• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin Halleri...

eşinizle sizden daha önce samimiyet kurduysa belki o yüzden alışkanlık ilk önce ona soruyordur
bilmem bence büyük bir sorun değil
hele de aranız iyiyse bence hiç takılmayın boşverin sonuçta kimi aradığı önemli değil sonuçta ikinizi de dahil ediyor plana önemli olan o

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Eşinizin yengesiyle arası nasıl? Siz sonradan mı katıldınız aileye?

eşinizle sizden daha önce samimiyet kurduysa belki o yüzden alışkanlık ilk önce ona soruyordur
bilmem bence büyük bir sorun değil
hele de aranız iyiyse bence hiç takılmayın boşverin sonuçta kimi aradığı önemli değil sonuçta ikinizi de dahil ediyor plana önemli olan o

Evet benden önce evlendikleri için daha samimi olabilirler ama bana hoş gelmiyor. Beni plana dahil etmemesi ise mümkün olamaz zaten :KK48:

İşte böyle insanlara hastayım.
Evin müsaitliğinden, gidilip gidilemeyecek durumları erkekler anlamaz ki!
Evin kadını varken, hele ki bir de bunu kadının yapması çok abes.

Ben yerinizde olsam, arar konuşurdum.
Hayırdır? Eşimi muhattap alıyorsun bakıyorum?
İki kadın mı konuşmak mantıklı yoksa eşimi arayarak program yapmak mı?
Neden beni aramıyorsun, bir problemin mi var? Derdim yani...

bana sanki tavır yapıyor gibi geldi.ama bilemem yinede.bir insan durduk yere yapmaz çünkü bunu.ya ilk baştan böyle olmalı ki olsaydı o zaman rahatsız ederdi bu durum sizi.ya da dediğim gibi birşeye kızdı

Aslında aynı şehirde yaşamaya başlayalı birkaç ay oldu. Belki de ondan fark etmedim.

Aslında aynı şehirde yaşamaya başlayalı birkaç ay oldu. Belki de ondan fark etmedim.
evet o yüzden farketmediniz.eşinizle konuştunuz mu konuyu bilmiyorum ama cevap olarak planları ben yapmıyorum.çokyalnızımbeatam la konuş.o ne derse ben uyarım derse bir daha tekrarlanmaz belki ama tekrarlanıp tekrarlanmamasından ziyade neden böyle yaptığı önemli olan

Merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireceğim. Eltimle normalde bir sorunumuz yok. Ama son zamanlarda dikkatimi çeken birşey var. Beni hiçe sayıyor. Bütün programları esimle yapıyor. Bize gelmek istiyorlar esimi arıyor, bizi davet etmek için esimi arıyor. Bugün özel bir kutlama var esimi arıyor. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sizce nasıl bir tavır takinmaliyim.
Konuşun. "Bir sorun mu var? sen hayırdır?!" deyin :)

Ben sonradan katıldım. Ama o 5 ben 3.5 yıllık gelinim.
Geçmişten Bir samimiyetleri varmış.Alışkanlık hali olmuş.
Ama bu tür planları hanımlar kendi aralarında yapmalı.Ev hali müsait mi? Bunları erkekler nasıl bilsin?
Art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Eşiniz telefonlarını ya açmasın ya da görüştüğünde ''yenge, istersen sen ''cokyalnizimbeatam'' le görüş'' diyerek durumu yönlendirebilir.
Yani burada eşiniz direk söyleyemez belki ama yönlendirmeleri gayette yapabilir.

Eltiniz esinizin watsabina yazdiginda siz cevap verin. ben cokyalnizimbeatam. aksama musaitiz gel de. Eltiniz esinizi aradiginda siz acin. bir de elticim benim tel numaram sen de yok mu de. ve esiniz de mutlaka desin esime sor diye

Eşiniz söylesin hiç karışmayın eşime sor yenge o daha iyi bilir diye belirtsin cevabını alır o :KK53:Bizde de kayınvalide eşime söylerdi bende inatla onu arar cevap verirdim ya da biz geliyoruz anne müsait misin derdim bayanların kendi aralarında halletmesi gerektiğini anladı inşallah:KK48:

Back
X