- 22 Eylül 2012
- 1.482
- 2.011
- 333
- Konu Sahibi gokgibiyuzun
size bu cevabınız için sorulan soruyu bir daha okuyun verdiğiniz cevabı tekrar okuyun başka diyecek sözüm yok. takmışsınız kafayı..evet cnm üstelik o uzman doktor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bu cevabınız için sorulan soruyu bir daha okuyun verdiğiniz cevabı tekrar okuyun başka diyecek sözüm yok. takmışsınız kafayı..evet cnm üstelik o uzman doktor
işte bu konu eğitim = kültür sananlara da kapak olsun
biri doktor biri öğretmen mevzulara bak vizyon bu yani
Çok ama çook güldümGerçekten o doktor siz öğretmen misiniz :-(
Başka sorum yok
Valla elti kronik bir problem ulkemizde hocamipeqbojuqu kiz eltim olurmusun seninle birbirinizi kiskanim watsaapta savaslar acalim aileyi ayaga kalfiralim falan
Saka bi tarafa swn nediyon bu duruma usta
Eltinizin kizkardeside kendi gibi hadsiz kiskanmakta yada kizmakta sonuna kadar haklısınız. Iki konuyu nasıl bir tutanlar var anlam veremiyorum. Asla konuşmayın o sizden ozur dilesede bi merhabaniz kalsin. Yani ben olsam bu sekilde yapardim terbiyesiz insanlara hic tahammulum yok. Ayrica dusundumde esim olsaydi eltimin carkina ederdi hem beni hem abisini bu şekilde itham ettigi icin...
anlayışınız için teşekkür ederim çoğu kişi anlamadı başka şeylere takıldı kaldı..
aslında eşimin tavrı beni en cok üzen oldu beni karıştırma ne yaparsan yap modu beni cok kırdı. ne Mutlu size .
Normal değil canım.Eltin hiç normal değil.sanal alemde uzun uzun yazdığım için kısaltmaya gidebilirim bunda ne var yani abimin kitabını okudum diye ağlaması gayet normal bişey öyle mi sizin de bakış açınız farklıymış üstelik dini bir kitap aşk romanı ya da yazdığı günlüğü değil
Elti sorunu ulkenin kanayan yarasi zaten bizde bu konulari okuyup bekariz diye avutalim kendimiziValla elti kronik bir problem ulkemizde hocam
Keske senle elti olsak kv nin arkasindan entrika xevirirdik![]()