Kizlar dün geceden beri uyuyamiyorum sinirden esimle ben 4 senedir birlikteyz kaynanam esimi bi kızla tanistirmis 5 sene once 3 ay felan konuşmuşlar ama esime uymamis kizim hal ve hareketi cunku esim evlenmek amacli tanimak istemis neyse ayrilmislar nerdeyse 6 sene oldu.Asil konu ya gelelim facede eltim esimin fptolari paylasiyor birileri begeniyor surekli ama ben normal paylaşıyor sandim cunku kaynımgil evlendiginde esim 12 yasindaymis kardesi seviyoki paylasiyo demekki dedim mesela esimle benim birlikte resmin varsa resmi kırpıyor esimi paylasiyor ben bu sekilde 8 aya kadar takp ettim paylasanlari yorum yapanlari insallah yaniliyodurumdur dedim sonra bi kiz surekli begeniyir kalp koyuyor en son dun gosterdim su kiz kim surekli begenip yorum yapiyor senin resimlere dedim oda anlatti .Bu kiz ne alaka yengemle arkadas facede bu kızı ben annem araciligiyla tanidim 3 ay kinustum hal ve hareketi uymadi konuşma dim daha dedi sonra bi sinir oldum bu sekil beklemiyodum belki akrabalarını felan diyodum eltimi aradim 35 yasinda kadinsin yaptigin ayip esimin resimleri sil hemen faceden dedim çok meraklisin kendi kocani paylas niye esimi paylaşıyor sun surekli dedim yok kucuk kızı paylasmista kendisi face kullanmasını pek bilmiyomus kaynima dicekmis sil diyede aramamin ustunden 13 saat geçti hala silecek resimleri ama hepsi yalan kendisi yaplasiyor cunku 10 senedir face kullanan kişi nasil bilmez silmesini felan hem amaci nedir anlamadim gitti....cok sinirliyim ya laftanda anlamiyor terbiyesiz