Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hem emrivaki yapıp kapıya getiriyor cocugu bak diye tamam diyorum işi vardır. Hemde aramız açılsın istemiyorum oryam gerilmesin diyeBakmak zorunda degilsiniz de bunu eltinize niye soylemediniz onu anlamadım.
Ben pisliğine derim az sonra bizde disari cikicaz diye. Ne kadar sıklıkla tekrarlayan bir durum bu. Ayrica kendisine benim çocuğum ufak ikisini idare edemiyorum diyebilirsiniz, gece uykusuz kalıyorum cocukla beraber bende uyuyorum da diyebilirsiniz.Mecburum gibi davranıyor direk kapıya geliyor kendisi süslenmiş gidiyor bana da çocuk bak diyor
Ilk evlendigimde onun yakinindaydi evim o zamanda getiriyordu böyle. Sonra evimi uzağa taşıdım ama tekrar yakinindayim on gün falan oldu taşınalı başladı bırakmaya yineBen pisliğine derim az sonra bizde disari cikicaz diye. Ne kadar sıklıkla tekrarlayan bir durum bu. Ayrica kendisine benim çocuğum ufak ikisini idare edemiyorum diyebilirsiniz, gece uykusuz kalıyorum cocukla beraber bende uyuyorum da diyebilirsiniz.
Esinize direk iki çocuğu idare edemiyorum, yorgun oluyorum diyin, hatta madem o kadar kolay sen cocuga bak ben gezicem biraz diyip cikin, beceremezse eltinize götürsün.Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Ozaman oturun bakın.Hem emrivaki yapıp kapıya getiriyor cocugu bak diye tamam diyorum işi vardır. Hemde aramız açılsın istemiyorum oryam gerilmesin diye
Suanda buna dur demezseniz, sonrasi ciddi sıkıntı. Kadin yüzsüz sizde yüzsüz olun 1 2 kere siz götürün bırakın cocugunuzu ona ayni şekilde. Anlasin.Ilk evlendigimde onun yakinindaydi evim o zamanda getiriyordu böyle. Sonra evimi uzağa taşıdım ama tekrar yakinindayim on gün falan oldu taşınalı başladı bırakmaya yine
Kutsal kan gibi bir şey herhalde.1 gün bile bakmak istemeyebilirsiniz, o ayrı ama alt tarafı 2 gün bakmışsınız, her gün bakamam diyeceğiniz bir durum olmamış henüz.
Bakmak istemiyorsanız kibarca geri çevirin. Eşiniz gidip "çocuğunu eşime bırakma" diyemez ki.
Ama eşinizin bak diye diretmesi de ayrı saçmalık. Eşinizin kanından olan herkese bakma zorunluluğunuz mu varmış?
Çok meraklıysa kendi baksın.
Çok katıldım bu yoruma. Onu yapamam bunu diyemem. Geriye tek seçenek kalıyor; oturup bakmakOzaman oturun bakın.
Öyle diyemem aramız açılır şunu diyemem eşim bozulur.
Biz napalım yani.
O zaman daha çooook kullanır sizi eltiniz.Hem
eş hemde ortam gerilmesin aramız kötü olmasın derdindeyim
Kocalarına danışmadan su bile içemiyorlarbiz mi asiyiz anlamadım ki.
Adamda kanımdan diyormuş. Al bak o zaman![]()
Yaklasiminiz hoşuma gitmediMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
1 gün bile bakmak istemeyebilirsiniz, o ayrı ama alt tarafı 2 gün bakmışsınız, her gün bakamam diyeceğiniz bir durum olmamış henüz.
Bakmak istemiyorsanız kibarca geri çevirin. Eşiniz gidip "çocuğunu eşime bırakma" diyemez ki.
Ama eşinizin bak diye diretmesi de ayrı saçmalık. Eşinizin kanından olan herkese bakma zorunluluğunuz mu varmış?
Çok meraklıysa kendi baksın.
ama böyle böyle alışıp gidecek elti emrivaki ile çocuk baktırmayaAlttarafı 2 kez bırakmış yani
Hergünmü? abartmayın isterseniz.
İstemeyebilirsiniz, istemekde zorunda değilsinz tabiki. Bende eltimin çocuklarına bakmak istemezdim heleki keyfe hiç istemezdim ama bunu eşime değilde direk eltime söylerdim.