Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum
bana donup demez mi neden solemedin madem biliyordun
2. evliliği olsa ne ki.. ne var ki bunda.. hem eltinize ne, cok ilginç...Arkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum
Ortada sizi ilgilendiren bi durum yok bence canim. Elti gemisi yurumez haberin olsun. Eltinin ipiyle kuyuyada inilmezArkadaslar eltimle gayet mesafeliyimdir bi gun oturmus kayinvalidemler hakkinda konusurken benim hic duymadigim ve dogru olmadığıni dusundugum bise soyledi.iste kayinpederim kyinvalidemin ikinci evliligiymis ben birinden duydum dedi aramizda kalsin dedi guya o da esine hic sormamis.bole bise olmasi imkansız herkes anlatir cunku gecmisi bole bise illa birinden biri derdi.simdi ben ne yapayım esime desem bi dert demesem bi dert eltim aramizda samimeyet yokken bana niye bunu dedi.ben esime solemelimiyim esim biliyor mu acaba bole bise varsa bile esim ogrense sok olur bildiğimi bilse bidaha bana guvenmez nasil demedin diye ne yapicam bilmiyorum