdim soleseydim eger ve ben degil bu olay eltimin elinde kalirdi ortaligi karistirmak isteseydim ben burda esimi dusundum ve onu taniyorum sok olurdu o yuzden solemedim yoksa aaa x bole dedi biliyomusun demeyi bende bilirdim.bu bencillik mi.hem eltimi hem esimi dusundum burda ben ama o doktor mevzusunda tamamen esim endiselenmesin diye solemedim ve esimle nerdeyse bitecekti bole bise duysa yine biseleri benden saklamissina girecek onu dusundugumu anlamayacak bile
Elti neden söylemiş olabilir, sizin olayı kurcalayacağınızı düşünmüştür belki de. Yani olaylar ortaya çoksun ama benim suçum olmasın, kısaca sizi maşa olarak kullanmak istedi.Ya siz sakamisiniz ben mezemi yapiyorum insanlarin hayatini benn degil eltim aramizda kalsin dedi ve anlatti ben sasirdim ve yorum dahi yapamadım ne mezesi benim tek dusuncem esime solemelimiyim solemiyim mi yoksa bole bise varsa hic bilmek istemezdim bile eltim bana bunu niye soledi bu kadar mesafeliyken onuda anlamadim ben olsam ona asla solemezdim
Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
Siz gayet söylemek istiyorsunuz, o zaman bize sormayın gidin söyleyin. Ama merak ettim ne diyeceksiniz?Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
Ya kadın neden saklasın çocuklarının babasını yada sizin kp neden ben senin yada sizin babanız değilim demesin bir gün bile. Ortaya bı fikir atıp kendinizde inanıyorsunuz. Hadi diyelim dogru çıktı ee bu şoku yaşatmak size mi düşer. Varsa cesaretiniz gidin anne ben böyle bişey duydum aslı varmi varsa çocukların bunu bilmeye hakkı var falan deyin. Bu işin aslını onlar bilir.Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
Amma kurdunuz.Ya eger dogruysa belkide esimin babasi kayınpederim degil eee ve esim sok olmasini garipsiyormusunuz bazi uyeler dalga gecmeye calisana kadar konuyu anlasa daha iyi olur esim babasi bildigi kisinin olmadigini ogrense resmen hayatinin sokunu yasar.bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
Eşine böyle birşeyi söyledikten sonra konu doğru çıkmazsa neler olabileceğini düşünebiliyor musun? Eltin aranızda ki konuşmayı reddederse ne yapmayı düşünüyorsun?Ben neden soylesem mi soylemesem mi diyorum biliyormusunuz kisa zaman once cocugumu doktora goturdum ailemle ustelik ve sehirdisind a aman endiselenmesin diye solemedim ona o an ertesi gun soledim alt tarafı diye nerdeyse bosaniyorduk benden iyiliğim icin bile olsa biseler saklayabilme kapasiten varmis guvenemem sana diye neler atlattik...simdi tabi dusunurum eltimin bosbogazligi yuzunden neden cekeyim bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?