Eltimin kendini bilmez tavırları

Ay yok onu ben diyorum. Sözde nikah kocama düşüyor ya
Ay ne meraklıymış ya eğreti gelinliğe sapık mıdır nedir?

Gelin geldiğinde eşiniz beş yaşındaymış ya insanın ağzından nasıl çıkar bunlar nasıl yakıştırır yok bana da nikah düşer yok yatakta ayıdır bilmem ne ,ahlaksız terbiyesiz zır cahil.

Ya şöyle ki bu elti evlendiğinde kocam 5 yaşındaymış. Yaş farkı o derece. Ama şöyle ayrıntılar var mesela, kendisi çarşaflı aşırıııı dinine bağlı(!) ee tabi ben onlara göre biraz daha dinsizim. Bana bir gün dedi ki dinde neden kayın ölüm demek biliyor musun dedi neden dedim nikah düşüyor dedi. Nasıl yani dedim abine bişey olsa nikahım kocana düşüyor dinen dedi dedim ne anlatıyosun sen bu nerenin dini saçmalama dedim. Samimiyeti saçma sapan davranmasıyla çok kıskanmışlığım var ama herkes hep yaşının 40a geldiğini saçmalama etme şeyiyle kapandı.
Yok artık ya bişey demek istemiyorum şimdi ban yememek için ama rezil bir insan saçını başını yolasım geldi dikkat et Kocana da kendine de !

Zaten bu şeyleri sadece bana yapmıyor. Bu sülaledeki tüm gelinlere yapıyor. Sülalenin kendi kızları da dahil, kuzenler bilmem ne hepsi abim ve eltimle küsler eltim yzünden
Demek ki karakterde sıkıntı var herkese yapıyorsa, muhtemelen buna her konuda çok yüz verilmiş hem aile hem eş tarafından, arsızlaşmış.

Dilinin ayarı olmayan bir yobazla ben kimsenin hattına görüşemem valla. Ne demek imam hatibe gider ya. Benim çocuğumun okuluna ne hadle karışıyormuş?
Asla görüşmeyin bence de

ben seni daha dik duruslu bilirdim turunc konuyu okuyunca biraz sasirdim. Bu kadar olaylar olmus hala yuz goz iliskiyi surdurmussun. Silsene hayatindan naparsa yapsin sanki cok hayri var.
Şaşırmaktan çok kızdım ben yani niye böyle bir kadını 5 sene çekmiş ki 🤦🏼‍♀️

Ay ne meraklıymış ya eğreti gelinliğe sapık mıdır nedir?

Gelin geldiğinde eşiniz beş yaşındaymış ya insanın ağzından nasıl çıkar bunlar nasıl yakıştırır yok bana da nikah düşer yok yatakta ayıdır bilmem ne ,ahlaksız terbiyesiz zır cahil.
Değil mi.. sorsanız çocuğumdan farkı yok der

Demek ki karakterde sıkıntı var herkese yapıyorsa, muhtemelen buna her konuda çok yüz verilmiş hem aile hem eş tarafından, arsızlaşmış.
Evet diyorum ya görümcelerim hep abisine olan sevgisinden susmuş. Çünkü eltim küsünce abimi sokar kızlarda abiden korkuyo

ben seni daha dik duruslu bilirdim turunc konuyu okuyunca biraz sasirdim. Bu kadar olaylar olmus hala yuz goz iliskiyi surdurmussun. Silsene hayatindan naparsa yapsin sanki cok hayri var.
Yahu tabiki benimde bu kadına yaptığım çok şeyler oldu. Ama genel olarak laf soktuysa karşılık vererek falan. Ama hayatımdan silmeyerek çok büyük aptallık etmişim ve bunu 1 senedir farkediyorum artık

Eltiye yenge denildiğini ben de ilk defa görüyorum. Eskilerde vardı sanki
Annem eltisine derdi. Ama yengem değil annedir bize. canım amcamın emaneti.

Yani anlamıyorum cidden bu insanları mutsuzluktan besleniyorlar resmen.

Şaşırmaktan çok kızdım ben yani niye böyle bir kadını 5 sene çekmiş ki 🤦🏼‍♀️
Sitede aktif olan uyelerin kafamda bir karakteri var benim. Mesela soyle bi olay olsa bibi boyle davranir diye tahmin edebiliyorum. Ezik pasif bi uye olsa tamam bu tam onun yapacagi sey derdim. Ama turunc benim kafamda dik sert yeri geldi mi sg (defol) evimden diyebilecek biri. Yani dogumda cocugu sapsup open hic bir uyariyi sallamayan kadin eve hasta geliyor gene cocugu sapsup opuyor. Hayretim sasti.

Annem eltisine derdi. Ama yengem değil annedir bize. canım amcamın emaneti.

Yani anlamıyorum cidden bu insanları mutsuzluktan besleniyorlar resmen.
Kaostan besleniyor gerçekten. Mesela görümceme giderse gizli gizli beni arar aaa beni çağırdı seni çağırmadı mı diye. Bana gelir görümcemi arar aaa seni çağırmadı mı diye.

Back
X