- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
Kaynanam diyor zaten ana-kız biraz kafada tahta eksikmiş :) Bazen çok kızdırıyorlar kaynanamı ama yazıktır günahtır diye sineye çekiyo.Kaynatası da bu dedikodularını vs bilmiyor.Bilse kolundan tutup anasının evine götürürmüş.kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap yani canım onu tanıyan tanıyodur zaten
elbet herkes kendini iyi bilir ve hic kimse kendini suclu bulmaz, siz eltinizi cok suclamissiniz kusura bakmayin daha gelin gitmeden herseye karismissiniz erkek arkadsiniza bile o sizin aranizi vuracak filan demissiniz siz hic yaninda olmadiginiz birini nasil bu kadar tanidiz ki anlayamadim
kaynanaya siz iyisiz o kotu gibi konusmalar yapmazsaniz konusanlari dinlemeseniz bence araniz iyi olur farz edinki sizsiz onun yerine, bazi durumlarda sucsuz olanlari suclamaya bence henuz erken sizin icin
cnm hiç muhattap olma benimde eltim ve görümce var belki açtığım konuları okusan görürsün neler çektim nişanlılığımı yaşayamadım onun yüzünden çeyizlerimi bile söyleyemedim kıskançlığından aman diyeyim cnm boşver sen erkek arkadaşına o sana ne söylerse söyle sonra söylediği bişiyi yaparsın senin üstüne kalır. evlendikten sonrada iyi anlaşıyormuş gibi yap ama çok sırrını falan açma ben öyle yapıyorum aslında rol değil seviyorum onu ama herşeyimide paylaşmıyorumgörüşme desem mecburen görüşeceksiniz sonuçta arkadaşının abisinin eşi yapacak bişi yok
Kaynanam diyor zaten ana-kız biraz kafada tahta eksikmiş :) Bazen çok kızdırıyorlar kaynanamı ama yazıktır günahtır diye sineye çekiyo.Kaynatası da bu dedikodularını vs bilmiyor.Bilse kolundan tutup anasının evine götürürmüş.
Ama ben erkek arkadaşıma dedim, bu benle takışıp abinle senin aranı bile açar dedim.
Sen uyma uzak dur dedi
bende aynıyım arkadaş olmaya hatta elimden geldikçe destek olmaya çalıştım hep bize gelsinler gitsinler istiyorum ama nafile benimde içim de huzursuzluk oluyor güvenemiyorum artık çok geçBende seviyorum aslında sorunum yok.Hatta istiyorum ki bütün gelinler damatlar ayda 1-2 aynı sofrda huzurla ağız tadıyla yiyelim içelim sohbet edelim.Ama zor gibi. Sözlerini dikkate alıcam canım :)
Ya hayır birde özrü kabahatinden beter :) Evlenmeden hamile kalmış.Dizini kırıp evinde oturcana işi gücü ara bozmada
kusura bakmayın ama bu KABAHATİ de yargılamak size düşmez... bu eltiniz ve kaynınız arasında bir durum, kaldı ki hamile kaldıgı kısıyle de evlenmıs sonunda. benım eltım de evlenmeden hamıle kalmıs, bu yuzden de cok dıslanmıs kv tarafından, ama baskasından hamıle kalmamıs ya canım. bence siz önyargılı birisiniz.
canim bir arkadasda soylemis zaten senin kaynana bugun ondan sana konusar o bur gun senden ona konusar bunu bil! sonucta ikinizde gelinsiz kaynanan soyledi diye kimise kotuleme birak herkes kendi yerinde nasil var oylede kalsin sen karismaki yarin o bur gunde onlar sana karismasin benden soylemesi sonucta bende gelinim ve 2 eltim olucak ileride bu bana hic far etmez ister 10 olsunlar sonucta onlarda bir ananin kizi asla karismam onlara sende karismaTabii ben kendimi burda aklamıyorum.Ben yaklaşık 8 aydır evlerine az çok girip çıkıyorum.Çoğu zamanda karışmak istemedim sadece kaynanam çok dertli olduğundan içini döksün diye dinledim.Sağolsun hergün bir aksiyon yaşatıyor.
Bahsettiğim gelin kaynanasının evinde kaynanasının önünde elini beline koyup görümcesine çıkışan biri...
Daha ilk kez yalnız kaldığı birine (bana) evlenmeden yaptığı haltları iftiharla anlatır gibi anlatan gelin geldiği evin insanlarını kötüleyen biri..
Ben müstakbel kaynanama bu durumda sadece şunu söyledim.''Ben şuan dış kapının dış mandalıyım.O sizin gelininiz.İyi de olsa kötü de olsa bir başkasına kocasını kötülemek açıklarını hatalarını özelini anlatmak yakışmaz.
Birde siz yanlış anladınız beni ben şikayet etmiyorum.Her halukarda kendimi ondan uzak tutarım :) Amma velakin evli olan arkadaşlardan bu konuda tüyo almak istedim okadar..
o işte karakter meselesi... ne hatalar yapıp da gene de dunyayı ben yarattım gıbı dolasan ınsanlar var maalesef. sımdıden esını cekelstırıyor sıze, hıc mı cekınmıyor yaa, ya adamın kulagına gıtse, eskı sevgılısınden bahsettıgı.. bence cok dınlemeyın onun anlattıklarını, kalkıp sızı arada bırakacak bır laf eder sonra ayıkla pırıncın tasını..
canim bir arkadasda soylemis zaten senin kaynana bugun ondan sana konusar o bur gun senden ona konusar bunu bil! sonucta ikinizde gelinsiz kaynanan soyledi diye kimise kotuleme birak herkes kendi yerinde nasil var oylede kalsin sen karismaki yarin o bur gunde onlar sana karismasin benden soylemesi sonucta bende gelinim ve 2 eltim olucak ileride bu bana hic far etmez ister 10 olsunlar sonucta onlarda bir ananin kizi asla karismam onlara sende karisma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?