Eltimin düğünü

smac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
111
0
0
İstanbul
Ben yaklaşık 6 ay önce evlendim.Eşimin abisinin sözlüsü benim düğünüme
krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
düğünde beyaz ve gelinliğe benzer kıyafet giymeyi ayıplarız.
hatta o kız hakkında duyduğum bir laf düğünümde çıldırttı beni
-aaa gelin gibi olmuşsun sende
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı
kıskanmış gibi olur muyum yada onun seviyesine düşmüş olur muyum bilemedim?

krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı

E, yuh artık yanii..
Bana görede saygısızlıktır böyle birsey ve gercektende cok sinirlenirim..
Acaba düsünememis olabilir mi?

Kınadığınız başınıza gelmiş olur...

Cahille cahil olmayın lütfen

E, yuh artık yanii..
Bana görede saygısızlıktır böyle birsey ve gercektende cok sinirlenirim..
Acaba düsünememis olabilir mi?

Ya olaylar şöyle başladı biz eşimle çok uzunzamandır tanışıyorduk ve düğün tarihimiz
6 ay önceden belliydi.bu kız 2 ay içinde ortaya çıktı ve benim düğünüme 1 hafta kala hatta çeyizimin gittiği gün
alel acele zorla kendini istetti verdiler sözlendiler falanBen ozaman çok sinirlendim ya 15 gün sonra olsa nolurdu yani
bende zorla gittim yorgun argın.o günden sonra sanki sürekli bir yarışa girdi benle.Düğünümde benle hiç fotograf çektirtmedi eşimle yalnız
fotograflarını çekip facebookuna koydu düşünsenize kimse tanımıyor bu kızı eşim damatlıkla o öyle gelinliğe benzer bi kıyafetle....

Ya olaylar şöyle başladı biz eşimle çok uzunzamandır tanışıyorduk ve düğün tarihimiz
6 ay önceden belliydi.bu kız 2 ay içinde ortaya çıktı ve benim düğünüme 1 hafta kala hatta çeyizimin gittiği gün
alel acele zorla kendini istetti verdiler sözlendiler falanBen ozaman çok sinirlendim ya 15 gün sonra olsa nolurdu yani
bende zorla gittim yorgun argın.o günden sonra sanki sürekli bir yarışa girdi benle.Düğünümde benle hiç fotograf çektirtmedi eşimle yalnız
fotograflarını çekip facebookuna koydu düşünsenize kimse tanımıyor bu kızı eşim damatlıkla o öyle gelinliğe benzer bi kıyafetle....

ayy bu çok kötü yha Allah ım düşmanıma vermesin ha 15 gün önce sonra ne diye çmak sokmaya çalşırlar anlamam kendini .... herşeyine özen göster ama asla onun seviyesine inme çünkü birkere seviyeyi düşürürsen hep daha düşer değerin kalmaz:34:

Bir baskasının dügünü olurken hemde ceyiz günü baska birinin istenmesi bana cok abes geldi. Kayınvalideniz, kayınpederiniz hic mi birsey demedi ne aceleniz var diye?
Sanki atlı kovalıyor baska birinin en güzel günlerinde araya baska telas sıkıstırılması cok yanlıs ben kızardım sahsen.
Hem aile' ye yeni giriyor daha tam olarak kimseyi tanımıyor yaptıgı tavırlar ve giydigi kıyafet cok cesurca..
İyi niyetli olmadıgı sizinle fotograf cektirmemesinden belli bir kere.

ayy bu çok kötü yha Allah ım düşmanıma vermesin ha 15 gün önce sonra ne diye çmak sokmaya çalşırlar anlamam kendini .... herşeyine özen göster ama asla onun seviyesine inme çünkü birkere seviyeyi düşürürsen hep daha düşer değerin kalmaz:34:

Benim düğünümde de eşimin kuzeni uzun, kabarık etekli straplez yaka bembeyaz bir elbise giymişti. Herkes "ay gelin gibi olmuşsun" diyince ben de dayanamayıp "iyi olmuş, ben oynamaktan yorulunca sen benim yerime geçersin kimse anlamaz gelin kim diye" demiştim. Bozulmak bir yana gülüp "ay cidden yaaa" demişti. Yani senin beyaz giyerek vermek isteyeceğin mesajı alacak kişi zaten bir başkasının düğününe beyaz giyip gelmez bence. Boşuna muhatap olmuş olursun.

Benim size tavsiyem ne onun seviyesine inin nede yapacaginiz her hareketin merkezine onu koyarak ona göre hareket edin...Sonucta ona nisbet diye yapacaginiz her hareketin merkezinde o olacak...Kendiniz olun...Iste o zaman mutluluk sizinle olur

ayıpladığınız ayıba sizde aynı ayıpla karşılık vermiş olursunuz boşverin cahillik etmiş..sinir bozucu kesinlikle o konuda haklısnız,haksz duruma düşmeyin...

arkadaşlar bence bu konuları fazla abartmayın. varsın istediğini giysin önemli olan saygıda kusur etmemek:) benim fikrim

tabi ki asla öyle birşey yapmayın. normal sade ama şık yengeye yakışır bir kıyafet giyin. hiç muhattap olmayın o şahısla.

eltiniz bir kadının yaşayabileceği en büyük acıyı yaşatmış size...

aynı şeyi ona yapın,sonra içinizde bunca zaman biriken öfkeyi dindirmek için düğün bitiminde saçını başını yolun...

ki 6 aydır yaşadığınız acının bedeli olsun...

eltiniz bir kadının yaşayabileceği en büyük acıyı yaşatmış size...

aynı şeyi ona yapın,sonra içinizde bunca zaman biriken öfkeyi dindirmek için düğün bitiminde saçını başını yolun...

ki 6 aydır yaşadığınız acının bedeli olsun...

:52::52::52::52::52:

vermeyin gazı ya! Düğünde yolsun mu saclarını

Hepiniz çok haklısınız bende evet ne gerek var diyorum hem Aralık ayında beyaz
giymek ayrı bir konu ama bişey olsun da anlasın istiyorum..İyi yada kötü
Ona gelince o yaptığının farkında. Kendince bir şekile sokuyor suratını konusmuyor benle falan
Ben çocukluğuna verdikçe durumu o terbiyesizleşiyor.Biz sizin yüzünüzden evlenemedik falan diyo
Eşimde çok kızgın ama abisi görmedikten sonra bize ne diyorum..Ama en azından kadınca bir cevap vermek istiyorum
ben

valla bence de aynısnı yap
seviyesine filan düşmek hikaye
yoksa ömrün boyunca sinir olcaksın
zaten belli ki elti de pek iyi niyetli değil
ayrıca ben olsam düğünde çok pis bozardım onu
intikam soğuk yenen bir yemektir zaten :21::21:

Back
X