• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin çocukları sürekli bizde offfff

Deff33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2018
32
23
3
40
Kendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.

Kendi çocuklarımla zor ilgilenirken eltimin 2 çocuğu sürekli bizde. Eltim çok iyi biridir, çok seviyorum kırmak istemem hiç. Ama çocuklar öyle alışmışki buraya kaçıp kaçıp geliyorlar. Kafam kaldırmıyor her zaman. Ne yapacağını şaşırdım.
Kapiyi acma:)

Ya çocuk onlar kıyamam. Eltinin mudahale etmesi gerek ama. Olmadı siz yollayın bol bol çocukları onlara

Eltini kıramıyorsun seviyorsun diye bişey diyemedikten sonra buradakilerden ne bekliyorsun

Tahammül edebilmeyi çok isterdim. Bende sorun galiba tahammül edemiyorum hepsi bir arada çok sımarıyorlar
Valla bende tahammül edemem bu kişilik karakterle alakalı. Umarım çözüm bulursunuz. Sadece cocuklar kendilerine kötü davranıldıgında veya hıssettırıldıgınde hiç unutmuyor. Altlı üstlü mü oturuyorsunuz

Cocuklar size geldiginde hemen sizin cocuklarla eltine yolla orada oynasinlar.Bakalim o tahammul edebilecek mi?
Isim var temizlik yapacagim birazda sizde oynayin de bir kac defa sonra azalir.Hem siz niye bu kadar ince dusunuyorsunuz eltiniz sizi dusunse surekli gondermez onlar gelsin burda oynayin der.Birsey diyemem yapamam derseniz.Cozum yok tahammul etmek zorundasiniz

Valla bende tahammül edemem bu kişilik karakterle alakalı. Umarım çözüm bulursunuz. Sadece cocuklar kendilerine kötü davranıldıgında veya hıssettırıldıgınde hiç unutmuyor. Altlı üstlü mü oturuyorsunuz
Evet. Çocuklara kötü davranmıyorum. Kendi kendime sinirleniyorum.

Evet. Çocuklara kötü davranmıyorum. Kendi kendime sinirleniyorum.
Siz önce davranın çocuklardan hadi aşağıya / yukarıya :) ama eltinin de farketmesi gerek aslında. Hersey karşılıklı oldugu gibi biraz da bizde oynasınlar gbi.
Bir kaç defa çok başım ağrıyor sizde oynasalar deseniz

Ozaman eltine bahane bul ne bileyim" ya bak yanlış anlama ama geçen evde kıl tüğ işlerini hallediyordum seninkiler gelince kaldı hep böylr böyle ihmal ediyorum bişeyleri çocuk bunlarda göz kulak olmak gerek yan odaya geçip halledemem" gibi veya benzeri çok şey söylenebilir yani onu kendi şartlarına göre ayarla mesela alışveriş yapacaktım kaldı bilmem nereye gitmem lazım iptal ettim gibi gibi uzarda gider

Çocuklar size gelince bir süre sonra hepsini toplayıp eltinize kahveye gidin. Biraz da orada kudursun minikler :)

Kırcaksınız o zmn. Rahatsız oldğnuzu belli edin. Kapıyı açmayın. Çocuklara sonra gelin diyin. Ne bilym bizede gelen olurdu ben ya kapyı açmam yada çocuklara o şimdi senle oynayamaz yada ders çalışıyo artık çocuk ne yapıyosa onu bahane ederk yollardık

Back
X