Eltimin bana verdigi sir

İyi sır saklıyormuşsunuz.
Yahu ikinci olsa NE olur olmasa ne olur.
Kadın hala kadının düşmanı. Eşinize söyleseniz ne olacak. Aaaaa anneciğin ikinci kez evlenmiş flaş flaş flaş.
Ayıp yahu.

Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum

Belkide kendi dogru olup olmadigini merak ediyor o yuzden size sordu siz sorun diye. Hani sonucta siz soracaksiniz. Bence kimseye bisey sormayin.

Olunca ne oluyor ki anlamadım. Sır falan da değil baya baya dedikodu bu. Kadının yalan yanlış dedikodusunu etmişsiniz, daha da ortalığa yayıp iyice kızıştırma derdindesiniz. Size ne kadının kaçıncı evliliği olduğundan, belki çocuklarına söylenmedi belki söylendi sizin bilmeniz istenmedi. Ayıptır ya, kayınvalideniz diye de bu kadar özelini didiklemeye hakkınız yok. Kayınvalideniz "Gelinimin ikinci evliliğiymiş" diye dedikodunuzu yapsa burada ortalığı velveleye verirsiniz.

Eşinizin hiç mi teyzesi, dayısı, amcası vs yok. Böyle bir şey olsa illa ki lafı geçmiş olurdu, birinden duymuş olurdu. Böyle bir şey olmayabilir ya da eşiniz biliyor ve size söylemek istememiş olabilir.
Oturup kadının dedikodusunu yapmışsınız bir de çocuklar kimden diye :olamaz:
Eltiniz bombayı sizin kucağınıza bırakıp kaçmış.

Atalarin ruhu sad olsun. Ne guzel demisler iki kisinin bildigi sir degildir diye. Artik tum ulke biliyor :)

bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun

Bilmek değil ki bu. Eltiniz gelmiş böyle bir şey duydum demiş, kendi de emin değil ki eminim dese nolacak siz ondan nasıl emin olacaksınız.
Düşününce söylemek daha fena duruyor... Ayrıca normalde de hoş durmasa da özellikle mesafeli olmanıza rağmen eltinizin bunu size söylemesi pek iyi bir hava vermedi bana kendisi ile ilgili.
Bir gün ortaya çıkarsa eşinize önemsemedim zaten emin de olamazdım, belki de boş yere ortalık karışırdı vs. dersiniz. Ya böyle bir şey yoksa? Bence bunu düşünmek daha önemli.

Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum
2. evliliği olsa ne ki.. ne var ki bunda.. hem eltinize ne, cok ilginç...

SANA NE???

Al benim 2. evliliğim eşimin ailesinde annesi babası harici kimse bilmiyor sülalelerinde...
Öyle zor şeyler yaşamıştım ki, kimseyi ilgilendirmez, gömdüm o geçmişi...
Benim canımı o denli yakarken kaç sene geçerse geçsin yaşananlar, gelip çok bilmiş gelinlerim yemeyip yutmayıp bunu duyup bana yumurtlarsa, o iki gelini de birbirine dolarım...
Bunu gelin diye demiyorum, kim olsa yaparım aynısını...

İnsanlar saklıyorsa, söylemiyorsa vardır bir sebebi, ne değişecek birinin yarasını deşince senin hayatında...
Çok ayıpladım sizi birinin acısını üstünüze vazife değilken kendinize dert edip bu başlık altında açtığınız için...

İkinci evliliği olsa ne olurmuş? Sanki kadın kocasını aldatıyor. Sanki ortada ayıp bir şey var. Boşverin, kimseye, eşiniz dahil bir şey demeyin bence. Bu kayınvalidenizi ilgilendiren bir mesele, kimseye zararı olmayan bir mesele üstelik. Anlatıp anlatmamak ona kalmış bir iş.

Bir gün duyulursa ve eltiniz sizin de bildiğinizi ima ederse, ben şaka yapıyorsun sandım, böyle bir konuda dedikodu yapacak kadar kötü biri olduğunu düşünmediğim için ciddiye almadım ki dersiniz.

Ay dert ettigin seye bak.Adi ustunde sir zaten soylenmez kaldi ki soylesen dunya mi kurtulacak

Ortada sizi ilgilendiren bi durum yok bence canim. Elti gemisi yurumez haberin olsun. Eltinin ipiyle kuyuyada inilmez :-) siz esinize durustlukle soylersiniz eltiniz inkar eder yanlis anladi der. Siz bilmiyormus gibi davranin. Bu olayda sizin yeriniz hic yok emin olun.

evlenmiş olsa ne olacak ,evlenmemiş olsa ne olacak bacım.sana giren ,çıkan mı var..ve illah birine söylemek zorundamısın..zaten buraya yazdın tüm türkiyeye söylememiş gibi oldun iste..git rahat uyu barim :)

eşinin nufus kayıt örneğinde bu bilgi zaten yazıyor e devlet dahil her yerde görmüştür zaten biliyordur yani saklı gizli sır değil ki bu bilgi

Bu bir sır mı yani? İsterse 10. Evliliği olsun. Bundan eltinize ne size ne? Kimseye söylemek yetiştirmek zorunda değilsiniz.

Siz de garipsemişsiniz sanırım 2. Evlilik diyince.

Gereksiz muhabbetler bunlar.

Bence söyle canım eltin bildiğine göre bu bit sır değildir .aynı şeyi bana da eltim söylemişti zamanında ben kocama söyleme dim ve pişman oldum meğer onlar benimle dalga amaçlı söylemişler iyi niyet taşısa zaten gelip söyleme gereği duymaz senin o cadı elticin...

İster 1. olur ister 10. Size ne ? Çokmu önemli ?Kadın çocukları evliyken başkasından yaptı sanki.. Tövbe ya.Derde gel.. Kadın kadının arkasında durmalı ne var 2. evliliği ise çok mu garip.Yarın sizin boşanıp 2.evliliğinizi yapmayacağınız ne malum ne yani size de mi enteresan davranalım başka gözle bakalım ?

Back
X