eltimin hadsizliği

Eltinizin kizkardeside kendi gibi hadsiz kiskanmakta yada kizmakta sonuna kadar haklısınız. Iki konuyu nasıl bir tutanlar var anlam veremiyorum. Asla konuşmayın o sizden ozur dilesede bi merhabaniz kalsin. Yani ben olsam bu sekilde yapardim terbiyesiz insanlara hic tahammulum yok. Ayrica dusundumde esim olsaydi eltimin carkina ederdi hem beni hem abisini bu şekilde itham ettigi icin...

anlayışınız için teşekkür ederim çoğu kişi anlamadı başka şeylere takıldı kaldı..

aslında eşimin tavrı beni en cok üzen oldu beni karıştırma ne yaparsan yap modu beni cok kırdı. ne Mutlu size .

anlayışınız için teşekkür ederim çoğu kişi anlamadı başka şeylere takıldı kaldı..

aslında eşimin tavrı beni en cok üzen oldu beni karıştırma ne yaparsan yap modu beni cok kırdı. ne Mutlu size .

Ya neden esinize kiriliyorsunuz ki olaya objektif bakarsaniz zaten ortada sacma sapan bi durum var ve ne esinizin nede abisinin konuyla en ufak bi alakasi yok

Bu durumda ne yapmasini bekleyebilirsiniz ki zaten sizede hayir kusmek falan yok konusacaksin unutacaksin gibi nir dayatmadada bulunmamis baska beklentiniz ne olabilir ki

sanal alemde uzun uzun yazdığım için kısaltmaya gidebilirim bunda ne var yani abimin kitabını okudum diye ağlaması gayet normal bişey öyle mi sizin de bakış açınız farklıymış üstelik dini bir kitap aşk romanı ya da yazdığı günlüğü değil
Normal değil canım.Eltin hiç normal değil.
Sen canını sıkma.

Sosyal mecmuada ya da sosyal ortamda mesafeli olun mümkünse bir arada bulunmamaya bakın ben genelde böyle yaparım hiç uğraşamam bu gibi olaylarla sırf böyle ortamlar doğrulmasın diye eklemem bile eşimin ailesinden birilerini o derece mesafeliyim/temkinli çünkü insanımız hadsiz,şımarık,cahil.
Siz Bayram'da seyranda bi meraba o kadar merak edip soranlarada böyle uygun gördüm bından sonra böyle dersiniz olur biter.

Bence sosyal medya derhal yasaklanmali.
O bana yorum yazdı, bu beni ekledi yok sildi bilmem ne. Durduk yere can sıkıntısı.
Ayrıca whatsapp ta beni ekleyen gruptaki kişileri sevmesem bile çıkmam. Bildirimleri kapatirim.
Esiniz haklı o karismasin. Sizde normal konuşun ama Lanka muhabbeti değil nasılsın iyi misin. Budur . Canınızı sikmayin. Değmez .
Iyi bayramlar
(Kitabın kıskanılmasi, akıl sağlığını zorlar. Yorum yapmayayim)

ben eltimi sewmiyorm aramzda bi sorun olmadı şmdiye kadar. ama bnm eşimn kitabının resmni atıp abimn kitabını okuyorm fln yazsa bnde sinr olurm . ama normal bi insana sinrlenmem sewmedğm bri bunu yapsa sinrlenrm. oda szi sewmiyormuş anladğm bu.. kavgaya gürültüye küslüğe gerek yok araya bi mesafe çek herkes haddini bilir.

fotoğrafa yapılan yorum ortam için korkunç denmiş . ben komik ve eğlenceli buldum yorumu . sizin yorumunuzu alttan alıp galiba kötü bakan benim diyip geçmiş . siz bence bayram için güzel şeyler düşünün . kötü bakmayın .

Basit bir foto yorumunu dallanip budaklandıran siz de eltiniz kadar olmasa da kabahatlisiniz

Kitap konusuna gelirsek; ben sizin yerinizde olsam kayınvalideye birsey soylemez , olayin ustunu kapatirdim
Bunu söylemesi başli basina sorunken daha da uzatmamaniz gerekir
Kayninizla mumkun oldugunca mesafeli olun

Bu arada lise mezunu ev hanımı eltime saygım sevgim arttı yemin ederim

Tencere dibin kara seninki benden kara...

Sizin olay çıkardığınız yorumlarda ben bir tuhaflık göremedim.

Eltinizin kitap olayına karışması gibi, sizin fotoğraf olayı da çok saçma bir kıskançlık...

Ikiniz de benzer karakterde olduğunuz için anlaşmazlık doğuyor demek ki.

kiminki daha saçma diye karşılaştırmayacağım ama ikisi de saçma.facebook yorumlarının fotoğraflarını atmışsınız ya, onları okudum, kızılacak bir şey yoktu.kız kötü bir şey dememiş ki, sanki birbirinize yakışmıyorsunuz yazmış,size çirkin demiş ya da eşinize asılır gibi yazmış falan gibi tepki vermişsiniz.kitap olayında da eltinizin verdiği tepki de saçma ama ben asıl şuna takıldım, bir kitabı veya herhangi başka bir eşyayı almadan önce sahibinin kim olduğunu bulup izin almalıydınız.

Back
X