mrb kızlar ben 10 aylık evliyim benden hariç 3 eltim daha var ve son üçümüz 3 er ay arayla evlendik ben en sonuncuyum aramız cok iyi sayılmaz sürekli bi laf sokma hali mevcut.. şuan sorunlu olduğum eltim doktor bende ögretmenim diğerleri lise meZunu.. ailede bunu cok pohpohluyorlar bu da bunu kullandığı için araya soğukluk girdi ..
bunun düğünde eşim kardesşleriyle samimi olmus eklilerdi hep kız kardeşi (evli) eşimin resmi altına sacma salak yorumlar yazdığı için ben de cevap yazdığım için baska tartışmalarda oldu aramız iyice gerildi...
bi kaç gün sonra özür filan diledi dedikleri için ama neyse bu olayı bile es geciyorum baslı başına bi sorundu ama .. bunun üstüne bizim grup vardı whatsappta ben cıktım biraz kafa dinleyim dedim .... 15 gün sonra beni ekledi tekrar . hiç bişe olmamış gibi özledik dedi ben de çıkmadım...
neyse kayınvalimdeyiz tatilde semineri burda alıyorduk kaldığımız oda da bi kitaplık var seminere giderken ordan bi kitap aldım Allah'ın 99 ismi 99 dua die dini kitap orda okurum dedim... neyse okulda okurken bi baktım bu kayınımın kitabı adı yazıyo bende gruba muhabbet olsun hatta iyi bi izlenim olur die abimin kitabını okuyorum die resim attım konuscak bişiler olsun dedim neyse azcık muhabbet döndü sonra eve geldik isler filan derken 3 saat gecti kayınvalidemi bu eltim aradı ağlıyormuş bu benim eşimin kitabını Nasıl okur diye kıskançlık krizlerine girmiş altında baska sebeb varmış bana da mesaj atmıs ..
""Yani xxxxx merhaba.yanlış anlama ama bisey diyecem.ben cok hoslanmam eşimin eşyalarına baskalarinin dokunmasindan.o konuda biraz daha hassas olursan sevinirim.niyet ne olursa olsun cok hoslanmam.iyi dersler canim""
ben cıldırdım sinir krizi geçirdim elime geçse bogacaktım ama cevap bile yazmadım gruptan cıktım bunu da engelledim geri zekalı deli oldum neyse ailede sorun çıkmasın die sustum cevap bile vermedim büyüklük ben de kalsın dedim eşim abileriyle kötü olsun istemedim ama kayın valideme herşeyi dedim o da ona der yanı benim esas sorunum bunlar Bayram'da gelcek Nasıl bi tavır yapsam konusmıcam hoşgeldin bile demicem ama yemeklerde toplu ortamlarda napcam ya da ne yapmalıydım sizce hata mı ettim susmakla benim de kocam var abim olarak görüyorum onu Nasıl böyle iğrenç düşünür anlamıyorum eşime göre siz halledin isterseniz konuşmayın ama ben abilerimle kötü olamam dio cevabını sen ver dio ama biz erkekleri karıştırma dio dengesiz o dedi gecti gitti