Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapiyi acma:)Kendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.
Kendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.
Eltini kıramıyorsun seviyorsun diye bişey diyemedikten sonra buradakilerden ne bekliyorsunKendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.
Öyle diyemem asla kırılır annesi diye hiçbişey diyemiyorum.Kendim huzursuz oluyorumGeldikce müsait değilim, işim var gibi bahanelerle gonder geri. Zamanla azalır gelişleri.
Diyebilsem zaten buraya yazmazdımEltini kıramıyorsun seviyorsun diye bişey diyemedikten sonra buradakilerden ne bekliyorsun
Tahammül edebilmeyi çok isterdim. Bende sorun galiba tahammül edemiyorum hepsi bir arada çok sımarıyorlarYa çocuk onlar kıyamam. Eltinin mudahale etmesi gerek ama. Olmadı siz yollayın bol bol çocukları onlara
Valla bende tahammül edemem bu kişilik karakterle alakalı. Umarım çözüm bulursunuz. Sadece cocuklar kendilerine kötü davranıldıgında veya hıssettırıldıgınde hiç unutmuyor. Altlı üstlü mü oturuyorsunuzTahammül edebilmeyi çok isterdim. Bende sorun galiba tahammül edemiyorum hepsi bir arada çok sımarıyorlar
Herkes aynı seyi söyleyecek sonuçta siz rahatsızlığın izi dile getiremedkten sonra kimse bsey yapamazDiyebilsem zaten buraya yazmazdım
Evet. Çocuklara kötü davranmıyorum. Kendi kendime sinirleniyorum.Valla bende tahammül edemem bu kişilik karakterle alakalı. Umarım çözüm bulursunuz. Sadece cocuklar kendilerine kötü davranıldıgında veya hıssettırıldıgınde hiç unutmuyor. Altlı üstlü mü oturuyorsunuz
Siz önce davranın çocuklardan hadi aşağıya / yukarıya :) ama eltinin de farketmesi gerek aslında. Hersey karşılıklı oldugu gibi biraz da bizde oynasınlar gbi.Evet. Çocuklara kötü davranmıyorum. Kendi kendime sinirleniyorum.
Kırcaksınız o zmn. Rahatsız oldğnuzu belli edin. Kapıyı açmayın. Çocuklara sonra gelin diyin. Ne bilym bizede gelen olurdu ben ya kapyı açmam yada çocuklara o şimdi senle oynayamaz yada ders çalışıyo artık çocuk ne yapıyosa onu bahane ederk yollardıkKendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.