eltimin dengesiz tavırları

en çok ayşeye üzüldüm kadın size gelirken maddi durumu kötü olmasına rağmen vazo getirmiş gönlü zengin . bide tutup onu çekiştiriyorlar . yanında dedikodu yapılır sende dinlersen sende dedikodu yapmış olursun. o dedikodusunu yaptı ben dinledim diye birşey yok . ama tehlikeli kadınmış korkulur böylelerinden

derya vazoyu küçümsedi ama ben hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşünmesi yeter diyerek dedikodu yapmasna zaten izin vermedim

ne kadar kafa yormuşsunuz bu konuda ne gerek var bunlarla uğraşmaya eltilerinizle araya mesafe koyup ki bunu en başta yapmalıydınız kendinize bir hobi edinin bunları düşündürmeyecek bişey ne dertler var hayatta yada düşünmek uğraşmak için güzel şeyler eltiler ve meseleleri çöpe:9:

Hadi hiç çevrenden duymadın da bu forumda da görmedin.. Eltiden kanka olmaz:1:

Benim eltim yok ama olsa da herhalde sizin gibi davranmazdım.. İkisi ile de orta şekerli muhabbet ederdim.. Bugün sana Ayşe'yi kötüleyen yarın seni de bi başkasına kötüler :34: Ben zaten ne size ne Derya'ya üzülmedim.. Ayşe'yi sevdim siz arkasından dedikodusunu yapa durun kız nezaketi ile sizi mahcup etsin , vazo alıp hediyesi ile gelsin.. Gerçi siz pek mahcup olmuşa benzemiyorsunuz ama hala daha Derya neler anlatacak acaba derdindesiniz :19:

Hadi hiç çevrenden duymadın da bu forumda da görmedin.. Eltiden kanka olmaz:1:

Benim eltim yok ama olsa da herhalde sizin gibi davranmazdım.. İkisi ile de orta şekerli muhabbet ederdim.. Bugün sana Ayşe'yi kötüleyen yarın seni de bi başkasına kötüler :34: Ben zaten ne size ne Derya'ya üzülmedim.. Ayşe'yi sevdim siz arkasından dedikodusunu yapa durun kız nezaketi ile sizi mahcup etsin , vazo alıp hediyesi ile gelsin.. Gerçi siz pek mahcup olmuşa benzemiyorsunuz ama hala daha Derya neler anlatacak acaba derdindesiniz :19:

hadi ya derya ne anlatacak derdindemiymişim ne güzel anlamışsınız tebrik ediyorum size açıklama yapma zahmetine bile girmiyorum size sadece hee hee ondan diyip geçicem

Derya eltinle ikiniz dedikoducu mahalle karıları gibisiniz.. İşiniz gücünüz yokmu sizin, oturunda evinizi temizleyin, yemek yapın, toz alın, ütü yapın, sabahtan akşama kadar Ayşe eltinizi çekiştiriyorsunuz.. Boşuna ben çekiştirmedim demeyin, o kötüledi siz dinlediniz, siz ona bu fırsatı vermeseydiniz o da Ayşe hn.ı çekiştirmezdi..O çekiştirirken siz dinlediğiniz için resmen DEDİKODU yapmışsınız.. Ayşe hn.ın günahları epeyce dökülmüştür..

Sizde derya gibisiniz, iyi bir takım olmuşsunuz..DEDİKODU TAKIMI..
BOŞSUNUZ BOŞ..

cnmm kayınvelidenle ilk başbaşa kalmanda konu eğer eltine gelirse hani gidelim falan diye ayy gidelim gitmezsek alınır falan de o anlayamadım gibi olur hemen anlatırsın ya bana geldiğinde böyle oldu benim lafa karışmamdanmı böyle olmamdan mı anlamadım gitti.. birde konuşmadı benimle bak beni yanlış anladın dedim dinlemedi bile.... ondan diyorum uzaktan böyle alıngan falan olduğunu hiç anlamamışım de

Derya eltinle ikiniz dedikoducu mahalle karıları gibisiniz.. İşiniz gücünüz yokmu sizin, oturunda evinizi temizleyin, yemek yapın, toz alın, ütü yapın, sabahtan akşama kadar Ayşe eltinizi çekiştiriyorsunuz.. Boşuna ben çekiştirmedim demeyin, o kötüledi siz dinlediniz, siz ona bu fırsatı vermeseydiniz o da Ayşe hn.ı çekiştirmezdi..O çekiştirirken siz dinlediğiniz için resmen DEDİKODU yapmışsınız.. Ayşe hn.ın günahları epeyce dökülmüştür..

Sizde derya gibisiniz, iyi bir takım olmuşsunuz..DEDİKODU TAKIMI..
BOŞSUNUZ BOŞ..

bana bak bana yorumunu adam gibi sınırlarını aşmadan yap tamam mı.mahalle karısı sensin konuşma tarzından bariz belli. konuyu iyi oku biz ayrı şehirlerde oturuyoruz eltim ilk defa evime geldi . hergün oturup milleti çekiştirmem ben ama sen baya biliosun bu işleri MAHHALLE KARISI M.....LLLLL

bana bak bana yorumunu adam gibi sınırlarını aşmadan yap tamam mı.mahalle karısı sensin konuşma tarzından bariz belli. konuyu iyi oku biz ayrı şehirlerde oturuyoruz eltim ilk defa evime geldi . hergün oturup milleti çekiştirmem ben ama sen baya biliosun bu işleri MAHHALLE KARISI M.....LLLLL
:19::19:
böyle konuşarak bayanı haklı çıkardınız kuzum

Benim 3 elti adayım var ve bahsettiginiz eltiniz de elti adayımı gördüm, ince ayrınıtısına girmeyecegim tabiki, tanısıyorduk, bir kac kez görüsmüstük ve benimle kısa süreli yalnızlıgında tüm aile' yi kötüledi bana, büyük eltisi' nin onun icin özellikle sevdigi seyleri yaptıgını, özellikle gidip aldıgını herkesin yanında söylemisti halbuki, 5 dk. yalnızlıkta aile' nin ne cahilligi, ne de kurnazlıgı kalmıstı, sasırdım kaldım, konuyu degistirdim öylelikle konu kapandı. Daha aramızda resmiyet yokken, bunları duymak bana asırı geldi, ben cekistirdigi kisilere degil direkt kendisine takıldım, yaptıgıyla kendi cizgisini belli etti aslında, benim gözümdeki yerini belirledi.

Kimseyele birlik olup birini elestirmeyin, bu önce dogru bir hareket degil ve gün gelir sonra onlar iyi oluverirler arada kalmıs olan siz olursunuz benden söylemesi.

Benim 3 elti adayım var ve bahsettiginiz eltiniz de elti adayımı gördüm, ince ayrınıtısına girmeyecegim tabiki, tanısıyorduk, bir kac kez görüsmüstük ve benimle kısa süreli yalnızlıgında tüm aile' yi kötüledi bana, büyük eltisi' nin onun icin özellikle sevdigi seyleri yaptıgını, özellikle gidip aldıgını herkesin yanında söylemisti halbuki, 5 dk. yalnızlıkta aile' nin ne cahilligi, ne de kurnazlıgı kalmıstı, sasırdım kaldım, konuyu degistirdim öylelikle konu kapandı. Daha aramızda resmiyet yokken, bunları duymak bana asırı geldi, ben cekistirdigi kisilere degil direkt kendisine takıldım, yaptıgıyla kendi cizgisini belli etti aslında, benim gözümdeki yerini belirledi.

Kimseyele birlik olup birini elestirmeyin, bu önce dogru bir hareket degil ve gün gelir sonra onlar iyi oluverirler arada kalmıs olan siz olursunuz benden söylemesi.

çok haklısınız tşk ederim

aman Ya Rabbim bu nasıl bir yorum böyle? "bana bak bana" kısmında gözümde elini beline koymuş,saçları sinirden dik dik olmuş,kavgaya hazır bir kadın geldi.hani arkadaşımızın tabir ettiği türden :).bu ne şiddet ne celal sakin biraz.

aman Ya Rabbim bu nasıl bir yorum böyle? "bana bak bana" kısmında gözümde elini beline koymuş,saçları sinirden dik dik olmuş,kavgaya hazır bir kadın geldi.hani arkadaşımızın tabir ettiği türden :).bu ne şiddet ne celal sakin biraz.

evet canım aynen o arkadaşa anladığı dilden konuştum. benim yorumuma takılmadan önce o arkadaşın yorumunu okusaydın iyi olurdu

bende ayşeye üzülüyodum ama bazı konularda deryayı haklı çıkardı!!..
ayşe hanım buraya gelirken ama uyfuruk bi vazo almış kendi nefret ettiği gittiğinde kendisine kahvaltı bile vermeyen gelinine evinin rengine uygun şık hediye almış ona alırken özenle seçmiş bana alırken elime bu geçti demiş. yeni öğrendim çok sinirlendim ben elim kolum dolu en ağır hediyeleri alıp gidiyorum kendisine ama demekki kime yaradığını anldım

bende ayşeye üzülüyodum ama bazı konularda deryayı haklı çıkardı!!..
ayşe hanım buraya gelirken ama uyfuruk bi vazo almış kendi nefret ettiği gittiğinde kendisine kahvaltı bile vermeyen gelinine evinin rengine uygun şık hediye almış ona alırken özenle seçmiş bana alırken elime bu geçti demiş. yeni öğrendim çok sinirlendim ben elim kolum dolu en ağır hediyeleri alıp gidiyorum kendisine ama demekki kime yaradığını anldım

uyduruk vazo yuda sana ilk derya söylemişti değilmi
bence sen bu deryadan baya etkileniyorsun

uyduruk vazo yuda sana ilk derya söylemişti değilmi
bence sen bu deryadan baya etkileniyorsun

evet canım ilk o demişti evinin rengine uygun değil demişti ama ben de hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşünmesi yeter demiştim şimdi hepsi evlerine gittiler burdakilerde öğrendimki kendi gelinine şık eveine uyan bişey almış bana da bu uyfduruk vazoyu almış insn eşit almaz mı geliniylede yakınız yani

evet canım ilk o demişti evinin rengine uygun değil demişti ama ben de hediyenin büyüğü küçüğü olmaz düşünmesi yeter demiştim şimdi hepsi evlerine gittiler burdakilerde öğrendimki kendi gelinine şık eveine uyan bişey almış bana da bu uyfduruk vazoyu almış insn eşit almaz mı geliniylede yakınız yani

ben evlendiğimde evimizde mevlüt okutmuştuk
çok yakın çocukluk arkadaşım katılmamıştı
üstüne üstlük parçacılardan alınmış özensiz bir tül hediye etti bana sonradan çok canım sıkıllmıştı
diğer arkadaşlarının düğünlerini hiç kaçırmaz ve hepsine altın takmıştır
tabi bunlarıda bildiğim için çok kızmıştım
o insan hala benim arkadaşım
evleneli 8 sene oldu
ve anladımki bir insan konuştuğuyla haraketleriyle tavırlarıyla kendi yerini belirliyor zaten
ben daha öncede yazmıştım 2 eltinlede fazla samimi olma mesafeni koru
sen olayın dışında kal zaten ayrı bir şehirdeymişsin kimin ne yaptığına filanda takılma
bırak onlar sendeki yerlerini belirler zaten :34:

Mütevazi kendi halinde sessiz sakin olan ayşe sivri dilli tam zıttı derya dediniz.
Deryayı haklı gördünüz ??? Neden anlayamadım
Ayşenin yaşam şartlarını kıskandığınız için iki elti bi güzel dedikodu yapmışsınız.
Sıra birbirinize gelmiş..
İkinizde kendi tarafınızdan birbirinizi kötüleyip
yaşanılan diyaloğu kendi tarafınızan anlatarak kayın valideye haklı çıkma derdindesiniz.
Eltinin Ne söyleyecğini de düşünme kayın valide ikinizi de avucunun içi gibi biliyodur..

Siz bugün küser iki gün sonra başka birini çekiştirirken kanka olursunuz sıkıntı yok :))

Son düzenleme:
sürekli dedikodu yapan fesat kıskanç bir kadının size karsı nasıl olmasını bekliyordunuz ki? ayşeye yaptığını elbetteki size de yapacaktır-yapıyodur-yapmıştır. ama siz de az değilsiniz hani,söylemeden edemiycem

Mütevazi kendi halinde sessiz sakin olan ayşe sivri dilli tam zıttı derya dediniz.
Deryayı haklı gördünüz ??? Neden anlayamadım
Ayşenin yaşam şartlarını kıskandığınız için iki elti bi güzel dedikodu yapmışsınız.
Sıra birbirinize gelmiş..
İkinizde kendi tarafınızdan birbirinizi kötüleyip
yaşanılan diyaloğu kendi tarafınızan anlatarak kayın valideye haklı çıkma derdindesiniz.
Eltinin Ne söyleyecğini de düşünme kayın valide ikinizi de avucunun içi gibi biliyodur..

Siz bugün küser iki gün sonra başka birini çekiştirirken kanka olursunuz sıkıntı yok :))

ayşenin son hareketinde deryayı haklı çıkarıyor dedim ben. al birini vur ötekine. derya ile bir olup ayşeyi çekiştirmedim anlatamıyorum sanırım. k. valideye haklı çıkma derdinde değilim kayınvalidemin başka ortamlarda ayşe ile derya yı toplasan bir prenses333 etmez dediğini çok duydum ben. o yüzen bunlara ihtiyacım yok. ama deryada ayşede duyunca bana karşı tavırları değişiyordu ben yinede görmemezlikten geliyordum. ama onlar k. validemin yanındalar beni yalan yanlış anlatmasını istemedim o kadar.

Back
X