• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Halleri...

cesursincap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
1.079
644
123
47
Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
böyle davrandığı kişinin evine neden gitmek ister ki insan

eşin acmasin aradiginda. mecbur arar seni. esim işte,mesgul benimle konusabilirsin de.

eşinizin sölemesi hem daha iyi olur hemde kapak olur

Sen yaz cevabı eşin yazmasın veya eşin sana soracağını ona göre cvp vereceğini söylesin

Eşine söyle yazdigi zaman desin yengesine. Yenge bu tur isleri esimle konus artik daha dogru diye. Hem bu ona bir kapak olur. Yada yazdigi zaman esine söyle kendin yaz whatsapptan esinin adına.

Ve ben olsam suan arardim. Elticim boyle buluşmali gelmeli gitmeli konularda esim yerine bana derden daha uygun kaçacak diye.

Ben hic görmedim boyle bir sey. Eltinde kıskançlık felan mi var acaba.

Sen bu iki seyi yaparsan zaten rezil olur yeterince. Esek degilse mesajini alir.

Sanırım daha önce de daha çok esimi arardi ama arada da beni. Şimdi sadece esimle hallediyor her şeyi.
dedektif gbi sordum ama son zamanlarda yapıyorsa bir düşünün belki bir şeye kırılmıştır.
sizin farkedemediğiniz bir şey olmuş olabilir.kendince bu şekilde anlatmaya çalışıyor,tavır olarak yapıyor olabilir.

Back
X