• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin fena lıgı

redrose19

Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
877
515
103
Kizlar dün geceden beri uyuyamiyorum sinirden esimle ben 4 senedir birlikteyz kaynanam esimi bi kızla tanistirmis 5 sene once 3 ay felan konuşmuşlar ama esime uymamis kizim hal ve hareketi cunku esim evlenmek amacli tanimak istemis neyse ayrilmislar nerdeyse 6 sene oldu.Asil konu ya gelelim facede eltim esimin fptolari paylasiyor birileri begeniyor surekli ama ben normal paylaşıyor sandim cunku kaynımgil evlendiginde esim 12 yasindaymis kardesi seviyoki paylasiyo demekki dedim mesela esimle benim birlikte resmin varsa resmi kırpıyor esimi paylasiyor ben bu sekilde 8 aya kadar takp ettim paylasanlari yorum yapanlari insallah yaniliyodurumdur dedim sonra bi kiz surekli begeniyir kalp koyuyor en son dun gosterdim su kiz kim surekli begenip yorum yapiyor senin resimlere dedim oda anlatti .Bu kiz ne alaka yengemle arkadas facede bu kızı ben annem araciligiyla tanidim 3 ay kinustum hal ve hareketi uymadi konuşma dim daha dedi sonra bi sinir oldum bu sekil beklemiyodum belki akrabalarını felan diyodum eltimi aradim 35 yasinda kadinsin yaptigin ayip esimin resimleri sil hemen faceden dedim çok meraklisin kendi kocani paylas niye esimi paylaşıyor sun surekli dedim yok kucuk kızı paylasmista kendisi face kullanmasını pek bilmiyomus kaynima dicekmis sil diyede aramamin ustunden 13 saat geçti hala silecek resimleri ama hepsi yalan kendisi yaplasiyor cunku 10 senedir face kullanan kişi nasil bilmez silmesini felan hem amaci nedir anlamadim gitti....cok sinirliyim ya laftanda anlamiyor terbiyesiz

Belki doğru söylüyordu bazı insanlar sadece paylaşmayı biliyorlardır ama art niyetli de olabilir sizi devamlı kırpmasi düşündürücü

Hani sadece eşinin fotoğraflarını paylaşsa neyse diyeceğim özellikle senin fotonu silip kırpıp koyması hiç iyi niyetli değil

Ayrıca senin kocanin fotosunu niye paylaşıyor eşin abisi beraber fotosu olsa anlarim
Aynen tek olmasa esim yeğeni abisi ile birlikte olsa resimleri neyse diyecegim ama hep esimin tek resimleri 4 yıllık birlikteyiz esimle ama 4 yildir 1 tane resmimi bile paylasmamis..

Eşiniz konuşsun bence.

Resimleri poz poz yaymak istesem kendim face açar, orada yaparım..abla lütfen sil, ve bir daha da yapma desin.

PS Ablası değil, yengesiymiş... Ne alaka yaaa, kaç tane pozu paylaştı? Kız beğenemese bil ayıp, tuhaf değil mi ,eşinize hayran gibi, onun tek pozları sürekli kadının ana sayfasında...

Eşiniz konuşsun bence.

Resimleri poz poz yaymak istesem kendim face açar, orada yaparım..abla lütfen sil, ve bir daha da yapma desin.

PS Ablası değil, yengesiymiş... Ne alaka yaaa, kaç tane pozu paylaştı? Kız beğenemese bil ayıp, tuhaf değil mi ,eşinize hayran gibi, onun tek pozları sürekli kadının ana sayfasında...
Valahi dün esime resimleri hep gosterdik saydik esimin 63 tane resmi var facesinde kadinin.hepside tek ne abisi var yaninda ne yegeni

Hiç iyi niyetli değil. Saygısız hadsiz kadın. Bir de kirpiyormus resimleri. Haddini bildirin ağzına terlikle vurasim geldi eltinin

bir kere eltinizin bu yaptığı çok yakışıksız bir şey ne münasebet kaynının(eşinizin) fotolarını paylaşıyor ?
ayrıca fotoğraf kırpabilecek kadar teknolojiden anlıyor ama faceden silecek kadar anlamıyor, eltiniz çok anormal davranıyor ve çok sinsi, kesinlikle ona karşı çok dikkatli olun.

Resmen ekmeğine yağ sürmüş oldun

sizin resminizi kırpmasa belki bir derece de
sizi kırpması çok tuhaf

iyi niyetli gelmedi eltiniz
ama uykunuzdan olmaya değmez boşverin

Back
X