eltimin hadsizliği

Çok çocukça muhabbetler. Liseli kız konuşmaları gibi.

Fotoğraf altı yorumlaşmayı fazla uzatmışsınız. Karşınızdaki insan belli ki çok gereksiz. Siz de olayları akıllıca yönetebilen biri gibi durmuyorsunuz.

Olayları en başından bilmiyorum. Sizi de çok iyi tanımıyorum. Nasıl bu noktaya geldiğinizi o yüzden tam bilemem. Ama bu insanları umursamayark rahatlayabilirsiniz. Watsapp grubundan çıkmayın. Durun o grupta. Arada kısa iyi niyetli yorumlar yapın. Geyik muhabbetlere katılmayın laf sokmayın.

Fotoğrafıma öyle bir yorum gelseydi eğer ben cevap yazmazdım. Eşime yine kısa öz susturucu bir cevap yazdırtırdım. Eşim yazmıyorsa onu öyle bırakırdım :)

Ben sizi gayet haklı buldum . Sen yokken eltinin kardeşi varmış lafa bak kiyasa bak..
Ne yapardın dersen kayınimla aramı hiç bozmaz hatta daha da iyi ederdim. Onunla da asla surat tavır gibi şeylere girip ona onu önemsediğim taktığım gibi bi profil oluşmasina izin vermezdim . Her kesin içinde resmi bi muhattabiyet ama kimse yokkende gıcıkligina onu görmezden duymazdan gelirdim . Bu ona çok koyar haddini bilir belki. Çünkü senin olayı büyütmen olayın tamamen üstüne kalmasına sebep olabilir. Buna izin verme.

Birbirinizden hoslanmadiginiz belli,o fotografi gonderdiginizde rahatsiz olacagini bence tahmin ettiniz.

Bi de 'iyi izlenim olur' u hangi amacla yazdiginizi anlamadim,iyi izlenim yaratacak olan ne?

Zaten hoslanmadiginiz birinin uzerinde iyi izlenim birakmak icin niye cabaliyosunuz ki?

Bastan sona garip geldi konu.

fotoğraf olayına gereksiz takılmışsınız.. bana deseler korku filmi komik derim geçerim laf sokmanın gereği yokmuş..sizde biraz fazla alıngansınız sanırım bu yüzden size sizin tavırlarınızdan dolayı cephe alınmış olabilir..

Tarafsız yorumlar gelmiş değerlendirip kendinize çeki düzen verin birbirinizi fazla önemsemişsiniz mesafeli bir şekilde ilişkinize devam edebilirsiniz

Bence hiç birşey yokmuş gibi davranın. Gülün, kendiniz gibi olun. Siz bu şekilde davranırsanız sizinle uğraşmayı bırakır. En güzelini yapmışsınız cevap yazmayarak. Sonuçta suçlu gibi kendinizi savunacak haliniz yok.

fotoğraf ve yorum olayında ben bir şey göremedim. neye takıldınız ki? şahıslara yönelik olumsuz bir şey yok sonuçta. gayet te güzel cevap vermişsiniz ayrıca.

Kitapla nikah kıymak şart...bekareti bozulmuş...
Ne demek kocamın kitabını okumak...yatacak yerin yok :deli:
Doktor olucam derken balatayı sıyırmış abla :KK45:

Ne buyuk issizlik ya. Kitabi gruptan atmak aklima hayatta gelmez. Oku gec yani kime neyi ispat etmeye calisiyosun. Esinde eltinin kiz kardeşinin yorumuna cevap vermek zorunda degildi. Uzattikca uzatmis

Muhabbet saçma tabi ama konu sahibinde problem yok bence o doktor olan elti sorunlu. Kitabi -hem de dini- kıskanmak nasil bir sacmaliktir. Biz de birbirimizden kitap alıyoruz zaman zaman eltim esimin kardeşleri falan nolmus yani. Sacma sapan bir tipmis.

Konu sahibi haklı facebook yorumlarındada kıskançlık uyandıracak birşey yok, herkesin her yorumu hoşumuza gitmeyebilir dimi kızlar..

Eltide haksız bi kitabı hatta (DİNİ KİTABI)
kıskanmak çok anormal geldi bana..

zaten gruptan cikmissiniz çıktığınız gruba niye sohbet acionuz ki? olabilir kisknaiodur sizi sevmiodur sizi . ellemeyin siz de bi daha kocasinin kitabina felan . kendi isinize bakin ne igrasacaksiniz canim normal konusun trip atsaniz ne olacak ki? sanki de kadin mizacini mi duzeltecek . arada gorunce safa yatin he hii diyin . . . . sallamayin onu.

Allah allah yorumların bi kısmı da garip yani okumadıklarım da var. Bence gayet haklısınız. Tamam eltinizin kardeşinin yaptıgı yorumda bi art niyet bende sezemedim acıkcası ama ben şahsen rahatsız olurdum lafa bakar mısın senden önce vardı , ama artık ben varım benden önemli degil diyemediniz mi:) yapay bi tebessum edersin hosgeldın manasında sonra pek muhattap olmamaya calisirsin.

Back
X