Eltimin Davranışları Artık Beni Yormaya Başladı

pokuhantes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
759
688
53
Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor :(

Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor :KK43:
Kuzum elti işte bende çok rahatsızım elti sorunlarından elti değil de sanki düşman 😥

Siz yüz göz olmayın, zaten sinsi biriymiş birde sizi suçlu çıkarır, ya hiç takmayacak görmeyecek bakmayacaksınız yada eşiniz sizin haberiniz yokmuş gibi annesiyle ve eltinizle konuşabilir. Durumun eşinize kısıtlanıp size açık olması zaten iyi niyet taşımıyor

Kızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor

Kızlar tek problemim bu değil zaten ama en rahatsız olduğum konu bu kayınvalideme anlattım o açık ve sert bi dille uyardı bu seferde işte wp durumlarına başladı çok üzülüyorum o 7 yıllık evli ben 2 yıllık evliyim ailemle ayrı şehirlerdeyiz bide uyarınca da ben bilerek yapmadım vs iyi niyetliyim filan diyor aslında ayrı bi yerde otursa hiç görüşmicem ama biz ne zaman gitsek onlarda geliyor
Bebeginizin olmama sebebini sizde arayacak kadar cahil bir insan sanirim. Allah yardimciniz olsun. Eger cok sorun yasaniyorsa kayinvalidenize de gitmeyin anlasinlar tavrinizi. Kayinvalidenizin sizi uzmemeye calismasi iyi en azindan.

Arkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor :KK43:
Eltinizle aranıza mesafe koyup, whatsApp'tan engelleyin. Size eltinizin bir faydası yok. Tam tersi zararı var.

Bebeginizin olmama sebebini sizde arayacak kadar cahil bir insan sanirim. Allah yardimciniz olsun. Eger cok sorun yasaniyorsa kayinvalidenize de gitmeyin anlasinlar tavrinizi. Kayinvalidenizin sizi uzmemeye calismasi iyi en azindan.
Canım zaten eşim geçmişte kanser tedavisi gördüğü için olmuyor ve biz bu konuları konuşmuştuk ailemde ben de Allah'tan gelen sorgulanmaz nasipse zaten olur diye yola çıktık eltimde bunu çok iyi biliyor ama böyle problemlerle karşılaşacağımı hayatta tahmin etmezdim aileme anlatamıyorum akılları bende kalıyor eşimle paylaşıyorum o benim hep yanımda ama bilmiyorum çok doldum

Canım zaten eşim geçmişte kanser tedavisi gördüğü için olmuyor ve biz bu konuları konuşmuştuk ailemde ben de Allah'tan gelen sorgulanmaz nasipse zaten olur diye yola çıktık eltimde bunu çok iyi biliyor ama böyle problemlerle karşılaşacağımı hayatta tahmin etmezdim aileme anlatamıyorum akılları bende kalıyor eşimle paylaşıyorum o benim hep yanımda ama bilmiyorum çok doldum
Dolmanız normal, yaptığı taciz zaten. ulu orta konuşuyor, kv uyarınca wp den devam ediyor. engelleyin, gerekirse kv gitmeyin olsun bitsin

Bunları bilip, bebek muhabbeti yapan eltiyi engelleyin her yerden o zaman.
Gidince muhattap olmayın mümkün olduğunca.

İçine atıp atıp sıkıntı yaşayacağına kestirip at daha iyidir.Ne demek bebek fotoğrafları falan bu ne hadsizlik.Hic acımam haddini bildiririm

Bebek muhabbeti actiginda ay abla sende valla öyle çok seviyosun ki bebekleri wp durumunda habire paylasiyosun ama bi tek bana özel paylasiyosun biliyoruz ne kadar sevdigini diye vur lafi geç. Eşinde annesiyle konussun eltiye ugramayin kvnin evine gecin direk. Eltiyle gorusmek zorunda degilsiniz ki. Ben olsam gitmem evine konuşmam. Bebegim olmuyo biliyosun zirt pirt bebek muhabbeti acma sohbetin cekilmiyor derim suratina.

yine bir gün aynı ortamdayken başkalarının yanında geçen gün paylaştığın bebek resmi ne kadar tatlıydı filan deyin belki eşi, kayınvalideniz filan ben görmedim filan der oradan girersiniz konuya. O bunu yapma cesaretini kendisinde buluyorsa siz de aynı ortamda olmanız dışında konuşmayın, mesajlarına cevap vermeyin , hikayelerine bakmayın. Karşınızdaki insanın cahil olduğunu kabul ederseniz umursamazsınız zaten.

ay gerçekten çok iyi geldi yazdıklarınız teşekkür ederim hepinize ben size yaptığı diğer şeyleri anlatsam delirirsiniz ama pek takan bi tarafım yok sadece son zamanlarda yaptığım tüm tedaviler olumsuz sonuçlanınca ben fazla kırılgan oldum içimi açmak içinde burayı buldum

Bazı insanlara cevap vermeyi gereksiz buluyorum, bu kadar ucuz yollarla laf sokmanın peşine düşen bir insanla uğraşmaya değmez.Evlat konusu sizin imtihanınız, size olan tavrı onun imtihanı gün gelir statü olarak gördüğü anneliği ile vurulur.Silin numarasını toplum içerisinde bu konuyla alakalı birşey söylerse de en net ve sakin haliniz ile hayırdır bana mı laf sokuyorsun diyip gülün geçin kendi ayıbıyla kalsın başbaşa.

Insanlar cok kötü, eltiniz tam bir pislik!
Kendi akıl sagliginiz icin ugraşmayin böyle ucuz insanlarla, ama sizin yerinizde olsam herkesin icinde yüzüne vururum wp durumu ona özel paylastiginizi farkettinizi bilsin salak yerine koymasin kimseyi.

Back
X