Eltimin hakaretleri

Mesajları sakla ama dava açma bence. Davayla birlikte iş buyur . Bir şekilde onu uyar ve bu durumdan büyükleri haberdar edip bundan sonra devam ederse olacaklardan ben sorumlu değilim deyin. Bir müddet daha bekleyin. Zaten normal değilmiş . Yazık kocasına.

Mesajları sakla ama dava açma bence. Davayla birlikte iş buyur . Bir şekilde onu uyar ve bu durumdan büyükleri haberdar edip bundan sonra devam ederse olacaklardan ben sorumlu değilim deyin. Bir müddet daha bekleyin. Zaten normal değilmiş . Yazık kocasına.
Kocasida ayak yapiyo bana öyle dediğine güvenmiyorum ama eline bil Dilekce gecsin de korksun istiyirm yarn avukata gidicem sorucam

Ben ablam gibi gördüm onu ve bi kez bile arkasından önünden kotu konuşmada bi öğretim ki ben arkamdan neler konuşmuş ve diğer eltim hakkında çektik kenara bunu konuştuk obur eltim biraz cikisti buna ben neden dedim neyse bu durdu duramadi bana bi dünya msj atti gecen haftabaradi bu boyle olmaz kus kalmayalm konu kapansn vs tam dedm sonra bi msj bana obur eltimin ne dediğini msj at bende konuş kapandi diyorsun msj atip soruyosn dedm benim için kapandi bu. Konu dedm ve bu ard ardina msj yagdrdi esmde anime yollayalm dedi gönderdik msjlari dun yine msj bugün yine hakaret msj hem herkesin arkasndan konussun hem de hakaret etsin

Hic birsey anlamadim ama anladigim dengesiz bir elti var.
.numarasini engelledinmi mesajlarda gelmez. Yada mesajlari okumadin say.. hic cevap yazma.

Gidip sordun mu avukata ?
Arkadasmn tanidigi avukat var di sorduk evine dilekçe gönderme arattir bi avukatla dedi o zmn daha etkili oluyor dedi ben evine kagt gitsin ve korksn istiyorum aile içi olduğu için arama daha etkili oluyor dedi şimdi burada avukatın yaninda calisan bi arkadaş var onunla gorusucem bakalm

[QUOThayırlısı :)488, post: 48517278, member: 643984"]Arkadasmn tanidigi avukat var di sorduk evine dilekçe gönderme arattir bi avukatla dedi o zmn daha etkili oluyor dedi ben evine kagt gitsin ve korksn istiyorum aile içi olduğu için arama daha etkili oluyor dedi şimdi burada avukatın yaninda calisan bi arkadaş var onunla gorusucem bakalm[/QUOTE]
Hadi hayirlisi

Back
X